Help, I need somebody
Napisano 19 czerwca 2009 - 06:42
No pewnie! Ale kolega Witas pytał o albumy wprawiające z marszu w dobry nastrój, powiedzmy nawet, lekkie. A Born to Run to dla mnie dzieło sztuki. Spójny koncept. I piosenki dużo "cięższe" niż np na BitUSA (highlight r'n'r Bossa).Ale grzechem byłoby zapomnieć o Born To Run, oj ciężkim!
Napisano 22 czerwca 2009 - 15:27
no szukam, szukam, szukam i, prawie jak w sygnaturze Dochny - im bardziej szukam tym bardziej nie ma
ma ktoś jakiś link, torrent, coś? a może mógłby wrzucić?
HELP!
edit: dzięki madeinpoland
Napisano 28 czerwca 2009 - 11:07
http://theultimatebo...../Depeche Mode
soundboardy, broadcasty i inne rodzynki.
w szczególności polecam - Depeche Mode - 1998-10-05 - Koln, Germany
Użytkownik Max edytował ten post 28 czerwca 2009 - 11:07
Napisano 11 lipca 2009 - 12:48
A tutaj forumowy guru zamieścił listę najważniejszych bootlegów Bossa w opinii fanatyków - dla początkujących.
Napisano 11 lipca 2009 - 13:20
Napisano 11 lipca 2009 - 13:31
Napisano 11 lipca 2009 - 13:48
A, i jeszcze słowem bootlegów - http://jungleland.dnsalias.com/ - strona z torrentami, taki odpowiednik jutowego u2torrents.
ps. do Boss-maniaków - słyszał ktoś coś więcej o obietnicy Bossa co do koncertu w Polsce? Ostatnio wszedłem na springsteen.pl i coś tam jakieś głosy były, ale dokładniej nic nie wiem, nie zagłębiałem się. Może ktoś coś wie więcej?
Napisano 11 lipca 2009 - 13:51
Born To Run, to mus! Mój absolutny top 5. Także ostatnie dwie płyty są niezłe, swego czasu byłem zakochany w "Magic", ale mi przeszło. Jednakże warto przesłuchać, bo jest parę mocnych kompozycji - Radio Nowhere, Livin' In The future, Long Walk Home, tytułowy kawałek.
Mówić o Magic i nie wspomnieć o Devil's Arcade? No jak można?
Warto też nawet po The Rising sięgnąć - dużo fajnych piosenek, dziesiątkowy rozpierdalacz Worlds Apart i kawałek pretendujący do bycia klasykiem some day, czyli Nothing Man. Ale ja się w sumie na Boss'ie nie znam za dobrze. The Rising przede wszystkim ma ten jakiś charakterystyczny dla swoich czasów feeling który uwielbiam. No bo jest coś takiego - Rising, ATYCLB, Reveal REM'u, Pleased To Meet You James'a, czy nawet Sailing To Philadelfia Knopfler'a... no nie?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych