THE JOSHUA TREE 20TH ANNIVERSARY EDITION!!!
Posted 17 listopada 2007 - 12:48
myślę że nie bedzie taka wysoka, jeżeli u zachodnich sąsiadów jest po około 100-110 złoty to by polscy wydawcy nie dali o wiele więcej bo taniej by było zamowic z amazon.deNie mylisz się, ale wiecej niż 150 za wersje 2cd +DVD się nie spodziewaj No chyba że w empiku...
Posted 18 listopada 2007 - 16:17
Jak procentowo przedstawiaja sie szanse?
Do kogo to pytanie ? Do forumowych bukmacherów ? Chyba się jeszcze takowych nie dorobiliśmy.
Posted 18 listopada 2007 - 21:52
Bono mówi o kawałku na Joshua Tree, który nigdy nie został dokończony. Dodatkowo - wykonuje go ;-)
Naprawdę niezłe!
Polecam!
#231 Guest_u2megafan_*
Posted 18 listopada 2007 - 22:02
Widziałem, słyszałem i zdałem sobie sprawę, że zespół w tamtym czasie przeżywał ponadczasowe natchnienie i wyobrażam sobie wtedy dwupłytowe The Joshua Tree.Joshua Tree Demo Revealed
Bono mówi o kawałku na Joshua Tree, który nigdy nie został dokończony. Dodatkowo - wykonuje go ;-)
Naprawdę niezłe!
Polecam!
Posted 19 listopada 2007 - 11:07
Widziałem, słyszałem i zdałem sobie sprawę, że zespół w tamtym czasie przeżywał ponadczasowe natchnienie i wyobrażam sobie wtedy dwupłytowe The Joshua Tree.
Nie musisz sobie wyobrażać, bo depe swego czasu wypisał tu planowaną ( tak przynajmniej mówią ) tracklistę owego dwupłytowca, więc możesz sobie wypalić, i posłuchać. Osobiście wypaliłem, posłuchałem kilka razy, i zdecydowanie wybieram wersję jednopłytową.
#233 Guest_u2megafan_*
Posted 19 listopada 2007 - 20:38
Sugerujesz więc, że lepiej pozostać przy wersji studyjnej i nie wykraczać poza jej ramy i "robić prania mózgu"...Nie musisz sobie wyobrażać, bo depe swego czasu wypisał tu planowaną ( tak przynajmniej mówią ) tracklistę owego dwupłytowca, więc możesz sobie wypalić, i posłuchać. Osobiście wypaliłem, posłuchałem kilka razy, i zdecydowanie wybieram wersję jednopłytową.
Jeśli zdecydowanie wybierasz jednopłytową, więc jednak nie to sobie wyobrażałem.
Nie będę ranił mych marzeń, ponieważ mogę się rozczarować.
#234 Guest_depe_*
Posted 19 listopada 2007 - 23:30
Na youtube można już oglądać legendarny clip Red Hill Mining Town
w bardzo przyzowitej jakości..
Thanx Zbych for tip
Posted 20 listopada 2007 - 16:25
Powiem tyle... myślałem, że będzie dużo lepsze, wstęp to zapowiadał, ale się rozczarowałem
Posted 20 listopada 2007 - 16:38
Akurat wtedy ich klipy w ogóle za mocne nie były. Mnie zaskoczył o tyle, ze wyobrażałem sobie jakąś fabułę, jakąś inną jeszcze lokację, opuszczone miasto, pustynia, coś. A tu mamy kopalnię.
Ale nie mówmy, że się nic nie dzieje. Te ptaki w kopalni, w węglu. Widzieliście Adama wypuszczającego z dłoni ptaki?
Jak na rok '87 to jest coś. Bardzo ładne i ciekawe coś. Podoba mi się. Mogło być gorzej, mogliś,my dostać drugiego Ajstyla
#239 Guest_depe_*
Posted 20 listopada 2007 - 17:01
Oj! Zgroza!! W dodatku niewydepilowane ... Jak on mógł!!????.. Bono pokazuje pachę kilka razy..
Dawno temu kanarki w kopalniach były pierwszym sygnałem dla górników o obecności metanu i zbliżającym się niebezpieczeństwie....a co do wypuszczania ptaków to mi ten moment jakoś nie leży
Górnicy zabierali ze sobą pod ziemię kanarki w klatkach, dopóki kanarki śpiewały wszystko było OK, jeśli kanarki zaczynały zdychać, następowała ewakuacja.
Był to dość prymitywny system ale podobno niezwykle skuteczny.
W kwestii clipu - podzielam zdanie acr'a, a tymczasem u2.com (w sekcji dla subskrybentów) zamieściło 20 letni filmik autorstwa Antona Corbijna z wypadu i sesji fotograficznej do TJTree.
'When Anton Corbijn took the band into the desert to shoot an album cover, he also shot some home movie footage. Here it is - you may remember it from a show.'
Do obejrzenia tutaj: YouTube.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users