Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Started by
Irish
, sty 21 2007 20:09
1253 replies to this topic
Posted 23 grudnia 2009 - 14:05
pozwolę sobie odpowiedzieć za Chrapcia przynajmniej co do wielkości obrazka - nie da się w rozmiarze tapetowym chyba, jeno coś takiego
nadawałoby się na okładkę, nie?
Posted 23 grudnia 2009 - 16:53
Jest genialne, a powiększenie dużo daje. Lubię kolekcjnować dobre zdjęcia, choć mój komputer jęczy, gdy do pamięci dokładam mu kolejne. Ta fota jednak warta jest ryzyka zawieszenia systemu. Chrapciu, gdzie ty znajdujesz takie cacka? Czekamy na odpowiedźpozwolę sobie odpowiedzieć za Chrapcia przynajmniej co do wielkości obrazka - nie da się w rozmiarze tapetowym chyba, jeno coś takiego
The world belongs to the enthusiast who keeps cool
Posted 23 grudnia 2009 - 21:44
To zdjęcie akurat znalazłem przypadkiem, podczas szukania ładnej okładki "Crazy Tonight"
ciuch ciuch!
Posted 25 grudnia 2009 - 12:04
Na Wikipedii znalazłem coś takiego o Walk On: "A full band version of "Walk On" closed each of the Australian concerts in the 5th and final leg of the Vertigo Tour. The version was much longer than previous live versions, usually running between seven and nine minutes. "
Więc istnieje mega-wydłużona wersja tego cuda. Ktoś wie coś więcej? Albo jeszcze lepiej - ma to ma dysku i mógłby się podzielić ew?
Więc istnieje mega-wydłużona wersja tego cuda. Ktoś wie coś więcej? Albo jeszcze lepiej - ma to ma dysku i mógłby się podzielić ew?
http://sit-and-wonder.blogspot.com/
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users