THE JOSHUA TREE 20TH ANNIVERSARY EDITION!!!
Posted 29 listopada 2007 - 16:18
ciuch ciuch!
#305 Guest_Mac_*
Posted 29 listopada 2007 - 16:25
1 CD i 2 CD + DVD - wysyłamy w ciągu 24 h
O w morde, zmienili Dam sobie łape uciąć że było od 3 grudnia... to i lepiej.
no, fajnymi cenami nas przywitali =/ ale do 3 grudnia może się uspokoją
Mnie tam pasi. Z wyjątkiem empiku oczywiście.
2cd + DVD ma taką samą cene jak Mexico 2 DVD. Troche mnie to dziwi
Pewnie jest tu kwesta opakowania, i wogole oprawy wizualnej... bo w tym Meksyk powala
Posted 29 listopada 2007 - 22:24
No tak, bardzo możliwe! Mi to i tak wszystko jedno, bo najwcześniej zamówie we wtorekByło było. Dziś jak zamawiałem to też było ale myśle sobie że to taki chwyt marketingowy... bo i tak najszybciej może dotrzeć w poniedziałek czyli 3 grudnia
Depe takie pytanko mam
Ta płytka po prawej na focie to z jakiego wydawnictwa?? 2CD + DVD czy zwykłe pojedyncze??
Co prawda Depe nie jestem, ale po cenie wnioskuję, że pojedyńcze
Posted 30 listopada 2007 - 08:12
Było było. Dziś jak zamawiałem to też było ale myśle sobie że to taki chwyt marketingowy... bo i tak najszybciej może dotrzeć w poniedziałek czyli 3 grudnia
Ja zamówiłem przedwczoraj. Wczoraj dostałem maila, że album już został wysłany i że dostawa standardowo zajmuje 1 dzień. Liczę więc, że jeśli na drogach nie będzie korków to album dostanę jeszcze dzisiaj.
Myślę, że zmiana czasu realizacji zamówienia wynikała z tego, że w środę jeszcze Merlin nie miał u siebie płyt.
#314 Guest_Mac_*
Posted 30 listopada 2007 - 13:31
Jedyne co jestem w stanie powiedzieć to O W MORDE!!!
Pięknie wydane, dołączone zdjęcia, piekna książeczka, płyt jeszcze nie przesłuchałem, własnie włączam koncert
Więc Atomic, dzisiaj też na pewno otrzymasz swoje drzewko
Posted 30 listopada 2007 - 13:41
#316 Guest_Mac_*
Posted 30 listopada 2007 - 13:46
Video -5/5. Spodziewałem się czegoś zupełnie innego, gorszego. A tutaj, REWELACJA!!
Co prawda nie mam tego bootlegu co krąży po sieci, ale moge zapewnić że jest lepiej.
Co do audio, 5/5!! Oglądam teraz Ajstila, no po prostu audio niczym nie odstaje od video!
Jestem bardzo mile zaskoczony
Posted 30 listopada 2007 - 14:21
mimo wszystko jak ktos posiada bardzo duzy TV to niech sie niespodziewa cudow, ten material ma 20lat.
Na 19" na kompie wyglada bardzo dobrze... na tv jeszcez nie patrzylem
generalnie obraz jest ciut, lepszy niz LiveAid,
najslabsi sa Daltoni tu jest "kipesko" i to wyglada jakby z SuperVHS bo nawet na dole charakterystyczny pasek, ale spokojnie jest to nadal bardzo fajne
AUDIO jest za to bardzo dobre
#318 Guest_Mac_*
Posted 30 listopada 2007 - 14:31
Co do oprawy wizualnej, 6/5!
Książeczka wymiata, na prawde cudo. Do tego pięć zdjęć w kartonowej kopercie (?)
Płytki w osobnych, otwieranych digipackach
Wszystko jest na najwyższej jakości. I zgadzam się ze Zbychem
Więc jeżeli ktoś się wachał żeby kupić, to niech szybko zamawia, bo może braknąć
Co do merlina, rewelacja. Pierwszy raz, wszytko w 100% sprawnie!! Wczoraj zamowiłem, dzisiaj już dostałem, przesyłka ze free
Kurier już mnie dobrze zna, ucieszony ciągle
No to już się szykuje wieczorek z Joshuą Jednak choroba może być przyjemna
Posted 30 listopada 2007 - 16:45
Właśnie przyszła moja Joshua!!!!
Jedyne co jestem w stanie powiedzieć to O W MORDE!!!
Pięknie wydane, dołączone zdjęcia, piekna książeczka, płyt jeszcze nie przesłuchałem, własnie włączam koncert
Więc Atomic, dzisiaj też na pewno otrzymasz swoje drzewko
I co. Jak się podoba. Jaka jakość tego DVD.??
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users