U2Forums JS Tour 2019
Napisano 10 grudnia 2019 - 03:59
A tymczasem w Powrocie do Edenu...
U2 i Wiedźmin w Manili zjawiaja się w tym samym miejscu i czasie.
Stephanie obawia się o życie Grega, gdy okazuje się że Greg ma tylko 1 bilet, a hala jest w lokalizacji bez możliwości cywilizowanego dojazdu.
Stephanie przygotowuje Gregowi kanapki na drogę oraz wręcza mu mapę i kompas.
Greg przeczuwa jednak, że kompas jest zepsuty i doprowadzi go tylko albo na U2, albo na Wiedźmina.
Tymczasem w sekcji VIP-GA bilet ma zakupiony sam Henry C....
Ponioslo mnie z Henrym. Ale skoro w Tokio paręnaście metrów obok stał Brad Pitt...
Pozdro, Wiercioch
Napisano 11 grudnia 2019 - 19:25
6!
A tymczasem w Powrocie do Edenu...
U2 i Wiedźmin w Manili zjawiaja się w tym samym miejscu i czasie.
Stephanie obawia się o życie Grega, gdy okazuje się że Greg ma tylko 1 bilet, a hala jest w lokalizacji bez możliwości cywilizowanego dojazdu.
Stephanie przygotowuje Gregowi kanapki na drogę oraz wręcza mu mapę i kompas.
Greg przeczuwa jednak, że kompas jest zepsuty i doprowadzi go tylko albo na U2, albo na Wiedźmina.
Tymczasem w sekcji VIP-GA bilet ma zakupiony sam Henry C....
Ponioslo mnie z Henrym. Ale skoro w Tokio paręnaście metrów obok stał Brad Pitt...
Pozdro, Wiercioch
Właśnie czytam, że koncert ze sporym opóźnieniem, bo ludzie stali w mega korkach i nie mogli dojechać, więc sporo zostawiło samochody na drodze i udało się pod halę pieszo. Kurde, gdzie jest ta hala, że takie jaja?
A z tym Pitem w PITcie (kolejny suchar roku ) to niezły czad! A jaki ma kapelutek i sweterek, taki Drunk Chicken
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 12 grudnia 2019 - 12:40
na marginesie: https://mashable.com...Y28qOJDp7eAtj7E
niezłe mieliśmy szczęście z tym pobytem w Sydney. Corso się śmiał, że dla mnie to by było nic, bo mieszkam w Krakowie. stwierdzam jednak, że tydzień w takich warunkach to byłby koszmar. w każdym razie ciężko się czyta te wszystkie newsy z Australii, zwłaszcza po tym pobycie. mam nadzieję, że w końcu opanują sytuację
Pad twierdzi że człowiek nie ma wpływu na klimat
Zawsze warto posłuchać mondrych ludzi
Napisano 31 grudnia 2019 - 09:13
Coraz bardziej przerażające te wiadomości z Australii
Miasteczko, które podczas naszej podróży wyglądało tak:
Teraz jest takie:
https://7news.com.au...acoota-c-627072
Napisano 16 stycznia 2020 - 20:37
no i jeszcze musimy ustalić które się nadają do upublicznienia a które nie xD
#trudnesprawy
jak dla mnie tylko te edytowane są w świat, reszta zawiera dużo pijackich uśmiechów i nagiego ciała, więc nie wyobrażam sobie żeby leciały poza naszą czwórkę...
mówię oczywiście o swoich zdjęciach, Waszych jeszcze nie widziałam
Napisano 17 stycznia 2020 - 22:35
6!
To sa zdjecia zony; ja swoich nie pokaze, bo sie wstydze ;P
Staaary soniacz A6500; a obiektywy rozne-rozniaste: sigma c 56mm, sony 16-55G, sony 70-350G, samyang 8mm, sigma a 60mm. Nie wiem jak na fejsie, ale moze da rade we wlasciwosciach plikow podpatrzyc dla danego zdjecia z osobna, jakie bylo szklo podpiete.
pozdro, Wiercioch
Napisano 26 stycznia 2020 - 16:30
moje z kliszy:
https://www.dropbox....3enpRp1ySa?dl=0
jeszcze mam jeden kolorowy do wywołania:)
IrishGirl z u2.heh.pl
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych