Ta... zobaczymy na miejscu
Racja. W końcu mamy telefony do siebie, więc bez problemu damy radę ustalić gdzie kto jest i albo wbić na party part one lub już tylko na part two...
Napisano 06 listopada 2018 - 14:09
Ta... zobaczymy na miejscu
Napisano 06 listopada 2018 - 22:21
dobra kochani, moja mała drama dobiegła końca, mam dwa bilety, ale słuchajcie, czy ktoś może wraca albo wie że ktoś wraca po koncercie bezpośrednio do Poznania i ma dwa wolne miejsca? to by mnie niesamowicie uratowało help help help
Napisano 06 listopada 2018 - 22:27
Napisano 07 listopada 2018 - 20:57
o, nie dopisałam się, pora nadrobić:
01. Mars + żona "Marsjanka" - prawa płyta
02. kade - plecy Larry'ego póki co
03. margo - jeszcze bezbiletna ale jestem
04. Soulmate
05. acr (oboje górne trybunki)
06. Devo & Ali
07. corso - prawa płyta
08. Ewiku2 - lewa płyta
09. feedback - prawa płyta
10. człowiek - prawa płyta przy e-stage
11. depe - backstage
12. meHau - lewa płyta!
13. evay (prawa płyta) + rodziciele
14. boyofwar + 1 - płyta
15. Caroli - lewa plyta
16. Bremo - płyta
17. J99 - prawa płyta
18. Łukasz U2 - Trybuny + 1
19. Bem-all - trybuny (póki co )
20. Indian - trybuny + 2 (na dzisiaj, jadę )
21. bonuk1234 - trybuny
22. Vicryn - prawa
23. andie - płyta lewa (póki co)
Napisano 07 listopada 2018 - 21:44
To w sumie ja też dołączę do galerii chwały:
01. Mars + żona "Marsjanka" - prawa płyta
02. kade - plecy Larry'ego póki co
03. margo - jeszcze bezbiletna ale jestem
04. Soulmate
05. acr (oboje górne trybunki)
06. Devo & Ali
07. corso - prawa płyta
08. Ewiku2 - lewa płyta
09. feedback - prawa płyta
10. człowiek - prawa płyta przy e-stage
11. depe - backstage
12. meHau - lewa płyta!
13. evay (prawa płyta) + rodziciele
14. boyofwar + 1 - płyta
15. Caroli - lewa plyta
16. Bremo - płyta
17. J99 - prawa płyta
18. Łukasz U2 - Trybuny + 1
19. Bem-all - trybuny (póki co )
20. Indian - trybuny + 2 (na dzisiaj, jadę )
21. bonuk1234 - trybuny
22. Vicryn - prawa
23. andie - płyta lewa (póki co)
24. Jacob (nie wiem która płyta, zależy czy patrzeć od sceny czy od wejścia zresztą, gdzie mnie wpuszczą tam będę, byleby koncert nie trwał znowu pół godziny to mogę nawet stać w kozim rogu i będę szczęśliwy)
Napisano 07 listopada 2018 - 23:52
Napisano 09 listopada 2018 - 09:36
Przyjeżdża ktoś może w poniedziałek ok. dziewiętnastej na ZOB?
Napisano 10 listopada 2018 - 16:47
Cytując post w grupie U2 GA information:
GA line Berlin 13 november is a go.
Hard checkin time tonight 10/11 at 10pm.
Sunday - Monday 8am 4pm and 10pm
Tuesday still to be arranged.
We are located at mercedes platz sign opposite to five guys.
Napisano 10 listopada 2018 - 16:54
Cytując post w grupie U2 GA information:
GA line Berlin 13 november is a go.
Hard checkin time tonight 10/11 at 10pm.
Sunday - Monday 8am 4pm and 10pm
Tuesday still to be arranged.We are located at mercedes platz sign opposite to five guys.
Na zdrowie
A tak na serio, to jeszcze poniedziałek 10pm jako start formowania GA mógłbym uznać za normalny, ale już dzisiaj ?
Ludzie na serio nie mają chyba co robić z czasem
Napisano 11 listopada 2018 - 13:31
Bono na czwartym Dublinie:
This is the last hometown show till God knows when...
pewnie zwykłe gadanie bez pokrycia (jak to u niego), ale ale na chwilę obecną bardzo prawdopodobne, że Berlin może być ostatnim koncertem U2..... ever
Napisano 11 listopada 2018 - 13:43
Bono na czwartym Dublinie:
pewnie zwykłe gadanie bez pokrycia (jak to u niego), ale ale na chwilę obecną bardzo prawdopodobne, że Berlin może być ostatnim koncertem U2..... ever
Ja niestety, też mam takie czarnowidzenie. Nie wiem czemu, ale mam.
Zobaczcie, jak diametralnie zmieniła się trasa w Europie po felernym 1-szym września.
Kto wie, czy wtedy nie stwierdzili, że albo po tym legu zafundują sobie baaardzo długą wieloletnią przerwę albo wręcz że jest last tour ever i dlatego zdecydowali się na tyle zmian w setach, dodali perełki niegrane od dawna, żeby zadowolić
"na koniec" najwierniejszych fanów.
Napisano 11 listopada 2018 - 13:45
Napisano 11 listopada 2018 - 13:49
Trudno sobie wyobrazić ostatni koncert U2, na którym nie grają Streetsów i 40 Także akurat ja jestem spokojny.
Napisano 11 listopada 2018 - 13:59
Trudno sobie wyobrazić ostatni koncert U2, na którym nie grają Streetsów i 40 Także akurat ja jestem spokojny.
A ja nie wyobrażam sobie, żeby zakończyli karierę nie serwując fanom kolejnego genialnego przykładu U2logic A takim byłoby właśnie pominięcie tych dwóch utworów
Poza tym niewykluczone, że pod koniec Berlina wykorzystają to przedłużające się ooo jako okazję do powrotu na scenę i zagrania 40. To taki łącznik i fajnie jeśli zechcą go wykorzystać dla tego typu niespodzianki na ostatnim show trasy.
W ogóle ja myślę, że oni za chwilę wejdą w taki wiek, że zamiast pytania "Czy U2 skończy karierę" będzie pytanie "Kiedy U2 skończy karierę". Po prostu 60-tka to dla mężczyzny masakra. Jeśli do tej pory nazywaliście ich dziadami to zobaczycie co z nimi zrobią lata dwudzieste xd A nie każdy niestety ma taką witalność życiową jak Jagger, który pewnie jeszcze w wieku 105 lat będzie podskakiwał i gibał się na scenie. Z biologią się nie wygra, niestety No i jeszcze repertuar U2, którego nie da się wyszeptać do mikrofonu siedząc na stołeczku na środku sceny. Tu musi być energia i darcie ryja. Pytanie jak długo będą mieć na to siłę.
Napisano 11 listopada 2018 - 14:14
Napisano 11 listopada 2018 - 15:19
No jednak chyba nie takie zwykłe, bo zazwyczaj słyszymy "see you soon" i że następna płyta jest już właściwie gotowa, tym razem naprawdę będzie już za chwilkę. Oczywiście, potem mijały lata, "gotowe" albumy były kasowane i nagrywane ponownie itp. ale jednak retoryka od dawna była właśnie taka. A teraz mamy atmosferę raczej jak z końcówki LoveTown - nie wiemy co będzie i czy będzie..
Napisano 11 listopada 2018 - 15:42
Pisałem to chyba już kiedyś na tym forum, ale napiszę raz jeszcze: jak tylko zdrowie dopisze to 1-2 trasy na spokojnie pociągną. Wyobraźcie sobie jak dochodowa byłaby trasa, którą oficjalnie ogłosiliby jako pożegnalną, stadiony będą pękać w szwach... Muzyka muzyką, ale to jest też biznes...
Napisano 11 listopada 2018 - 15:42
Chodziło mi, że ogólnie wszystko co mówi Bono trzeba dzielić na dziesięć. Obojętne czy obwieszcza, że za rok wrócą z drugą Joshuą Tree, czy niemal otwarcie sugeruje koniec kariery zespołu.
Napisano 11 listopada 2018 - 15:50
Music can change the world, because it can change people.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych