Skocz do zawartości

Zdjęcie

Survivor 10 - The Joshua Tree

• Please log in to reply
619 replies to this topic

#201 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 11 grudnia 2007 - 00:55

Tylko że Alice musisz wziąść pod uwage to, że tutaj po prostu nie ma co wywalić.
Każdy głos jest kontrowersyjny, i każdemu coś nie pasuje. Jak wyleci WTSHHN to źle, jak Aj Styl to źle, jak WOWY to źle, jak RHMt to zabijamy, jak OTH to na czarną liste... normalnie parodia rambo :P
Ja uważam że powinno wygrać Exit i tego sie trzymam. A w jakiej kolejności będzie później, to mnie już nie obchodzi.

#202 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 11 grudnia 2007 - 01:38

In God's Country

#203 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 06:27

Red Hill Mining Town

Sorry Mrówa

a tych głosów na I Still oraz WOWY nie potrafię zrozumieć
to jeszcze nie jest finał :(
Anię opętał Satan a resztę ??:D
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#204 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 08:15

IN GOD'S COUNTRY
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#205 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 11:30

Red Hill Mining Town

#206 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 13:51

Mothers Of The Disappeared

#207 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 14:55

Wywalenie "Bullet.." to niespodziewana niespodziewanka, jeśli zakładamy, że w czołówce znajdą się kawałki najlepsze, ale...
Zauważyłam proces lansowania "wielkich niedocenionych" kawałków, jakby one [te kawałki] miały poczuć się strasznie pokrzywdzone, gdyby znalazły się bardziej z tyłu niż z przodu. Głosuje się na kawałki "lubiane i znane", bo przecież gdyby znalazły się w czołówce, byłoby to strasznie banalne i oklepane, prawda? "Bullet.." poleciał, teraz "Running to stand still", "Red hill..", wowy, wtshnn oraz ishfwilf, a co.

#208 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 15:12

U mnie to tak nie działa Grusiu akurat, zresztą, nie wydaje mi się żeby w ogóle to miało coś do rzeczy. Tzn. to się równoważy. Niektórzy mogą głosować na te znane, żeby pokazać, że nie zagłosują jak wszyscy, a inni mogą głosować na te mniej znane, bo po prostu tamte znają lepiej, "od zawsze" etc. - a takie teorie też się pojawiły przy wcześniejszych survivorach. Tylko nikt się nigdy nie przyznaje że tak głosuje. A może to nieprawda?

Najtrafniejsze zdanie w tym wątku, to "tu po prostu nie ma co wywalić", więc zrozumieć trzeba ten rozstrzał.

Nadal In God's Country.
I nadal chcę, by wygrało One Tree Hill. Pamiętam, jakiś czas temu, parę miesięcy, przy okazji typowania 50+ najlepszych linijek o One Tree Hill pisano w samych superlatywach i stawiano je na piedestale, często ponad wszystkimi innymi, w tamtym wątku eksponując jego wartość liryczną oraz przesłanie, a w innych muzyczną. Poziom obydwu jest niezaprzeczalny, moim zdaniem to najlepsze, idealne i nierozbijalne połączenie absolutnie genialnych warstw utworu jakie zdarzyło się zespołowi w całej twórczości. I dziwie się trochę, że teraz tylko ja o tym piszę.
O, Witass zmienił zdanie, woli Red Hill'a, niech mu już będzie.. ale przyjdzie dzień, w którym zacznie żałować :P

#209 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 15:20

With Or Without You

Aj styla wywalą barbarzyńcy!!
With Or Without You

phi, Bullet wyleciał... skoro tak stawiacie sprawę...
With Or Without You

Ban teraz czy po świętach? :wacko: <szykuje białą kopertę dla admina>

Mothers of disappeared
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#210 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 11 grudnia 2007 - 15:29

Czy to aby nie przesada?

#211 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 15:29

Wywalenie "Bullet.." to niespodziewana niespodziewanka, jeśli zakładamy, że w czołówce znajdą się kawałki najlepsze, ale...
Zauważyłam proces lansowania "wielkich niedocenionych" kawałków, jakby one [te kawałki] miały poczuć się strasznie pokrzywdzone, gdyby znalazły się bardziej z tyłu niż z przodu. Głosuje się na kawałki "lubiane i znane", bo przecież gdyby znalazły się w czołówce, byłoby to strasznie banalne i oklepane, prawda? "Bullet.." poleciał, teraz "Running to stand still", "Red hill..", wowy, wtshnn oraz ishfwilf, a co.

Zgadzam się z Tobą.

Głosuję na I still havn't found, ale jest to jedyna znana piosenka na tej płycie, która już mi się znudziła.
Następna u mnie na liście jest Running to Stand Still.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#212 Sara

Sara

hermit

• Members
  • 1 856 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 15:34

In God's Country

I nadal chcę, by wygrało One Tree Hill.

U mnie na drugim miejscu. Piosenka jedna z najlepszych w ogóle!
"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."

#213 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 16:18

O przepraszam bardzo to już jest bezczelność <_< Wy nam wywaliliście Bulleta to my Wam wywalimy WOWY :P

Ogolnie to im dalej bawię się w survivory tym bardziej widzę, że niektórzy głosują na pewne bardzo dobre utwory tylko dlatego że tamte są singlami, znaczy popularne są (czy to źle?), już tekstów w stylu "BD to najgorszy utwór na ATYCLB" czy wywalania BTBS na samiuśkim początku survivora (przedostatnie miejsce - to jest po prostu żenada), tudzież Elevation na 9 miejscu na ATYCLB; jest nie wiem czy na pokaz, ale jestem pewien że gdyby np. When I Look At The World było singlem to wyleciało by jako jedno z pierwszych a tak doszło do czołowki. Ale proszę bardzo popisujcie się i wywalajcie to co najlepsze. A jeśli usprawiedliwieniem ma być "bo tu nie ma na co głosować" to nie widzę sensu robienia survivora z tego albumu. Jeśli nie ma na co głosować to sie nie głosuje zamiast wywalać co lepsze kawałki, na złość tym którzy "wiedzą na co głosować".

#214 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 16:33

Czegoś nie rozumiem :P Dla mnie wszystkie survivory to forma rozrywki, a dla niektórych głosujących sprawy iście gardłowe :P

#215 Sara

Sara

hermit

• Members
  • 1 856 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 16:55

"Czegoś nie rozumiem tongue.gif Dla mnie wszystkie survivory to forma rozrywki, a dla niektórych głosujących sprawy iście gardłowe tongue.gif"

Owszem :lol: !

No a to, że ludzie się powszechnie nie znają, to już od dawna wiadome! :lol: (Czytaj głosy na RHMT)

(przedostatnie miejsce - to jest po prostu żenada)

To jak określisz obecną chęć wyrzucenia WOWY? :lol:

Użytkownik Flora edytował ten post 11 grudnia 2007 - 16:56

"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."

#216 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 17:07

Czy to aby nie przesada?

Dołączona grafika(Dołączona grafikaDołączona grafika)

Czegoś nie rozumiem :P Dla mnie wszystkie survivory to forma rozrywki, a dla niektórych głosujących sprawy iście gardłowe :P

Dołączona grafika

Nie dobra, pysiaczki. Obiecuje, że nikt już moralnie nie ucierpi głosując na nr 3. Słowo Dołączona grafika

Dołączona grafika
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#217 Guest_u2megafan_*

Guest_u2megafan_*
  • Guests

Napisano 11 grudnia 2007 - 17:23

O przepraszam bardzo to już jest bezczelność <_< Wy nam wywaliliście Bulleta to my Wam wywalimy WOWY :P

"Nam" tyczy się też mnie i mi także Bulleta wywalili, ale żeby mścić się w ten sposób i głosować na WOWY. Przepraszam, ale to trochę niedojrzałe. B)

#218 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 11 grudnia 2007 - 17:32

Ten survivor to najdziwniejsza rzecz na tym forum :D

#219 likavitos

likavitos

Użytkownik

• Members
  • 192 Postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 18:30

One Tree Hill

Kurcze, malo brakowało a przegapiłabym ten survivor :P

#220 Guest_u2megafan_*

Guest_u2megafan_*
  • Guests

Napisano 11 grudnia 2007 - 18:56

Ten survivor to najdziwniejsza rzecz na tym forum :D

Zastanawiam się, czy to w ogóle jest rzeczywistość i po chwili jednak uświadamiam sobie, że tak. Udawać nie można...
Ehh... "pustynna piosenka" odpadnie :(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych