Podzieli się ktoś Caribou - Our Love?
Priv
Napisano 11 lutego 2016 - 09:40
Podzieli się ktoś Caribou - Our Love?
Napisano 03 marca 2016 - 17:01
Czy ma ktoś może New Order at Bestival 2012 w mp3?
Napisano 27 kwietnia 2016 - 21:47
Pewnie się nie uda ale skumałem wcześniej że Printempo wydało drugi album jak nie patrzyłem i interesowałem się czymś innym. Kto nie zna - electro-jazz na poziomie Skalpela, bardzo zacna rzecz, przynajmniej debiut. Chyba tylko z Anją.S się na forum jaraliśmy ale... może ktoś, coś?
Napisano 12 maja 2016 - 21:16
Ma już ktoś nową Brodkę? Czytałem recenzje i interesująco się zapowiada.
Napisano 26 października 2016 - 20:20
Mam kawałki Drunkboat, Drunkboat (live), Weightless, Night Train, November, Shattered Mirrors, Techno i Wiosnę Coals (chyba z soundclouda, bo nie mogłam znaleźć gdzie indziej), chcecie jeszcze? I jeśli macie Łagodną Piankę, to też bym Natomiast przyszłam tu z pytaniem o nowego Fisza - ktoś, coś?
Napisano 27 października 2016 - 08:59
Podczepiam się pod Piankę.
Napisano 16 listopada 2016 - 08:25
PW.
Tak nawiasem mówiąc, to nie do końca jestem przekonany co do formy w jakiej Fisz przedstawia nurtujące go problemy współczesnego świata (poruszenie tematyki jak najbardziej słuszne). Moim zdaniem w niektórych momentach lirycznych po prostu zmariapeszkował się. Za to Emade to czołówka w PL jeśli chodzi o produkcje. Ale tam jest przestrzeni dźwiękowej, ufff.
Napisano 16 listopada 2016 - 21:32
Fiszu poszedł tekstowo w pop, czy to dobrze? chyba nie mi to oceniać. Może nas to mariapeszkowanie u niego tak drażni, bo jesteśmy przyzwyczajeni jednak do innego tekstowania pana Fisza (fiszowania?), bo ja i również myślę podobnie.
Tak jak Telefon jeszcze zaskoczył, to dalsze "Biegnij dalej sam" do dzisiaj nie podchodzi. Reszta kawałków trochę mi się zlewa (chyba pierwszy raz, biorąc ich całościowo - płytowo) Może dam temu albumowi szansę za jakiś czas, tymczasem wracam do "Mamuta", który chyba stał się moją ich ulubioną płytą (jezu, zdradziłam F3! Jak można )
Music can change the world, because it can change people.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych