Rodzinne fotki, czyli U2 poza sceną...
Posted 22 września 2010 - 23:35
no i zobaczymy przy okazji o co tak naprawdę chodzi w tej kampanii vuittona...
http://www.youtube.c...h?v=wpIKHH1T-4Q
to jak Bonias i Ali patrzą na siebie, napawa optymizmem
http://www.youtube.c...feature=related
Leibovitz... Bono... no jeszcze mi tu Lema brakuje do pełnego szczęścia (chociaż trochę nie pasuje...)
Posted 23 września 2010 - 18:46
Morleigh jest bardzo ładną kobietą, fajne jewish eyes!
tutaj z jakimś niezidentyfikowanym dziadkiem:
a Bono też ma szczescie, w ogole to jest dziwne, ale skad taki typ urody w Irlandii? a dużo jest tam takich kobiet.
no, Adam (ekhem...) raczej tez ma dobrze.
tylko Larry jakoś nie tego, heh
a tak w ogole to juz jest jakieś zboczenie, żeby rozprawiac nt. urody kobiet zespołu U2, chyba muszę się zabrac wreszcie do nauki <świr>
Posted 23 września 2010 - 18:51
The EDGE and MORLEIGH w ogóle do siebie nie pasują moim zdaniem.
Cale szczescie tylko twoim zdaniem...A ono za bardzo sie nie liczy w zyciu Morleigh i Edga
Mnie sie Moreleigh podoba. Ma taka inna urode, oryginalna. Nie jest lalkowata.
Ann tez jest ladna, tylko wedlug mnie -to taka bardzo typowa Irlandka. Na ulicy w Dublinie pelno takich
Dziewczyna Adama wyglada slodko. Ma mega sympatyczna buzie:) I jak ja widzialam to kojarzyla mi sie z Ali. Ma cos takiego w mimice twarzy...No nie wiem dokladnie co to jest ale przypominala mi Ali.
No a Ali- kobieta cud Elegancka i piekna:)
Posted 26 września 2010 - 15:13
Hewson Family
Mrs.Bono
Jordan (chyba w U2owym samolocie)
Bonias z synami
Eve
Ewka z mlodszym bratem:)
Znalazło się też trochę zdjęć pani Adama:
Posted 26 września 2010 - 16:19
też chciałam o tym napisać przed chwilką ale byłeś pierwszy.Nie będę ukrywał, że na dłużej zatrzymałem się przy tym zdjęciu
Na innych fotkach widać, że Eve ma po ojcu piękne, intensywnie niebieskie oczęta - jej spojrzenie jest naprawdę zniewalające. Gdyby tylko nie była tak podobna do Bono...
Ona jest rzeczywiście bardzo podobna do ojca. Coś mi się wydaję,że jeszcze pewnie odziedziczyła po nim talenty aktorko - muzyczne.
Posted 26 września 2010 - 19:48
A co do jej oczu macie racje... Pieknie wygladaja tak przejmujaco niebieskie oczy...I jeszcze w ciemnej oprawie. Cos mi sie wydaje ze Eve jest mieszanka najlepszych cech rodzicow.
Ale jej starsza siostra wedlug mnie tez piekna...Ma taka delikatna, subtelna urode.
A tak z innej bajki- ciekawe ile ta laska Adama ma lat... Ciało ma niezłe
Posted 27 września 2010 - 14:55
A jesli chodzi o corki Boniasa to mi sie bardziej podoba Jordan
Ciekawa jestem jak wygladaja dzieci Edga i Moreligh :)Ciekawa mieszanka mogla wyjsc:) No i ciekawe czy wlosy po mamusi czy po tatusiu ( ) odziedziczyli
Posted 27 września 2010 - 17:40
@ Molly- dzieki. Tak myslalam ze dziewczyna ma kolo 30...Czyli hmmm...No coz- jakby sie Adas wczesnie postaral to moglby byc jej tatusiem No ale tak sobie gadam, najwazniejsze ze zeby byli szczesliwi Ogolnie dziewczyna fajnie wyglada. Ale szczerze powiedziawszy w ogole mi na Polke nie wyglada...
A co do rodzinki Edga- tak, stanowczo wlosy odziedziczyli po mamusi:) Zwlaszcza dziewczynka:) Co do tego ze to 'mniejsza kopia mamusi'- nie zgodze sie. Ja tam widze w niej sporo z Edka...No,z wyjatkiem tej burzy lokow
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users