Ostatnio słuchałem U2..
Napisano 09 maja 2018 - 00:59
z cyklu takie to po szampanieej, pomyślunki zawsze dobre
rybka też ostatnio wypłynęła na u2 tattoo project. no ryba jaka jest każdy widzi, ale zawsze to jakieś urozmaicenie w gąszczu walizek i drzewek, nie? (naciągana zmiana tematu:p)
I can't say where it is
But I know I'm going.
Napisano 09 maja 2018 - 01:32
Napisano 07 czerwca 2018 - 21:46
Aktualnie, like, moja ulubiona piosenka U2. Na co pewnie ma wpływ fakt, że prawie skończyłem 1 leg ETour, but still.
No ale zrozummy, Elevation do tematyki "Experience" pasuje lepiej. Na przykład, też jest jednym słowem i się zaczyna na "e". Można by nawet powiedzieć "EXPERIATION", o, widzicie, samo się narzuca.
Napisano 07 czerwca 2018 - 23:09
Tak sobie myślę że ich prawdziwą SoE w ogóle była Walizka, a teraz to już tak... oh well
Johnny - słuchałem większości tego legu, niemal bezbłędny, jak się zabierzesz za Europe potem to dawaj znać jak trafisz na jakąś wyjątkową perełkę poza klasykami, tę część jeszcze znam trochę słabiej
Napisano 07 czerwca 2018 - 23:28
Zastanawiałem się czy nie walnąć jakiegoś podsumowania w formie wypowiedzi tekstowej, ponieważ emocje, jakie odczuwam podczas słuchania tej trasy, domagają się jakiegoś ujścia. Zresztą już na Ist Legu natrafiłem na perełki, o których istnieniu nie miałem pojęcia (np. snippet Twist And Shout w Elevation w Pittsburgu - jeden jedyny, absolut, ale to dosłownie parę sekund, nie ma nawet jak wrzucić). Tyle, że to w dużej mierze sprawa osobista - za każdym razem gdy leci Influx Remix mam znowu 14 lat. Więc nie wiem jeszcze, ale postaram się co jakiś czas coś wrzucić.
Napisano 08 czerwca 2018 - 00:13
Próbowałem zrobić z ET coś jak Ty z Zoo Tv ale jakoś cierpliwości nie starczyło, może chciałem za szybko wszystko. Anyway, warto, warto, jeśli masz coś w planie to ja chętnie przeczytam. To Twist And Shout akurat pamiętam, tak, to dobre było! A słuchaj, był taki Stuck na jednym z pierwszych 5-7 koncertów gdzie Bono przez minutę prawie na początku darł jape swoimi ohhhh aahh yeyeyeyee uuhhaaaaaaohhhhoh Pamiętasz może który to? Wrzucałem to na wrzuta.pl ale to padło i już nie wygrzebię.
A, co do wrzucania - jeśli pobierasz nadal empetrójki jak się domyślam, dobrze wrzuca się na https://instaud.io/ - jest i w streamie i do pobrania wtedy po zalinkowaniu.
Napisano 08 czerwca 2018 - 09:35
Próbowałem zrobić z ET coś jak Ty z Zoo Tv ale jakoś cierpliwości nie starczyło, może chciałem za szybko wszystko. Anyway, warto, warto, jeśli masz coś w planie to ja chętnie przeczytam. To Twist And Shout akurat pamiętam, tak, to dobre było! A słuchaj, był taki Stuck na jednym z pierwszych 5-7 koncertów gdzie Bono przez minutę prawie na początku darł jape swoimi ohhhh aahh yeyeyeyee uuhhaaaaaaohhhhoh Pamiętasz może który to? Wrzucałem to na wrzuta.pl ale to padło i już nie wygrzebię.
A, co do wrzucania - jeśli pobierasz nadal empetrójki jak się domyślam, dobrze wrzuca się na https://instaud.io/ - jest i w streamie i do pobrania wtedy po zalinkowaniu.
Nie zwróciłem uwagi, generalnie odstawia te wyjce na większości koncertów, a nie ukrywam, że dla mnie optymalny jest tu jednak Boston
Dzięki za stronkę, skorzystam.
Napisano 08 czerwca 2018 - 13:58
Owszem, na każdym, aczkolwiek tam wyjątkowo długo i zacnie poleciał, to były jakieś południowe stany, jakby jakieś southern voodoo w niego wstąpiło Znajdę może sam to się podzielę.
@Depe: no to jeden z klasyków dla fana ET, zdaje się Zbych na tym był?
Napisano 11 czerwca 2018 - 09:22
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych