Co nowego w muzyce?
Posted 14 grudnia 2008 - 21:05
HOT NEWS!!!!!!!
Pudelek.pl, Lansik, Pomponik, Kozaczek i wszystkie inne profesjonalne portale muzyczne prześcigają się w informacjach o rzekomym duecie dwóch światowej sławy muzyków- Marcina M znanego również jako Mrówa i niejakiego Velvetovego Vica. Nikt nic nie wie, sami artyści niechętnie udzielają wywiadów ale jedno jest pewne- coś jest na rzeczy. Co przyniesie nam duet wrocławskiego mistrza drumli i pod-warszawskiego wirtuoza dzwoneczków? Tego nie wiemy, jednakże na bieżąco będziemy państwa informować o poczynaniach muzycznych tego projektu.
mogę Wam zrobić, nagrać i wysłać 3-4 dźwiękową linię basu a la Adam Clayton
Posted 18 grudnia 2008 - 18:07
jak na razie przesluchalem na majspejsie dwie piosenki. jest jeszcze gorzej niż myślałem, chyba na wiecej sie nie skusze
jezu ale chała, ale dno
a mi tam się ten album podoba...wiadomo, że nie można nowego GN'R przyrównać do składu ze Slashem i całą resztą bo został tylko AXL i Dizzy,ale i tak płyta ta jak dla mnie jest do posłuchania zobaczymy, co U2 pokażą na nowej płycie oby to nie okazało się chałą i dnem EmEm...
p.s.powodzenia w nowym wrocławsko-podwarszawskim projekcie
Posted 18 grudnia 2008 - 18:28
Studyjna wersja nowego kawałka Bruce'a
Boss się na starość zmienia w Roya Orbisona. A to pogwizdywanie to już naprawdę.. no nie bardzo to brzmi, nawet bardzo nie bardzo.
Posted 23 grudnia 2008 - 20:43
Posted 16 maja 2009 - 13:20
A warto się z nim zapoznać?
Dopiero zaraz przesłucham. Manic Street Preachers znam dość słabo, więc moja ocena nie będzie pewnie wyczerpująca. Warto tylko odnotować, że teksty na "Journal for Plague Lovers" wyszły spod pióra Richarda Edwardsa (byłego gitarzysty Manic Street Preachers, który zaginął w 1995 roku i w 2008 roku został uznany za zmarłego).
Posted 16 maja 2009 - 14:09
http://www.myspace.com/toriamos
Posted 16 maja 2009 - 16:40
nowy album Wilco - "Wilco" już w sieci.
Tu można posłuchać. Niniejszym przystępuję do odsłuchu jak tylko zainstaluje mi się odpowiednia wtyczka do opery. Cieszy ta pozycja bardzo. Mam nadzieję, że trzyma co najmniej poziom ich poprzedniego albumu.
W ogóle fajnie sypnęło. Nowych Manicsów i Tori, jak ktoś dorwie, to czekam na PM
Posted 18 maja 2009 - 15:35
#640 Guest_lineu2_*
Posted 18 maja 2009 - 17:47
Podsumując:
CHRISIE CORNELLU, I TIMBALANDZIE, NIE IDŹCIE TĄ DROGĄ... ;P
To była moja opinia. Nie wiem, czy ktoś już się wypowiadał na ten temat...
ROCK RZĄDZI, ELECTROPOP DO KITU!!!!
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users