No Line On The Horizon
#962 Guest_Mac_*
Napisano 16 stycznia 2009 - 17:38
#967 Guest_depe_*
Napisano 16 stycznia 2009 - 18:51
Okładka płyty to nie pocztówka.. Dla mnie to jak okładka książki, gdzie powinien, choćby malutkimi literkami, widnieć tytuł i autor..
I tak sobie myślę, że takowy napis pojawi się na okładce.
Napisano 16 stycznia 2009 - 19:19
opadla mi szczena, nie wiem co powiedziec, ech...
Na ten moment wlasnie czekalem a jak po raz pierwszy uslysze NLOTH to nie recze za siebie:D
ROCK THE CASBAH, ROCK THE CASBAH
Napisano 16 stycznia 2009 - 20:04
Ta banalność jest zbyt duża. Liczę właśnie na jakąś modyfikację, niespodziankę. Albo coś się pojawi na tych prostokątach albo w innym miejscu...
banalna to była okładka do HTDAAB - zdjęcie zespołu, tytuł, okładka jakich wiele. w dodatku zdjęcie beznadziejne. Natomiast ta ma coś w sobie, jakiś taki feeling, coś nowego, niepodobna do żadnej z wcześniejszych okładek albumów, im dłużej jej się przyglądam tym bardziej mi się podoba
Napisano 16 stycznia 2009 - 20:13
Jeszcze propos okladki - znow, pochodzacy z sekcji dla prasy obrazek w wiekszej rozdzielczosci:
http://www.yousendit...qTSttUUhIRGc9PQ
pozdro, Wiercioch
Napisano 16 stycznia 2009 - 20:34
Nie wiem, czy wiecie, ale....
Poniedzialek (19.01.09), godzina 9:15, radiowa TROJKA -
PREMIERA "Get On Your Boots"
Juz nie moge sie doczekac!
A i tak na marginesie: z wiarygodnego zrodla - ostre gitary i szybki spiew Bono.
Nic wiecej nie powiem
Pozdr!
Napisano 16 stycznia 2009 - 20:58
ale to normalka jest, ostatnio stoję w kasie sama osiedlowego, rmf'ka zaprasza na jedyny i wyjątkowy koncert DM w ramach The Tour Of Universe promującego NOWY ALBUM, premiera 2009, MUSISZ TAM BYĆ... a w tle Enjoy The Silence i fragment PreciousHaha w Zetce mnie najbardziej rozwalały przed koncertem zajawki.
RADIO ZET ZAPRASZA NA JEDYNY KONCERT U2 W POLSCE, NA TRASIE VERTIGO TOUR PROMUJĄCEJ NOWY ALBUM "HOW TO DISMANTLE AN ATOMIC BOMB"! a z tyłu leci "Beautiful day"... '
Napisano 16 stycznia 2009 - 21:41
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych