No Line On The Horizon
Started by
acr
, gru 18 2008 23:06
2962 replies to this topic
Posted 04 stycznia 2009 - 16:47
Przetłumaczyłem to translatorem na angielski:
All the rumors aim at that during this week can be published the new single of U2 "Get your Boots On". We will remain attentive during the next days to discover the new sound of "Not Line On The Horizon".
Besides, next Wednesday returns "Vertigo Radio", in direct from 20 to 21 hours in Municipal Radio of Manises 105.7FM for Valencia, and subsequently available since the podcast.
Continues the orange warning..
All the rumors aim at that during this week can be published the new single of U2 "Get your Boots On". We will remain attentive during the next days to discover the new sound of "Not Line On The Horizon".
Besides, next Wednesday returns "Vertigo Radio", in direct from 20 to 21 hours in Municipal Radio of Manises 105.7FM for Valencia, and subsequently available since the podcast.
Continues the orange warning..
Posted 04 stycznia 2009 - 17:06
Ludzie, zapodajcie sobie na przyszłość translate.google.pl, będzie łatwiej:).
Teraz wychodzę z założenia, że radiowcy są w miarę dobrze poinformowani... Najpierw to radio z Francji o którym wspomniałem, teraz Hiszpania. Nie ma wyjścia. To musi być ten tydzień - "Get On Your Boots" wchodzi do akcji.
Teraz wychodzę z założenia, że radiowcy są w miarę dobrze poinformowani... Najpierw to radio z Francji o którym wspomniałem, teraz Hiszpania. Nie ma wyjścia. To musi być ten tydzień - "Get On Your Boots" wchodzi do akcji.
Posted 04 stycznia 2009 - 17:27
Nie ma wyjścia. To musi być ten tydzień - "Get On Your Boots" wchodzi do akcji.
No to niech się U2miracle tłumaczy, bo teraz trudno uwierzyć, że nie ma to żadnego związku z Macworldem
#508 Guest_piotrek85_*
Posted 04 stycznia 2009 - 17:44
Może data nie jest podawana ze względu na ten żart z u2miracle.com. W marketingu element zaskoczenia gra bardzo dużą rolę Jak to było z secret concert Under Brooklyn Bridge z 2004.Jak dla mnie nie ma innego logicznego wytłumaczenia milczenia zespołu w sprawie nowego singla i szczegółów albumu.
A tak wogóle kiedy zaczyna się ten MacWorld?
Posted 04 stycznia 2009 - 17:49
A tak wogóle kiedy zaczyna się ten MacWorld?
5-9.01.09r.
Swoją drogą kiedy wypłynął ten żart z u2miracle.com wyobraziłem sobie występ U2 podczas owego Expo. W pewnym momencie w czasie występu Bono wciska guzik i oto "Gen On Your Boots" ląduje na iTunes. Taki mega wypas marketingowy;)...
Posted 04 stycznia 2009 - 17:53
Wcześniej J99 pytał o to czy będzie jakaś relacja "na żywo" z Macworlda. Podobno będzie również pod tym adresem: http://live.myapple.pl/
Niestety nie wiem w jakiej formie.
Niestety nie wiem w jakiej formie.
Posted 04 stycznia 2009 - 19:22
nagra ktoś to ??
bo jest o zaporowej godzinie jak dla mnie
bo jest o zaporowej godzinie jak dla mnie
Posted 04 stycznia 2009 - 19:44
Mojej teori spiskowej ciąg dalszy.
Apple oficjalnie poinformowało o tym, że po raz ostatni weźmie udział w Macworldzie 16 grudnia 2008r. Podając m.in. dokładną datę i godzinę występu wiceprezydenta Apple (06.01.2009r. o godz. 9.00 czasu lokalnego).
http://www.apple.com...16macworld.html
U2 ogłosiło oficjalnie datę wydania albumu 18 grudnia.
We wskazanym powyżej komunikacie Apple informuje m.in., że chce przyjąć nową staregię promocji, m.in. kładąc nacisk na rozwój swoich internetowych sklepów.
Apple oficjalnie poinformowało o tym, że po raz ostatni weźmie udział w Macworldzie 16 grudnia 2008r. Podając m.in. dokładną datę i godzinę występu wiceprezydenta Apple (06.01.2009r. o godz. 9.00 czasu lokalnego).
http://www.apple.com...16macworld.html
U2 ogłosiło oficjalnie datę wydania albumu 18 grudnia.
We wskazanym powyżej komunikacie Apple informuje m.in., że chce przyjąć nową staregię promocji, m.in. kładąc nacisk na rozwój swoich internetowych sklepów.
#520 Guest_VeRTi-go_*
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users