Covery U2
Started by
methiu
, cze 19 2007 16:05
459 replies to this topic
Napisano 28 stycznia 2008 - 12:46
Ej no złe to nie jest. Ale jakieś świetne też nie. Raczej ciekawostka. Takich akustików jest w sieci mnóstwo i można spokojnie znaleźć wiele lepszych wersji, często 'domowych'
Napisano 25 marca 2008 - 23:45
http://pl.youtube.co...feature=related
!!! Spadłem z krzesła !!!
Nie wiedziałem gdzie to dać, tu czy w topicu 'Humor i okolice', ale niech będzie tu... No cóż... bez komentarza...
Nigdy tak późno nie będę przeglądał youtube'a, bo jeszcze jakieś podobne kwiatki znajdę
!!! Spadłem z krzesła !!!
Nie wiedziałem gdzie to dać, tu czy w topicu 'Humor i okolice', ale niech będzie tu... No cóż... bez komentarza...
Nigdy tak późno nie będę przeglądał youtube'a, bo jeszcze jakieś podobne kwiatki znajdę
Napisano 26 marca 2008 - 18:49
Cover WTSHNN w wykonaniu Pet Shop Boys to masakra i obrzydliwa profanacja ( zwłaszcza w powiązaniu z teledyskiem ). Tak tylko piszę, żeby nie było, że każdy fan U2 ma obowiązek się nim zachwycać ( a wśród nie-fanów słyszałem nawet opinię, że jest lepszy od oryginału ). Co do samego PSP - jest to jeden z tych zespołów, bez których świat byłby piękniejszy.
P.S. nie mam absolutnie nic przeciwko tanecznym rytmom - The Knife rulez !
P.S. nie mam absolutnie nic przeciwko tanecznym rytmom - The Knife rulez !
Napisano 26 marca 2008 - 19:01
od PSB odrzuca Cię wokal.
Między innymi. Ale od kilku innych artystów też odrzuca mnie wokal, co nie przeszkadza mi ich szanować. Nie mogę słuchać beczenia Petera Gabriela, ale mam szacunek do jego dokonań. O PSP nawet nie mam ochoty gadać.
Napisano 27 marca 2008 - 19:01
Napisano 29 marca 2008 - 10:34
Nie należy coverować Pride.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych