Help, I need somebody
Started by
acr
, lut 03 2008 20:14
987 replies to this topic
Napisano 31 maja 2009 - 17:18
yyy... allmusic.com??Czy ktoś zna jakąś dobrą bazę albumów muzycznych wraz z ocenami coś na wzór filmowego www.imdb.com?
Napisano 31 maja 2009 - 17:22
Nie znam tego filmowego, więc nie wiem o co konkretnie chodzi, ale sprawdź np. allmusic.com.
edit: 2 minuty spóźnienia. sory, wina strajku łącza netowego.
to dodam jeszcze że allmusic jest dobre jako źródło podstawowych informacji (kto, co, kiedy) i ogólnych opisów, ale np. ich ocenami radziłbym się już zbytnio nie sugerować. często im się straszne wtopy z gwiazkami i amg pick'ami zdarzają.
edit: 2 minuty spóźnienia. sory, wina strajku łącza netowego.
to dodam jeszcze że allmusic jest dobre jako źródło podstawowych informacji (kto, co, kiedy) i ogólnych opisów, ale np. ich ocenami radziłbym się już zbytnio nie sugerować. często im się straszne wtopy z gwiazkami i amg pick'ami zdarzają.
Użytkownik acr edytował ten post 31 maja 2009 - 17:26
Napisano 04 czerwca 2009 - 00:28
no dobra, sprawa z cyklu "myszy impasybul". ale może ktoś coś jakoś gdzieś jakimś cudem, ma.
więc.
czy jest na tym forum jakiś Miszcz, który posiada demówkę "1984" Surowej Kary Za Grzechy?
albo cokolwiek, jakieś mp3, oprócz "Godziny Szczerości", bo to jedno jedyne mam.
nosz kurczę, od jakiegoś pół roku mam "Godzinę..." na dysku i dopiero dziś posłuchałam, bo się dowiedziałam kto za tym stoi.
no żesz w mordę. w mordęęę!
jeśli ktoś cudownym zrządzeniem losu jest w posiadaniu tego czegoś, to chyba obsypię go/ją złotem.
[albo przynajmniej postawię jakiś dobry trunek. ]
tylko niech się taki boss znajdzie... ;]
więc.
czy jest na tym forum jakiś Miszcz, który posiada demówkę "1984" Surowej Kary Za Grzechy?
albo cokolwiek, jakieś mp3, oprócz "Godziny Szczerości", bo to jedno jedyne mam.
nosz kurczę, od jakiegoś pół roku mam "Godzinę..." na dysku i dopiero dziś posłuchałam, bo się dowiedziałam kto za tym stoi.
no żesz w mordę. w mordęęę!
jeśli ktoś cudownym zrządzeniem losu jest w posiadaniu tego czegoś, to chyba obsypię go/ją złotem.
[albo przynajmniej postawię jakiś dobry trunek. ]
tylko niech się taki boss znajdzie... ;]
Napisano 07 czerwca 2009 - 19:20
Może "Pierwsze Wyjście z Mroku"? A tak na serio to od czego masz Pan lasta?
http://www.lastfm.pl/group/Witass+wróć+na+lasta!!!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych