SUCk nadal uważam za najsłabszy numer tego albumu, nieco niedocenionego jednak. Po latach drażni mnie w nim produkcja, to samo co w przypadku Bomby, ale piosenki są wporzo bardzo. A Walizka nadal u mnie na podium, ATYCLB to było prawdziwe Songs Of Experience
Ostatnio słuchałem U2..
Posted 05 października 2018 - 09:15
Posted 05 października 2018 - 16:55
Jeżeli chodzi o POE z soundchecku to parę miesięcy temu wrzucił to na forum U2start jakiś tamtejszy pundit z rodzaju "mam kurwa tysiąc takich IEMów że byście padli, więc teraz wam wrzucę jeden kawałek, a potem może następny, nie wiem kiedy, nie mogę wszystkiego naraz, odezwę się za rok". Pewnie jest tam do znalezienia, powinienem mieć to jakby co na kompie, jak wrócę do domu to postaram się wrzucić.
Posted 11 października 2018 - 12:20
Posted 16 października 2018 - 13:28
Jeżeli chodzi o POE z soundchecku to parę miesięcy temu wrzucił to na forum U2start jakiś tamtejszy pundit z rodzaju "mam kurwa tysiąc takich IEMów że byście padli, więc teraz wam wrzucę jeden kawałek, a potem może następny, nie wiem kiedy, nie mogę wszystkiego naraz, odezwę się za rok". Pewnie jest tam do znalezienia, powinienem mieć to jakby co na kompie, jak wrócę do domu to postaram się wrzucić.
Coś mi nikt nie przypomina, więc pewnie każdy już sobie znalazł, ale jakby co: https://soundcloud.c...illlikeme/22a-1
Posted 18 października 2018 - 23:50
Dzięks, dzielnie czekałem na wrzutkę
Btw. mam taki pomysł na 10 maja może bardziej ale - kiedyś nam się chciało, pisywaliśmy takie rzeczy. Proponuję na uro Bono zrobić ranking Top 10 Momentów Kiedy Bono Pierdolnął Się Małym Palcem o Szafke - czyli najlepsze "oooo" ever.
Posted 20 października 2018 - 17:39
Ehhh to jest tak bardzo piękne <3 że tez wcześniej nie znałem tej piosenki
Posted 20 października 2018 - 17:49
Posted 20 października 2018 - 18:11
6!
no... dodac do tego truskawki z Summer Wine (https://www.youtube....h?v=iMnDl4aklUU) i wlasciwie to gdy Zona powie 'chodz' - to pojde; w ciemno. na pustynie, na biegun, do urzedu skarbowego, do kosciola, do tescia, czy gdzie tam.
Czy nie nastroj, czy nie glowa, czy nie praca, czy niedyspozycja, czy cobyniebylo - jestem, przy tych kawalkach, w 1100010% Zony.
KLASYKA.
(i to nie cover bRYANA adamsa
Reply to this topic
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users