heh, czytałam w Teraz Rocku wywiad z Fleą (;pp), który opowiadał, jak słyszał swoje dziecko grające na basie, pobiegł do córki, żeby ją poprawić, a ona "nie, tato! Ty nie potrafisz grać"Laughing
No i to jest przecież zupełnie naturalna reakcja zbuntowanej nastolatki Zresztą sam Flea w tymże wywiadzie wyjaśnia: " ona ma teraz dwanaście [ czy ileś tam, nie pamiętam, ale te okolice wiekowe w każdym razie ] lat, i musi być cool. W szkole nie możesz powiedzieć, że to, co robią twoi rodzice jest fajne ", a na krzyk pana Koziczyńskiego, że przecież jej tata gra w Red Hot Chili Peppers, basista odpowiedział ze śmiechem: " ją to nie interesuje. Uważa, że jestem głupi ( śmiech, połączony z ogromnym rozczuleniem ) " . Podejrzewam, że Jojo i Eve mają podobne podejście ( zresztą słyszałem, że są fankami hip hopu i Britney Spears a taki już osobisty BTW - jeżeli córka Flea nie lubi ostatnich " dokonań " kapelki tatusia, to jej gust jest dużo bardziej zbieżny z moim niż gust tatusia, u całkowicie ją popieram zresztą ponoć słucha punk rocka