2019-12-15 - Mumbai, India, DY Patil Stadium
Started by
derka
, wrz 18 2019 10:58
43 replies to this topic
Napisano 15 grudnia 2019 - 17:25
Midnight is where the day begins.
Napisano 15 grudnia 2019 - 17:29
Powiedzcie, że ktoś to nagrał...
Napisano 15 grudnia 2019 - 19:09
6!
Ahimse nagrałem. Szkoda nafty. Wrzucę w weekend, po powrocie.
Generalnie szol kończące powinno być z przytupem, a tu jakieś smety.
nawet Gallagher w Pride i One to za mało.
Hindusi, jak Filipinczycy, potrafią i lubią śpiewać i miło się publiki sluchalo.
Stadion dziwny, otwarty praktycznie trybuna honorową tworząca nieciaglosc w trybuach stąd i poglos dziwny (ah, jak się stęskniłem już za idealna dźwiękowo Manila).
W okolicach OTH Bono już był zmęczony i tekst partolil dokumentnie, a Hindusowi dali nie działający mikrofon..
Shine like stars... Ślicznie. No ale za mało.
Tylko Gandhi/Plastic Ono z Give Peace A Chance długo, długo i pięknie się unosiło w Bad.
Koniec.
Żadnej przemowy, pożegnania, pocalujcie w d..e bobra. Nic. Świnie. Więcej tam nie pojadę. (bo już mi przecież jedna nerka tylko została).
Pozdro, Wiercioch
Ahimse nagrałem. Szkoda nafty. Wrzucę w weekend, po powrocie.
Generalnie szol kończące powinno być z przytupem, a tu jakieś smety.
nawet Gallagher w Pride i One to za mało.
Hindusi, jak Filipinczycy, potrafią i lubią śpiewać i miło się publiki sluchalo.
Stadion dziwny, otwarty praktycznie trybuna honorową tworząca nieciaglosc w trybuach stąd i poglos dziwny (ah, jak się stęskniłem już za idealna dźwiękowo Manila).
W okolicach OTH Bono już był zmęczony i tekst partolil dokumentnie, a Hindusowi dali nie działający mikrofon..
Shine like stars... Ślicznie. No ale za mało.
Tylko Gandhi/Plastic Ono z Give Peace A Chance długo, długo i pięknie się unosiło w Bad.
Koniec.
Żadnej przemowy, pożegnania, pocalujcie w d..e bobra. Nic. Świnie. Więcej tam nie pojadę. (bo już mi przecież jedna nerka tylko została).
Pozdro, Wiercioch
"The right to appear ridiculous is something I hold dear"
Napisano 15 grudnia 2019 - 23:07
Napisano 16 grudnia 2019 - 09:51
TO.
Dajcie znać jak to ostatecznie zrobiliście, bo nie wierzę, ja bym nie przeżył takiej podróży
Eee.. Ola?.. Wiercioch..? Halo?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych