Dla mnie bardzo przyjemne. Bardzo dobry pomysł na promowanie trasy i przypomnienie że coś jeszcze dłubią w kajetach
Nowy singiel U2 Ahimsa premiera 22.11.2019
Napisano 22 listopada 2019 - 06:40
Napisano 22 listopada 2019 - 08:22
Słabo, słabo. Coś się kończy...
Uwielbiam takie teksty
Przyjemne, choć brzmi jak Coldplay
A przecież wiadmo, że Coldplay kopiuje U2, więc łatwiej napisać, że nagrali coś w swoim stylu A swoją drogą - to ciekawe, że nie bali się takich porównań w dniu premiery nowego albumu Coldplaya
Mi osobiście kawałek wkręca się coraz bardziej. Wczoraj (jak zawyczaj) miałem mieszane odczucia, ale dzisiejsze wielokrotne przesłuchanie na słuchawkach podczas porannego biegu zrobiło swoje Jak dla mnie brzmi to świeżo i nie kojarzy mi się z niczym co nagrali wcześniej.
Trzeba cieszyć się z tego, że tym razem ogarnęli to marketingowo. Wydali coś nawiązującego do muzycznych i ideologicznych klimatów kontynentu, na którym odwiedzą przecież 4 nowe państwa. Super, że udało im się zaskoczyć nawet najwierniejszych fanów.
W związku z tym, że w najbliższym czasie będą przemieszczać się pomiędzy różnymi państwami jest szansa, że przy okazji prawdopodobnie licznych wywiadów zdradzą czy jest to zapowiedź nowego albumu (klimatycznie pasowałoby mi to do SOA) czy zupełnie coś niezależnego od przyszłego kierunku, jaki przyjmą na nowym materiale.
Napisano 22 listopada 2019 - 09:41
Napisano 22 listopada 2019 - 10:00
A co do singla, bardzo mi nasuwa skojarzenia z ich coverem I Believe in Father Christmas, nie wiem czemu ale nawet śpiew Bonia jakoś przywlókł mi tą piosenkę jako pierwsza na myśl.
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 22 listopada 2019 - 10:16
Napisano 22 listopada 2019 - 16:23
Napisano 23 listopada 2019 - 00:30
Atomic żyje!!!!!!
Wreszcie brakowało mi tych optymistycznych Atomicowych postów :3
Miło, że ktoś mnie jeszcze pamięta
Od lat nic się nie zmienia - na forum wchodzę średnio jakieś tysiąc razy dziennie Miłość do U2 również jest ciągle żywa
Mój ostatni brak aktywności na forum wynika przede wszystkim z tego, że mam problem w odnalezieniu się w tej naszej "lepszej", polskiej rzeczywistości. Ale nie może być chyba inaczej jak się należy do nadzwyczajnej kasty Przedwczoraj sytuacja w naszym kraju osiągnęła już chyba dno totalne. Wspomniany optymizm nakazuje mi przyjąć, że teraz już będzie tylko lepiej. Nowy singiel od U2 to musi być znak z nieba
Napisano 23 listopada 2019 - 17:58
Zaraz, ale co to ma wspólnego z aktywnością na forum? Fanem U2 chyba jeszcze wolno być?
Napisano 25 listopada 2019 - 10:47
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych