Najlepsze duety Bono
Napisano 28 sierpnia 2009 - 10:35
http://u2forums.com/...t...ost&p=14841Jak tu się do cholery wstawia avatar?!
wystarczy poszukać na forum
#32 Guest_(VeRTigo)_*
Napisano 28 sierpnia 2009 - 21:20
Napisano 28 sierpnia 2009 - 21:43
Niestety w przypadku pan MJB, każde kolejne przesłuchanie coveru "One" daje u mnie taki sam efekt jak pierwsze... A, że z praktykami masochistycznymi to u mnie raczej blado, zaprzestałem odsłuchu już dawno.
Napisano 28 sierpnia 2009 - 22:06
Z kolei na 2 miejscu duet z M. Hutchence'em. Tu z kolei doceniam nie tyle same wokale, co muzyczne tło tego przedsięwzięcia. Pulsujący rytm Slide away wprawia w dobry nastrój i pobudza do działania. (np do odejścia od komputera, co już dawno powinnam była dziś zrobić;-)
Napisano 29 sierpnia 2009 - 14:00
Duet z Mary J. Blige jest o tyle nielubiany, że na pierwsze przesłuchanie wydaje się ta versja "One" za bardzo udziwniona i przedobrzona (jak to w wokalu R'n'B i soul). Sama pamiętam, że na początku nie podobało mi się, ale z czasem bardzo polubiłam "One" w wyk. U2& MJB. W ogóle, jak już miałam kiedyś okazję pisać na forum, MJB to jedna z najbardziej cenionych przeze mnie wokalistek i z przyjemnością kupuję jej płyty.
A ja nie.
Jak tego słucham to mi się przypomina, że przez to kiedyś znielubiłam 'One' - mój kolega powiedział, że jego ulubiona piosenka U2 to 'One' i przesłał mi pierwszy link jak mu się nawinął. No i był to duet z Mary, co mi się w ogóle nie spodobało - na szczęście potem przesłuchałam tą prawdziwą wersję. Stanęło na tym, że obecnie 'One' jest jedną z moich ulubionych.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych