No Line On The Horizon
Posted 30 grudnia 2008 - 12:53
Posted 30 grudnia 2008 - 12:53
Już wiadomo, że to NIE BĘDZIE kupa gówna.
Rozwaliłeś mnie, Johnny
I z takim podejściem można bez stresu rozpocząć Nowy Rok. O jakość płyty się nie martwię. Trasa koncertowa - ciągle widzę jakieś 'ale'. Była dyskusja 'jeśli nie Chorzów, to co?'. No właśnie. Jechałam wczoraj pociągiem i stadion X-lecia rozkopany równiutko.
So
Posted 30 grudnia 2008 - 13:04
O ile opisom z Q nie należy zbytnio ufać
To prawda, jednak powtarzam, że z tego co pamiętam ( nie mam źródła ) analogiczna zapowiedź w Q przed HTDAAB była mniej entuzjastyczna. Jeden kawałek porównali wtedy do Walk On, inny wysyłali na b-side.. teraz nawet jeśli się nie zachwycają, to przynajmniej nie mają zastrzeżeń. Wtedy, choć płytę oceniali pochlebnie, nie pisali, że to będzie jakaś wielka zmiana - teraz tak.
Coraz bardziej wkurzające jest to milczenie w sprawie singla. Methiu wyliczył, że premiera powinna nastąpić 29.12 - ale wziął pod uwagę jako datę premiery 27.02. Oficjalną datą na U2.com jest jednak 02.03, i tego się wypada trzymać, niezależnie od tego, kiedy płyta realnie będzie w sklepach. W takim jednak wypadku premierę trzeba by było przesunąć naprzód o kilka dni. Ale tylko o kilka - zatem powinna ona być już na U2.com przynajmniej zapowiedziana, choćby nie wprost ( coś w rodzaju: " szykujcie się na coś specjalnego 2 stycznia ! " itp. ). A tymczasem nadal NIC !!!! Codziennie sprawdzam też strony typu nolineonthehorizon.com i getonyourboots.com - zero, niczego, nie ma nawet białych ekranów z napisem " coming soon ". Grrrrrrrrrrr !!!!
Posted 30 grudnia 2008 - 13:27
Wracając do poprzedniego postu: ech, nawet czcionka, jaką byłoby napisane to " coming soon " już by nam coś powiedziała o oprawie graficznej nowej płyty.. ciężki jest los fanatyków
Posted 30 grudnia 2008 - 13:49
Przy Vertigo nie słyszałam zapowiedzi, ale od pierwszych taktów poczułam dziwne uczucie w żołądku.
Nie ma lekko
So
Posted 30 grudnia 2008 - 14:00
Na u2start piszą, że nr 1 to Unknown Caller, natomiast nr 5 to WinterA ja stawiam na "No Line On The Horizon". Albo mi się zdaję, albo słyszę "No-o-o-o-o-o-! Line!" - tak jak to opisało "Q".
ciuch ciuch!
Posted 30 grudnia 2008 - 14:01
Posted 30 grudnia 2008 - 14:07
Piąty utwór z plaży
Ale jaki ?
Posted 30 grudnia 2008 - 14:10
Posted 30 grudnia 2008 - 20:12
czy strony z wywiadami też mógłbyś wrzucić, chętnie bym przeczytał, oczywiście jeśli to nie problem
Niestety nie posiadam
Cieszy mnie te ogólne pozytywne nastawienie do poziomu nowego albumu. Sam jestem nastawiony bardzo optymistycznie. Nie ma żadnych przesłanek, aby szykowała się jakaś muzyczna klapa. W przypadu HTDAAB można było się martwić jak zmienili producenta. Teraz mieli komfort pracy bez żadnej presji.
Mam już 100%, że oficjalne wieści dotyczące nowego albumu opublikowane zostaną jutro lub pojutrze.
Posted 30 grudnia 2008 - 20:25
jak po lovetown tour
Posted 30 grudnia 2008 - 20:33
jutro przed 24
Najpewniej zaraz po. O północy swój wygląd zmieni u2.com, pojawi się zegar odliczający czas itp.
Racjonalniej byłoby chyba jednak wystartowanie z oficjalną premierą w weekend, gdy minie posylwestrowy kac. Poza tym w piątek będzie 2, czyli zostaną do premiery równo 2 miesiące (jak się nie mylę będzie to akurat 60 dni). Oczywiście przyjmując za oficjalną datę premiery 2 marca.
Posted 30 grudnia 2008 - 21:13
McGuinness, Managment:
Dziękuje
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users