No Line On The Horizon
Napisano 04 stycznia 2009 - 20:37
ja chyba będę nagrywać przy pomocy RealPLayer, jak się uda to będzie bosko
Napisano 04 stycznia 2009 - 21:05
nagrać można zawsze
w tym radiu już były premiery U2 lub coś koło tego
gość jest ponoć zaprzyjaźniony z U2
a speakerzy zapowiadają już teraz ten program
więc może dziś
zresztą w poniedziałek czy we wtorek to znowu nie taka duża różnica
na tą premierę czekamy tak od września
Napisano 04 stycznia 2009 - 21:35
sluchalem jednym uchem i przyznam, ze glowy nie dam - ale przed paroma minutami m. jedrych na rmf'ie rzucil haslo...
"zatem powiedzmy ze podsumowania ubieglego roku mamy za soba; mozna wiec powiedziec ze od przyszlego tygodnia zaczniemy muzycznie rok na nowo. a jednym z najbardziej oczekiwanych momentow bedzie 3 (?) marca i nowa plyta" (...)
i co on tak z tym przyszlym tygodniem, he?
pozdro, Wiercioch
#527 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 04 stycznia 2009 - 21:36
A co z okładką? Miała być ostatnio zaprezentowana ale coś cisza na ten temat...
Moim zdaniem poniższe zdjęcie będzie na okładce
Bardzo fajna okładka była na ATYCLB. Taka prosta, "lekka", świeża. Jak dla mnie Twoja propozycja jest za "ciężka".
Ale wybór należy do U2.
No rmf się rozkręca. Już na stronie, którą podałam wcześniej była wzmianka o nowym albumie U2. Znając życie nowy singiel U2 prędzej puści Rmf niż Radio Zet.sluchalem jednym uchem i przyznam, ze glowy nie dam - ale przed paroma minutami m. jedrych na rmf'ie rzucil haslo...
Napisano 04 stycznia 2009 - 22:04
Ale troszkę nie trafiłeś, bo na POPie też mamy zespół na okładce. Fakt że osobno ale jednak. Czyli Bomba byłaby trzecią częścią, więc NLOTH byłby już czwarty. Więc albo nie wezmą pod uwagę czegoś takiego jak trylogia okładkowa i znowu zespół, albo po prostu rzucą "coś innego"Ciekawe właśnie czy będzie kropka nad 'i' jeśli chodzi o trylogię okładkową - czyli zdjęcie zespołu, czy też może będzie jakaś interesująca grafika czy coś w tym stylu.
Napisano 04 stycznia 2009 - 22:05
6!
sluchalem jednym uchem i przyznam, ze glowy nie dam - ale przed paroma minutami m. jedrych na rmf'ie rzucil haslo...
"zatem powiedzmy ze podsumowania ubieglego roku mamy za soba; mozna wiec powiedziec ze od przyszlego tygodnia zaczniemy muzycznie rok na nowo. a jednym z najbardziej oczekiwanych momentow bedzie 3 (?) marca i nowa plyta" (...)
i co on tak z tym przyszlym tygodniem, he?
pozdro, Wiercioch
moze przeoczylem ta informacje choc staram sie byc na forum czesto, ale i amazon.com i cdwow.com podaja date realizacji nowego albumu nie 2 marca ale 3 marca.
pozdrawiam
Napisano 04 stycznia 2009 - 22:10
moze przeoczylem ta informacje choc staram sie byc na forum czesto, ale i amazon.com i cdwow.com podaja date realizacji nowego albumu nie 2 marca ale 3 marca.
stad wlasnie wstawiony przeze mnie znak zapytania
anyway - zdecydowanie wazniejsza w tym 'newsie' jest informacja o "przyszlym tygodniu".
pozdro, Wiercioch
Napisano 04 stycznia 2009 - 23:38
EDIT: na RTE2 właśnie leci Unforgettable Fire, ciekawe czy coś przy okazji zasugerują..
EDIT 2: nie zasugerowali.
BTW: czasem się zastanawiam czy my mamy równo pod sufitem
Napisano 05 stycznia 2009 - 00:00
niektorzy mniej inni bardziej
Napisano 05 stycznia 2009 - 00:25
BTW: czasem się zastanawiam czy my mamy równo pod sufitem
Takim jak my to powinni za darmo rozdawać wejściówki na koncert
Siedzę dalej dopóki nie padnę, choć wiem, ze to kompletny bezsens ... kto by puszczał światowa premierę o 1 w nocy? ... no cóż ... czasami naiwność bierze górę nad zniecierpliwieniem i usłyszeniem czegokolwiek ...
Pozdrawiam tych najwytrwalszych .
Napisano 05 stycznia 2009 - 00:27
no to palnęliśmy. to jeszcze nie Fanning. Fanning od 1:00 naszego czasu. do odbiorników!
Użytkownik acr edytował ten post 05 stycznia 2009 - 00:48
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych