Starałem się ułożyć zupełnie
wstępną własną nieoficlajną listę jakie koncerty mogłyby się pojawić na nowych reedycjach
Wychodzi mi na razie coś takiego [
sprawa do przedyskutowania, myslę że macie też inne pomysły] /brałem pod uwagę dostępne soundboardy bądź profesjonalne videa lub takie, które na 99% są w archiwum zespolu/
BoyHaga, któryś z Bostonów lub Hilversum
Octobertu wybór już mniejszy, Gateshead, lub NY z Lido Beach
WarGlasgow, tudzież 1982-12-06 - London [Out Of Control and Twilight both missing - byłaby to wielka gratka], 1982-12-02 Manchester [w sumie 20 piosenek, czyli byłoby jak za "nowszych" czasów]
TUFnajbardziej prawdopodobny Dortmund, Nantes też wchodzi w grę
TJT-
R&H??? nie wiem czy byłby sens dodawać nowe video, jeśli jeden film już jest, jednak myślę że Dubliński sylwestrowy koncert to byłoby to
Achtung BabySztokholm, tudzież Waszyngton [telefon do Busha]
Zooropanajbardziej prawdopodobne - Adelaida, ostatecznie 1993-08-28 - Dublin lub Bazylea
przy kolejnych albumach stawiam już bardzo duży znak zapytania odnośnie ich reedycji
POPtutaj wybór bardzo duży, myślę że jednak największe szanse mają Santiago i Sarajevo, bo z broadcastów MTV raczej nie skorzystają
ATYCLBobstawiałbym któryś z koncertów po 9/11, które jak wiadomo były czadowe i poruszające [z reguły]. Myślę o NY 10/25 albo South Bend [jesli nagrali 1 kamerkę to reszte na pewno też mają w archiwach
]. Ostatecznie zamykające ET Miami
HTDAAB??? Cały Mediolan?