U mnie podobnie. Cezarku, może jakieś inne źródło?
http://u2forums.com/...?showtopic=1084
Napisano 16 listopada 2009 - 11:21
Napisano 16 listopada 2009 - 12:00
Napisano 16 listopada 2009 - 12:16
Się zarejestrować trzeba?
Napisano 16 listopada 2009 - 12:17
na pewno?Musisz wpisać ten trzyliterowy kod
Napisano 16 listopada 2009 - 12:27
na pewno?
pytam, bo nie widzę tam żadnego kodu
Napisano 16 listopada 2009 - 12:51
Nie trzeba. To jest na rapidshare, tylko linki są zabezpieczone. Musisz wpisać ten trzyliterowy kod, który jest na środku strony i kliknąć na "continue to rapidshare.com", potem wybierasz "free user", odczekujesz ten czas, który się odlicza i można ściągać. Gdyby był jakiś problem jednak, to mogę Ci to przegrać i wysłać.
Ściągasz wszystkie paczki, a potem, jeśli Bee podała hasło, to zapewne będzie ono potrzebne tylko do rozpakowania. Tak mi się wydaje;)
Napisano 16 listopada 2009 - 16:49
Napisano 16 listopada 2009 - 19:50
jedno pytanie czym się różni płyta zwykła od remastered.??
Napisano 16 listopada 2009 - 20:52
W dzisiejszych czasach remastered to po prostu pobawienie się kompresorem, żeby utwór brzmiał głośniej i mniej dynamicznie. Ot cała gówniania filozofia "Remastered"."remastered - oznacza to, że jeśli kaseta/płyta została wydana kilka/kilkanaście lat temu to jej jakość w dzisiejszych czasach po prostu słaba w związku z czym polepsza się jakość nagrań tak aby nie odbiegały jakościowo od dzisiejszych płyt audio."
Cytat z jakiegoś forum informatycznego, zdaje się. Sama lepiej tego wytłumaczyć nie potrafię.
Napisano 16 listopada 2009 - 21:28
W dzisiejszych czasach remastered to po prostu pobawienie się kompresorem, żeby utwór brzmiał głośniej i mniej dynamicznie. Ot cała gówniania filozofia "Remastered".
Napisano 01 grudnia 2009 - 14:08
Napisano 03 grudnia 2009 - 12:00
Napisano 03 grudnia 2009 - 19:30
Napisano 05 grudnia 2009 - 18:53
Napisano 05 grudnia 2009 - 21:55
Szukając pewnego zdjęcia do projektu, musiałam odnaleźć najpierw stronę internetową Ali, żony Bono. Nie można nijak wejść na tę stronę, wyświetla się komunikat:
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera www.alihewson.com.
* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com
* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Ktoś podpowie, w czym rzecz - czy to mój komputer nie chce otworzyć czy raczej sama Ali zdjęła stronę i dlatego nie można jej odnaleźć?
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych