Rodzinne fotki, czyli U2 poza sceną...
Napisano 28 sierpnia 2007 - 14:34
według mnie to jeszcze nie jest az tak źle z ich ubiorem, ale te różowe workowate spodnie to już było total przegięcie
może pożyczyły je od Paris Hilton?
chociaż o gustach ponoc się nie dyskutuje
Napisano 28 sierpnia 2007 - 14:50
czemu one nie biora przykładu z rodziców, oni się z reguły porządnie ubierają ;D
ale ja nigdy nie pojmę tego, jak do licha można się ubierać na różowo :S no ale dobra, nie dyskutuje już o gustach
Napisano 28 sierpnia 2007 - 14:57
A że się tak wtrącę; uważam, że niechęć do koloru różowego to często zwykły stereotyp. Oczywiście najzwyczajniej się komuś może ten kolor nie podobać i kojarzyć z "cukierkowymi osobami" albo tylko ze względu na właśnie tę etykietkę, stara się go ktoś unikać. A dlaczego? żeby nie być "takim jak wszyscy". (Proszę mnie źle nie zrozumieć, każdy niech nosi to, co się komu podoba .), ale czy taka postawa to nie chęć kroczenia inną drogą, niż wszyscy (nawet w kwestii ubioru), a najzwyczajniej dostosowuje się przez to do pewnej grupy społecznej? Może nie tej z tipsami i żelem na głowie, ale długimi włosami i glanami . Bądź co bądź, przykład pięknego płynięcia z prądem .ale ja nigdy nie pojmę tego, jak do licha można się ubierać na różowo :S no ale dobra, nie dyskutuje już o gustach
Napisano 28 sierpnia 2007 - 15:04
p.s. może jednak brała przykład z ojca, Bono też miał przecież raz taką fajną różową koszulę. chyba nawet odcień podobny
Napisano 29 sierpnia 2007 - 06:19
3 piękne kobiety
do Jordan to tylko 4 lata przecież
PS Mario niektóre twoje fotki się nie wyświetlają u mnie, są tylko puste posty
Napisano 29 sierpnia 2007 - 06:39
PS Mario niektóre twoje fotki się nie wyświetlają u mnie, są tylko puste posty
Mi niestety też nie.
Większość fotek zaczepnąłem z tej oto strony, poświęconej Ali:
http://www.alihewson.com/photos.htm
Napisano 30 października 2007 - 12:29
rodzinka w komplecie hmm a gdzie się podział tatuś .
http://www.alihewson...es/photo02.html
Napisano 21 lutego 2008 - 14:58
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych