Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Napisano 01 lutego 2007 - 01:17
Może trochę nietypowe pytanie ponieważ nie wymaga wiedzy nt. U2, ale nie wiem gdzie je zadać, a chciałabym wiedzieć, które koncertowe wykonanie "Bullet the blue sky" zrobiło na Was największe wrażenie, które według Was jest najbardziej widowiskowe, emocjonalne itp itd - poza tym z R&H. [/size]
Oj Boston to będzie. Te zabawy Boniasa z reflektorem wymiatają.
Napisano 01 lutego 2007 - 14:10
Tez z VT też? Nie mówię, że jakiś Bullet był zły, złego Bullet'a nie było i nie ma, ale jednak różnica między niektórymi wykonaniami moim zdaniem jest dość spora.Stawiam na Bulleta z Bostonu. Ale ciężko wybrać. Nawet ten z Zoo Tv z Sydney wymiata. Jak dla mnie wszystko jedno który wybierzesz.
Napisano 05 lutego 2007 - 11:31
Tez z VT też? Nie mówię, że jakiś Bullet był zły, złego Bullet'a nie było i nie ma, ale jednak różnica między niektórymi wykonaniami moim zdaniem jest dość spora.
Nie mam żadnych zastrzeżeń do Bulleta na VT.
Mi się w ogóle nie podobał na VT, chyba odpoczął po ET jakiś taki mniej agresywny...
Napisano 05 lutego 2007 - 12:10
Możliwe, ale widzisz już pod koniec na Elevation zawsze fajnie rosło napięcie, od cichutkiego w tle Larry'ego do prawie w pełni otwartego i głośnego hi-hatu, Bono krzyczącego mocne hasła i Edge'a, który nie pozostawał im dłużny
No i to było siłą tamtego Bulleta, a siłą vertigowego były solówki Na szczęście na każdej trasie Bullet był inny - ale, jak dla mnie, zawsze tak samo wstrzasający.
Napisano 05 lutego 2007 - 14:57
Heh, no własnie nie wiem czy pamiętasz jak ja kiedyś narzekałem że co to ma być za solo, że po tym z ET to z takim czymś się mogą.. no, mniejsza co moga. Solówka z Elevation mnie miażdży, z Vertigo sobie po prostu jest. Nie wiem dlaczego, ale mnie to nie bierze.No i to było siłą tamtego Bulleta, a siłą vertigowego były solówki :) Na szczęście na każdej trasie Bullet był inny - ale, jak dla mnie, zawsze tak samo wstrzasający.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych