Ostatnio słuchałem U2..
Napisano 16 stycznia 2012 - 13:03
Ostatnio oglądam sobie film "Był sobie chłopiec" na TVNie, a tam Zoo Station.
uwielbiam chłopca, ale niestety nie znalazłam czasu w tą bodajże sobotę, żeby go obejrzeć po raz n-ty...
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"
Napisano 14 lutego 2012 - 20:12
A tak to może nie bezpośrednio U2 ale widziałam film "Kiling Bono" i tak sobie myślę, że nie przypominam sobie żeby Bono był kiedykolwiek rudy..no chyba że się mylę.
Tryin' throw my arms around the world
Napisano 15 lutego 2012 - 09:22
Ja wkółko lecę z Achtung BAby i oglądam Zoo TV.
Skoro wałkujesz teraz ZooTV to może miałabyś ochotę sobie pogłosować w rozpoczętym już survivorze?
Napisano 17 lutego 2012 - 02:36
I folded to my knees
I did not notice the passers-by
And they did not notice me
To nie było ostatnio, ale w pewnym sensie mogło być.
Grudzień 2010 r., poniedziałek, 6. rano. Chyba po którymś koncercie z Australii; był stream, mógł być? Być może. Ciemno, zimno, pada śnieg, huczy wiatr, przystanek, pusto. Pięć minut, dziesięć, już wiem - nie przyjedzie. Ale nie chcę wracać, stoję i słucham at the moment of surrender I folded to my knees. I did not notice the passers-by and they did not notice me. Tylko to. I did not notice the passers-by and they did not notice me może w końcu przejechał jakiś samochód, nie zauważyłam. Pół godziny. Czas się zdziwił. Nikt nie wie, nie zauważa, nie myśli. Śnieg wciąż sypie. Wracam the moment of surrender idę spać.
Pamiętam do tej pory, chociaż to nie było nic takiego, ale było takie idealnie współgrające.
A później długo było tylko gorzej.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 01 marca 2012 - 08:59
i nagle czujesz, po pierwsze, że 'abymsebył' tera na koncercie jutu, po drugie, że to jutu to jest taki twój punkt zaczepienia, muzyka do której przynależysz, rdzeń, tam głęboko into the heart.
i można się jarać inną muzyką w nieskończoność, ale i tak wrócisz do dziadów i to jest takie ładne bardzo
a 'love comes tumbling' to jest mistycyzm, o którym właśnie sobie przypomniałem, dowód na to, że bonio jest bogiem jednak. i mam na to dowód (ale wam nie powiem, hehe)!
Napisano 01 marca 2012 - 10:44
Love Comes Tumbling, bez wątpienia, no! Właśnie też ostatnio wróciłam do tego utworu, po dłuższym czasie niesłuchania i to jest dobre, bardzo dobre uczucie.a 'love comes tumbling' to jest mistycyzm, o którym właśnie sobie przypomniałem, dowód na to, że bonio jest bogiem jednak.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 04 marca 2012 - 02:26
http://www.youtube.c...TztbGFlPf6FRQzq
To, że potem poszedł cały dzień z u2, to inna sprawa A wszystko się prawdopodobnie wzięło z próby rozruszania forum (idea rozpoczęta w dniu wczorajszym, a dziś kontynuowana). Szukanie starych, ciekawych wątków, pisanie w nowozałożonych (a ja nadal nie mam pomysłu na mój topic, za mało kreatywny jestem ), no i na koniec dnia I u2forumowy turniej w literaki i w czasie jego trwania odsłuchiwanie albumów od początku. Szkoda, że ten turniej był taki krótki, że skończyłem na Drzewku (choć 6 osób to i tak niezły wynik ). Mam nadzieję, że następny będzie jeszcze dłuższy
Kończę ten fajny dzień i kończę go w ten sam sposób, w jaki zacząłem. U2Forums Band nagrajcie coś jeszcze!
Napisano 12 kwietnia 2012 - 23:21
Na ta deszczowa noc (przynajmniej u mnie) akurat...
http://www.youtube.c...h?v=ZvPfKpUuon8
Napisano 14 maja 2012 - 19:58
http://www.youtube.c...h?v=v9g36hFRM1c
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych