Skocz do zawartości

THE JOSHUA TREE 20TH ANNIVERSARY EDITION!!!

486 replies to this topic

#181 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 03 listopada 2007 - 23:56

Ja stawiam na 100.00 - 120.00 w necie, 130.00-140.00 w MediaMarkt, Saturn, 150.00 Empik.

Ale i tak stoję na stanowisku, że skoro inne uznane kapele potrafią wydawać podobne wydawnictwa (2CD+DVD czy CD+2DVD) za 80.00-90.00 PLN, to i U2 powinno zrobić swoim fanom gwiazdkowy prezent i zejść do liczby dwu2cyfrowej..

#182 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 03 listopada 2007 - 23:59

No ja widziałem to nowe REM tylko w sklepie, ale jak dla mnie to jest to jednak zupełnie inny kaliber niż to, co widziałem na tych zdjęciach z Amazona..
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#183 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 04 listopada 2007 - 03:45

Masz rację, J99, totalny minimalizm.. :(
Rozczarowałem się.. R.E.M. dało ciała...
Niby 2CD+DVD ale...
Show... mocno średni... żadnych (bajerów).. uboga grafika.. (nie ma ŻADNYCH FOTEK ZESPOŁU, NAWET W 'KSIĄŻECZCE'.. - tylko text!)
a na tych 2CD jest... ten sam show co na DVD... :(
porashka.. i tyla..
Nędza, mówiąc krótko.. :(
Totalnie.. inny kaliber..

#184 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 04 listopada 2007 - 08:05

a na tych 2CD jest... ten sam show co na DVD...

No więc sam widzisz, że jest to zupełnie inne wydawnictwo.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#185 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 04 listopada 2007 - 08:13

Ja stawiam na 100.00 - 120.00 w necie, 130.00-140.00 w MediaMarkt, Saturn, 150.00 Empik.

I myślę, że taka cena będzie w Empiku.. Zbliżone, ładne wydanie deluxe "U218Singles" kosztowało mnie tam zdaje się około 150 złotych (już dokładnie nie pamiętam). Pewnie tyle będzie i tym razem. Na szczęście jest net i tym razem nie będę w akcie desperacji rzucał się do Empiku.

#186 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 06 listopada 2007 - 09:43

Mój 'kontakt' w UK (prowadzący sklep muzyczny w Londynie) donosi o 'oficjalnych-sugerowanych' cenach z Universal Music UK:

1. A standard CD featuring liner notes from Bill Flanagan, lyrics and unseen photographs from long time collaborator Anton Corbijn. £9.99
2. A double 12" gatefold vinyl format, with the original album pressed across two 180 gram audiophile discs. £19.99
3. A deluxe edition including a second CD of b-sides and demos from the original album sessions. £18.99
4. A limited edition box set containing two CD's and a DVD featuring The Joshua Tree Tour live from the Hippodrome in Paris and other rare video footage. £24.99

#187 Michalrus

Michalrus

Użytkownik

• Members
  • 129 Postów

Napisano 06 listopada 2007 - 22:29

a patrzal ktos lub wie ile kosztuje przesylka do polski z amazon.com bo tam troche nie jasno to napisane...
chodzi mi wersje 2CD+DVD za bodajrze 47.99 $

#188 agrace

agrace

Użytkownik

• Members
  • 682 Postów

Napisano 06 listopada 2007 - 22:37

a patrzal ktos lub wie ile kosztuje przesylka do polski z amazon.com bo tam troche nie jasno to napisane...
chodzi mi wersje 2CD+DVD za bodajrze 47.99 $

:o

Radzilabym popatrzec do slownika jezyka polskiego, bo az wlos sie jezy na glowie od ilosci bledow w Twoim poscie...

BTW - sama mam klawiature bez polskich znakow - to tak na wszelki wypadek, zeby nie bylo... :rolleyes:

Użytkownik agrace edytował ten post 06 listopada 2007 - 22:46

#189 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 06 listopada 2007 - 22:39

To musi być celowo.
Nie da się tylu błędów w tak krótkiej wypowiedzi zrobić.

#190 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 06 listopada 2007 - 22:41

Jakto się nieda?

#191 matt

matt

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 11:49

Kazdy chyba zrozumial o co chodzi nawet z błędami ;)

#192 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 07 listopada 2007 - 14:19

Jedna z najlepszych ofert w necie.
Wersja 2CD+DVD za 14.99 GBP, przy dzisiejszym kursie funta to jest poniżej 80.00 zł; darmowa wysyłka WorldWide.
http://www.cd-wow.com/

#193 Michalrus

Michalrus

Użytkownik

• Members
  • 129 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 15:38

To musi być celowo.
Nie da się tylu błędów w tak krótkiej wypowiedzi zrobić.

no przepraszam jeśli kogoś to uraziło... ja żadko kiedy pisząc używam polskich znaków... jednak błędów ort. nie robie przynajmniej zazwyczaj

#194 cezar

cezar

Użytkownik

• Members
  • 695 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 15:49

no przepraszam jeśli kogoś to uraziło... ja żadko kiedy pisząc używam polskich znaków... jednak błędów ort. nie robie przynajmniej zazwyczaj

rozkoszny/a Jesteś! ;)

............................................................................

Depe - nabrałem się na Twoją muszkę! Extra! :lol:

#195 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 07 listopada 2007 - 15:51

żadko

jednak błędów ort. nie robie przynajmniej zazwyczaj

Hehe :P

#196 Michalrus

Michalrus

Użytkownik

• Members
  • 129 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 16:15

wiem wiem wiem... zawsze to mi sie myli wiec przebaczcie mi... dlatego napisałem zazwyczaj... to jest tak jak nie umie skojarzyc jak sie pisze
chyba czy cheba...
sorki za offtopic

#197 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 16:28

Cheba chyba.

#198 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 19:16

Ale za przeproszeniem, pociągnę jeszcze chwilkę, bo mnie coś zaciekawiło. Czy końcówka nick'a "(...)rus" oznacza jakieś zagraniczne pochodzenie, ewentualnie coś w tym stylu? Bo to by i tłumaczyło pewne problemy z językiem.

Co do Joshua Tree - mówiłem, żebyście olali PopMart i sobie odłożyli na to :) By nie było "drogie!" tylko by było w domu. Rozstrzał cenowy podany wyżej pewnie troszkę mniejszy będzie, ale średnio jakoś wyjdzie zapewne tak. I git, bo pomijając że wydawnictwa muzyczne, od płyt począwszy na bajeranckich box'ach skończywszy ogólnie są za drogie, nie jest źle.

Użytkownik acr edytował ten post 07 listopada 2007 - 19:17

#199 Michalrus

Michalrus

Użytkownik

• Members
  • 129 Postów

Napisano 07 listopada 2007 - 19:47

Ale za przeproszeniem, pociągnę jeszcze chwilkę, bo mnie coś zaciekawiło. Czy końcówka nick'a "(...)rus" oznacza jakieś zagraniczne pochodzenie, ewentualnie coś w tym stylu? Bo to by i tłumaczyło pewne problemy z językiem.
Co do Joshua Tree - mówiłem, żebyście olali PopMart i sobie odłożyli na to :) By nie było "drogie!" tylko by było w domu. Rozstrzał cenowy podany wyżej pewnie troszkę mniejszy będzie, ale średnio jakoś wyjdzie zapewne tak. I git, bo pomijając że wydawnictwa muzyczne, od płyt począwszy na bajeranckich box'ach skończywszy ogólnie są za drogie, nie jest źle.

w realu mam ksywke rus a imię michał wiec to z połączenia... tak funkcjonuje na każdym forum i na każdej stronce

#200 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Napisano 08 listopada 2007 - 02:44

Na Amazon.com jest dostępne 'preview' U2 - Live from Paris '87.
Dostępne są 2 kawałki: Pride i In God's Country.
Porównałem je z ogólnie dostępnym bootlegiem 'klatka po klatce' i niestety jest to dokładnie ta sama wersja, którą od dawna już znamy.
Szkoda, bo liczyłem na jakieś inne ujęcia, inny montaż..

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych