Co nowego w muzyce?
Napisano 04 kwietnia 2018 - 13:30
Napisano 04 kwietnia 2018 - 23:43
Nie wiedziałem czy słucham nowego Beach House czy starego Beach House. Oni już tylko żrą swój ogon, ładnie to brzmi ale nic interesującego naprawdę chyba.
Za to Oxford Drama - ktoś tu bardzo wiele muzycznych lekcji odrobił, to jest kawał kawałka.
Napisano 16 kwietnia 2018 - 13:59
Wydano reedycję pierwszego albumu Suede z okazji 25 lecia (3 CD).
Dostępne w sieci.
Kto nie zna niech się wstydzi.
Przecież reedycje ich albumów są od jakiegoś czasu. Ostatnio właśnie wszystkiego słuchałem i było tego sporo.
Zrobiłem sobie też własne Best of Suede uwzględniając The Tears oraz solowego Bretta.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 26 kwietnia 2018 - 09:17
Najlepsza recka ostatniego Jacka White'a jaką można przeczytać:
Jack White i jego wersja „Pablo Picasso” Modern Lovers - tak niesmaczna, że właśnie przemknęła mi przez głowę myśl, że jako społeczeństwo więcej mamy pożytku z Norbiego i jego nowej płyty, niż ze wszystkiego co zrobił White.
Napisano 27 kwietnia 2018 - 13:09
Absolutnie łamiący news - ABBA ogłosiła coś w rodzaju mini reaktywacji. W oświadczeniu na oficjalnej stronie piszą, że "po jakichś 35 latach" znowu weszli do studia i było bardzo fajnie. Podobno nagrali dwie nowe piosenki, z których jedna - I Still Have Faith In You - ma zostać wykonana przez ich "wirtualnych sobowtórów" (w ramach tajemniczego projektu "avatar tour", która miała ruszyć w tym roku, ale obecnie ma wystartować w Australii dopiero w 2019) w trakcie specjalnego show przygotowywanego dla BBC. Ale.. dopiero w grudniu (może chodzi o coś w stylu U2 at BBC). Nie piszą nic więcej, a tym bardziej nie używają słów w rodzaju "nowy album" - niemniej ewidentnie coś drgnęło.
Napisano 01 maja 2018 - 20:19
http://www.youtube.c...h?v=-XfIwz7j3gs
Napisano 01 maja 2018 - 20:36
słuchał, przypomina mi trochę pierwszy album. i tak, dobre to, przede wszystkim całościowo.
natomiast spotkała ich bardzo przykra sprawa, spalił im się cały sprzęt w drodze na koncert. tu można pomóc: https://wspieram.to/BOKKA
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 11 maja 2018 - 18:11
Can I sleep tonight?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych