Muzyczne rocznice, urodziny, wspominki itp
Posted 30 lipca 2007 - 20:50
miałem wtedy jakieś 4 miesiące
a tak na poważnie to nie mam tych nie zdjęć bo ich nie znoszę a gdzie tu im jeszcze zdjęcia robić, po co marnować klisze
Posted 30 lipca 2007 - 20:53
takie są fakty.
A tak pisząc już bardziej rzetelnie, to ma ktoś może fotki z tego koncertu?
Faktycznie, dzisiaj rocznica koncertu DM.
Jest DVD z tego koncertu, nawet profesjonalnie nakręcone tylko taśmy stare i jakość jak na pirackim VHSie.
tutaj parę fotencji:
M. Gore podczas spaceru po Starówce kupił sobie płytę Manamu.
Posted 31 lipca 2007 - 07:36
Z okazji urodzin Billemu wypada życzyć dużo zdrówka, czyli tego z czym Bill miał w dotychczasowym swoim życiu dużo problemów.
Ostatni rok przyniósł fanom R.E.M. wiele nadzieji, że Bill zmieni swoją decyzję i powróci do zespołu. Rok ten obfitował bowiem w ciekawe wydarzenia - Bill wystąpił z zespołem przy okazji wprowadzenia R.E.M. do Georgia Music Hall of Fame we wrześniu 2006r. oraz do Rock and Roll Hall of Fame w marcu b.r. Cały dawny skład R.E.M. nagrał również wspólnie utwór Lennona #9 Dream na album Instant Karma.
Posted 01 sierpnia 2007 - 00:02
31 lipca 1967r. w Krakowie przyszedł na świat Grzegorz Turnau. Genialny kompozytor, artysta - kontynuuje tradycję krakowskiej piosenki literackiej. Twórca takich dzieł, jak ''"Kawałek cienia" czy "Cichosza" - polecam.
Panie Grzegorzu, wszystkiego najlepszego !
Posted 13 sierpnia 2007 - 07:48
Jakoś zapomniana została dzisiejsza, jakże ważna rocznica dla polskich fanów U2, rocznica. Otóż równo 10 lat temu odbył się koncert zespołu na warszawskim Służewcu Jest już późno, więc okolicznościowego tematu nie ma już chyba sensu zakładać...
Nie ma nikt z was rodziny w RMF-ie lub w Polsacie? Mielibyśmy koncert w audio lub Video w idealnej jakości.
Wiem, że nie raz już mówiliście, że raczej w tych dwóch firmach tego materiału nie ma, ale te słowo raczej działa bardzo mocno na moją wyobraźnie.
I pomyśleć, że gdzieś tam na półce w archiwum Polsatu, może być kaseta z całym koncertem... zakurzona, nikomu tam niepotrzebna. A jakiś cieć w archiwum, który ma za zadanie zrobić porządek właśnie stwierdza, że po co to tu leży?! Wywalam to!
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 16 sierpnia 2007 - 08:05
Posted 25 sierpnia 2007 - 18:18
Tutaj można obejrzeć chyba najstarsze nagranie telewizyjne zespołu, gdy zespół zagrał jeden z kawałków z Chronic Town - ""Carnival of Sorts (Boxcars)"
http://www.youtube.c...k...Ephp?id=595
Posted 03 września 2007 - 09:59
kończy dziś 39 lat jeśli dobrze licze
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users