takich bejsmenów można kupić w każdym sklepie muzycznym w Sydney
dementuje! nie było
a Adam Clayton jest tylko jeden.
Napisano 01 kwietnia 2020 - 20:50
takich bejsmenów można kupić w każdym sklepie muzycznym w Sydney
dementuje! nie było
a Adam Clayton jest tylko jeden.
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 01 kwietnia 2020 - 21:01
kolejny głos rozsądku!kurdeee wy, Larry WŁASNYM ZDROWIEM szarżuje i zapieprza na chleb dla wszystkich i takie podziękowanie go spotyka?
no ja nie wiem, weźcie się nad sobą zastanówcie
Midnight is where the day begins.
Napisano 01 kwietnia 2020 - 21:07
dokładnie, a szukałyśmy wnikliwie i w pocie czoła.
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 01 kwietnia 2020 - 23:00
Larry mam wrażenie od dobrych 10 lat przeżywa jakąś głęboką depresję bo swoim zachowaniem sprawia wrażenie jakby zmuszali go do grania - coś w stylu "o kur*a, znowu muszę walić w tą pieprzoną perkusję". Tak można go odebrać. Nawet jak wychodził jako pierwszy na TJT 2017 to ani się do nikogo nie uśmiechnął, nie machnął ani nic. A to spora sztuka gdy wita cię 100 tysięcy ludzi na stadionie Wyglądał jakby szedł na stypę, a nie otworzyć koncert jednej z najbardziej legendarnych kapel rockowych XX wieku.
Wiem, że to wszystko to pewnie po prostu taki introwertyczny styl, ale i tak mam wrażenie, że w minionych dekadach był o wiele bardziej otwarty i radosny - było widać, że lubi, to co robi. Ale może to też kwestia wieku - wydaje się, że on ma tam najcięższą fizycznie robotę i najłatwiej jest zużyć materiał, będąc perkusistą.
Ale i tak nie zamierzam na niego jeszcze głosować bo zbyt kocham/szanuję/wielbię całą czwórkę, aby kogokolwiek z nich pozbywać się w pierwszej rundzie jak jakieś Volcano Na tym polega siła U2, że oni wszyscy - cała Czwórka - tworzą wielki monolit. Zabraknie jednego i to od razu słychać, od razu jest gorzej. Ulatuje ta niepowtarzalna magia, jaką tworzą akurat ci czterej muzycy (nawet jeśli nie są doskonali i nie są wirtuozami swoich instrumentów).
Mój głos idzie więc na:
Dicka Evansa
Bo najmniej wniósł do tej kapeli, w zasadzie tylko brata
Napisano 01 kwietnia 2020 - 23:51
rozumiem, że wszyscy mamy zakodowane, że Larry to bezduszny cyborg mechanicznie walący w swoje bębny ALE. ale proponuję odświeżyć sobie wejścia Pana Mullena w czasie w/w trasy. zdarzały się incydenty takie jak machanie ręką (nogami nie machał, innych członków nie było widać), pojedyncze uśmiechy, a Dublin to była istna eksplozja radości (poklepywanie ud, uniesiony kciuk). i jeśli o TJT Tour'17 mowa to CHYBA wszyscy pamiętamy Elevation i Larrego na całym telebimie.Nawet jak wychodził jako pierwszy na TJT 2017 to ani się do nikogo nie uśmiechnął, nie machnął ani nic.
Napisano 02 kwietnia 2020 - 09:07
Larry Mullen Jr.
Gdyby nie on to by ten gówniany zespół nie powstał.
Napisano 02 kwietnia 2020 - 09:43
Napisano 02 kwietnia 2020 - 11:58
Larry
Naprawdę jednym zdaniem można powiedzieć, że jemu się już nie chce. To już nawet nie chodzi o koncerty, gdzie Larry ciężko pracuje i można wybaczyć brak ekspresji. On nawet w telewizyjnych talk-show'ach, gdzie wypada się czasem uśmiechnąć, wyglądał jak robot.
Ponoć istnieją legendy o tym, że Larry kiedyś był mniej wycofany, bardziej entuzjastyczny, ekspresyjny, ale ja jestem fanem tego bandu od 10 lat, ja innego Larrego nie pamiętam...
Napisano 02 kwietnia 2020 - 12:05
Ktoś tu pisał o wyjebce Adama, ale to właśnie ona trzyma ten zespół jeszcze
dla mnie Edge bo kogoś trzeba, a ja go zawsze miałam na końcu
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 02 kwietnia 2020 - 22:00
See through in the sunlight
Napisano 03 kwietnia 2020 - 01:15
I tak oto kończy się pierwsza runda tej fascynującej rywalizacji, głosowało 17 osób:
Larry Mullen Jr - 7
Adam Clayton - 3
The Edge - 3
Bono - 2
Dick Evans - 1
Ivan McCormick - 1
Tym samym Larry zostaje NAJGORSZYM członkiem U2:
4. Larry Mullen Jr.
Wspomnijmy, na osłodę tej porażki, jedną z największych chwil triumfu naszego perkusisty:
https://www.youtube....h?v=vgtPQtr-vcc
Walczymy dalej, runda druga trwa do soboty, 4 kwietnia, do godz. 23:59:59:59.
Adam Clayton.
Napisano 03 kwietnia 2020 - 08:44
The Edge
Napisano 03 kwietnia 2020 - 09:32
CLAYTON
Właśnie sobie tworzę czarną listę głosujących na Edge'a
(czyli ten, który wygra będzie najmniej najgorszym członkiem?)
Napisano 03 kwietnia 2020 - 09:51
Bono
niezmiennie
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
Napisano 03 kwietnia 2020 - 10:07
Napisano 03 kwietnia 2020 - 10:08
po oddaniu swojego głosu pomyślałam 'kuuur.. kade będzie zabijać' ;pWłaśnie sobie tworzę czarną listę głosujących na Edge'a
Napisano 03 kwietnia 2020 - 10:09
po oddaniu swojego głosu pomyślałam 'kuuur.. kade będzie zabijać' ;p
Well...
Napisano 03 kwietnia 2020 - 10:22
Adam Clayton
(*)
przypominam - Larry to JEDYNY członek U2 z realnym muzycznym wykształceniem
https://www.youtube.com/watch?v=3isbbRnbxW0
Napisano 03 kwietnia 2020 - 11:43
i teraz przez kade zacznę się oglądać za siebie na ulicy