Survivor 10 - The Joshua Tree
#201 Guest_Mac_*
Posted 11 grudnia 2007 - 00:55
Każdy głos jest kontrowersyjny, i każdemu coś nie pasuje. Jak wyleci WTSHHN to źle, jak Aj Styl to źle, jak WOWY to źle, jak RHMt to zabijamy, jak OTH to na czarną liste... normalnie parodia rambo
Ja uważam że powinno wygrać Exit i tego sie trzymam. A w jakiej kolejności będzie później, to mnie już nie obchodzi.
#202 Guest_depe_*
Posted 11 grudnia 2007 - 01:38
Posted 11 grudnia 2007 - 06:27
Sorry Mrówa
a tych głosów na I Still oraz WOWY nie potrafię zrozumieć
to jeszcze nie jest finał
Anię opętał Satan a resztę ??
Posted 11 grudnia 2007 - 08:15
Posted 11 grudnia 2007 - 11:30
Posted 11 grudnia 2007 - 13:51
Posted 11 grudnia 2007 - 14:55
Zauważyłam proces lansowania "wielkich niedocenionych" kawałków, jakby one [te kawałki] miały poczuć się strasznie pokrzywdzone, gdyby znalazły się bardziej z tyłu niż z przodu. Głosuje się na kawałki "lubiane i znane", bo przecież gdyby znalazły się w czołówce, byłoby to strasznie banalne i oklepane, prawda? "Bullet.." poleciał, teraz "Running to stand still", "Red hill..", wowy, wtshnn oraz ishfwilf, a co.
Posted 11 grudnia 2007 - 15:12
Najtrafniejsze zdanie w tym wątku, to "tu po prostu nie ma co wywalić", więc zrozumieć trzeba ten rozstrzał.
Nadal In God's Country.
I nadal chcę, by wygrało One Tree Hill. Pamiętam, jakiś czas temu, parę miesięcy, przy okazji typowania 50+ najlepszych linijek o One Tree Hill pisano w samych superlatywach i stawiano je na piedestale, często ponad wszystkimi innymi, w tamtym wątku eksponując jego wartość liryczną oraz przesłanie, a w innych muzyczną. Poziom obydwu jest niezaprzeczalny, moim zdaniem to najlepsze, idealne i nierozbijalne połączenie absolutnie genialnych warstw utworu jakie zdarzyło się zespołowi w całej twórczości. I dziwie się trochę, że teraz tylko ja o tym piszę.
O, Witass zmienił zdanie, woli Red Hill'a, niech mu już będzie.. ale przyjdzie dzień, w którym zacznie żałować
Posted 11 grudnia 2007 - 15:20
With Or Without You
Aj styla wywalą barbarzyńcy!!
With Or Without You
phi, Bullet wyleciał... skoro tak stawiacie sprawę...
With Or Without You
Ban teraz czy po świętach? <szykuje białą kopertę dla admina>
Mothers of disappeared
#210 Guest_Panna Anna_*
Posted 11 grudnia 2007 - 15:29
Czy to aby nie przesada?
Posted 11 grudnia 2007 - 15:29
Wywalenie "Bullet.." to niespodziewana niespodziewanka, jeśli zakładamy, że w czołówce znajdą się kawałki najlepsze, ale...
Zauważyłam proces lansowania "wielkich niedocenionych" kawałków, jakby one [te kawałki] miały poczuć się strasznie pokrzywdzone, gdyby znalazły się bardziej z tyłu niż z przodu. Głosuje się na kawałki "lubiane i znane", bo przecież gdyby znalazły się w czołówce, byłoby to strasznie banalne i oklepane, prawda? "Bullet.." poleciał, teraz "Running to stand still", "Red hill..", wowy, wtshnn oraz ishfwilf, a co.
Zgadzam się z Tobą.
Głosuję na I still havn't found, ale jest to jedyna znana piosenka na tej płycie, która już mi się znudziła.
Następna u mnie na liście jest Running to Stand Still.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 11 grudnia 2007 - 15:34
I nadal chcę, by wygrało One Tree Hill.
U mnie na drugim miejscu. Piosenka jedna z najlepszych w ogóle!
Posted 11 grudnia 2007 - 16:18
O przepraszam bardzo to już jest bezczelność Wy nam wywaliliście Bulleta to my Wam wywalimy WOWY
Ogolnie to im dalej bawię się w survivory tym bardziej widzę, że niektórzy głosują na pewne bardzo dobre utwory tylko dlatego że tamte są singlami, znaczy popularne są (czy to źle?), już tekstów w stylu "BD to najgorszy utwór na ATYCLB" czy wywalania BTBS na samiuśkim początku survivora (przedostatnie miejsce - to jest po prostu żenada), tudzież Elevation na 9 miejscu na ATYCLB; jest nie wiem czy na pokaz, ale jestem pewien że gdyby np. When I Look At The World było singlem to wyleciało by jako jedno z pierwszych a tak doszło do czołowki. Ale proszę bardzo popisujcie się i wywalajcie to co najlepsze. A jeśli usprawiedliwieniem ma być "bo tu nie ma na co głosować" to nie widzę sensu robienia survivora z tego albumu. Jeśli nie ma na co głosować to sie nie głosuje zamiast wywalać co lepsze kawałki, na złość tym którzy "wiedzą na co głosować".
Posted 11 grudnia 2007 - 16:33
Posted 11 grudnia 2007 - 16:55
Owszem !
No a to, że ludzie się powszechnie nie znają, to już od dawna wiadome! (Czytaj głosy na RHMT)
(przedostatnie miejsce - to jest po prostu żenada)
To jak określisz obecną chęć wyrzucenia WOWY?
Edited by Flora, 11 grudnia 2007 - 16:56 .
Posted 11 grudnia 2007 - 17:07
()Czy to aby nie przesada?
Czegoś nie rozumiem Dla mnie wszystkie survivory to forma rozrywki, a dla niektórych głosujących sprawy iście gardłowe
Nie dobra, pysiaczki. Obiecuje, że nikt już moralnie nie ucierpi głosując na nr 3. Słowo
#217 Guest_u2megafan_*
Posted 11 grudnia 2007 - 17:23
"Nam" tyczy się też mnie i mi także Bulleta wywalili, ale żeby mścić się w ten sposób i głosować na WOWY. Przepraszam, ale to trochę niedojrzałe.O przepraszam bardzo to już jest bezczelność Wy nam wywaliliście Bulleta to my Wam wywalimy WOWY
#218 Guest_Mrówa_*
Posted 11 grudnia 2007 - 17:32
Posted 11 grudnia 2007 - 18:30
Kurcze, malo brakowało a przegapiłabym ten survivor
#220 Guest_u2megafan_*
Posted 11 grudnia 2007 - 18:56
Zastanawiam się, czy to w ogóle jest rzeczywistość i po chwili jednak uświadamiam sobie, że tak. Udawać nie można...Ten survivor to najdziwniejsza rzecz na tym forum
Ehh... "pustynna piosenka" odpadnie
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users