2018-09-01 - Berlin, Germany, Mercedes-Benz Arena
Posted 02 września 2018 - 00:16
Natomiast usprawiedliwiania zespolu, który zrobił fanow na kase i ma to gdzieś (tak ma to gdzieś - oświadczenie niczego nie wyjaśnia bo sami nie wiedzą co się stało) zupelnie nie rozumiem. Tak jak durnych numerów nie rozumiem i złotych opasek nie rozumiem - szczególnie, że stałam obok osób z numerami 22, 26 i do 30 bedac w kolejce od godziny 14tej i bez debilnych opasek.
Posted 02 września 2018 - 00:28
Podczytuje to wasze towarzystwo wzajemnej adoracji od okolo 10lat i miedzy innymi dlatego nie chce sie z wami integrować ale to osobna sprawa ktorej rozwijać nie mam zamiaru.
Trwające dekadę podczytywanie forum internetowego przy jednoczesnej wyraźnej niechęci uaktywnienia się na nim i integracji pachnie mi - i przepraszam, że to mówię - ostrymi problemami natury emocjonalnej.
Natomiast usprawiedliwiania zespolu, który zrobił fanow na kase i ma to gdzieś (tak ma to gdzieś - oświadczenie niczego nie wyjaśnia bo sami nie wiedzą co się stało) zupelnie nie rozumiem. Tak jak durnych numerów nie rozumiem i złotych opasek nie rozumiem - szczególnie, że stałam obok osób z numerami 22, 26 i do 30 bedac w kolejce od godziny 14tej i bez debilnych opasek.
Przecież sama napisałaś: NIE WIEDZĄ, CO SIĘ STAŁO. O czym mają informować fanów skoro sami nie wiedzą, co zaszło?
A co do numerów i opasek - jakbyś to "towarzystwo wzajemnej adoracji" podczytywała uważniej to byś się dowiedziała, że co bardziej rozgarnięci wiedzą, że to wszystko pic na wodę i można spokojnie przyjść na koncert po południu i stać pod sceną
Posted 02 września 2018 - 00:30
Nie. To przez wieczne wasze problemy emocjonalne i wszelakie inne nie chce i nie bede integrowac się.
Posted 02 września 2018 - 00:31
Posted 02 września 2018 - 00:37
Każdy, kto tylko miał ochotę i przyszedł na spotkanie w realu, a nie zachowuje się jak troll, pozdrawia:
(od lewej) bremo, soulmate, acr, owłos, max, kaha, yarpen, feedback, człowiek, depe, majkeel, meg, zbych, olive, marti, doty, alien, wiercioch, Margo, mars2000, ania_, andie, evay, corso, Eva, geronimo, boyofwar, mehau, alexdescends, rodia, olb i wielu wielu innych
Posted 02 września 2018 - 00:39
Przez 40 lat zespół robił fanów ,,na kase'' i akurat dziś Bono powiedział pierdole to mam kasę nie śpiewam?
Próbuję sobie wyobrazić koncert, na którym Bono w środku piosenki nagle przerywa, wrzeszczy w mikrofon: "PIERDOLĘ WAS FANI, NIE ROBIĘ!" i pokazując wszystkim fucka z uśmiechem zwycięzcy schodzi ze sceny...
Posted 02 września 2018 - 00:51
Zapomniałaś o mnie ☺W dupie byłaś, gówno widziałaś.
Każdy, kto tylko miał ochotę i przyszedł na spotkanie w realu, a nie zachowuje się jak troll, pozdrawia:
(od lewej) bremo, soulmate, acr, owłos, max, kaha, yarpen, feedback, człowiek, depe, majkeel, meg, zbych, olive, marti, doty, alien, wiercioch, Margo, mars2000, ania_, andie, evay, corso, Eva, geronimo, boyofwar, mehau, alexdescends, rodia, olb i wielu wielu innych
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Posted 02 września 2018 - 00:55
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Posted 02 września 2018 - 00:58
Posted 02 września 2018 - 01:18
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Posted 02 września 2018 - 01:18
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Posted 02 września 2018 - 01:28
Masakra... ciezko to ogarnac, tyle dzialo sie pozytywnych rzeczy do tej pory, nagle ta jedna - przykra
Jak Piotr pisal - Bono to nie robot. Takie cos moglo przydarzyc sie w kazdej chwili, przy takim natezeniu wystepow. Az samemu mu sie przykro zrobilo, gdy oglaszal, ze schodzi ze sceny. Oby tylko bylo lepiej i zeby wrocil z wiekszym powerem! Amen
ps. Spotkalem na powrocie pana Piotra Stelmacha (mega sympatyczna pesona) - byl bardzo smutny z powodu odwolania koncertu..
https://www.youtube.com/watch?v=49Xyj_Tq7kY&feature=youtu.be
Posted 02 września 2018 - 01:38
Posted 02 września 2018 - 04:52
Posted 02 września 2018 - 06:18
Makowa panienka - takich cebulaków jak ty powinno się batożyć bez litości bo wy sami jej nie macie dla nikogo i uj ci w oko!
Posted 02 września 2018 - 07:10
Takie rzeczy maja prawo się wydarzyć i trzeba to zaakceptować. Oczywiście ze wydaliśmy mnóstwo pieniędzy za dojazdy i noclegi, ale jeśli ktoś już decyduje się na wycieczkę zagranice na koncert to chyba już jest naprawdę dużym fanem i powinien taka sytuacje zrozumieć.
Posted 02 września 2018 - 08:10
Posted 02 września 2018 - 08:17
Posted 02 września 2018 - 08:22
Tak ciężko zrozumieć, że facet zaniemógł? Ja na codzień pracuje głosem z racji zawodu lektora - dziennikarza. Wystarczy wirusowe zapalenie, które może z powietrza zaatakować każdego i jest po zabawie.
Dla przykładu: zwykły wirus może rozłożyć na łopatki każdego lektora w mniej więcej 2 godziny.
Gdy struny głosowe odmówią współpracy można na siłę przeczytać najwyżej kartkę tekstu... Emitować go w marnej jakości przez parę minut, pamiętając że prowadzi to do jeszcze gorszego stanu... ale nie zaśpiewasz koncertu 2 godzinnego czy nie skomentujesz meczu piłki nożnej 2 x 45 minut.
Oczywiście, strasznie mi przykro że tak się stało, ale nie było innego wyjścia. Liczę na powtórkę w innym terminie.
Posted 02 września 2018 - 08:28
A co do opasek i numerków, wiesz co makowa? Ja większość U2 forums poznałam właśnie w kolejkowaniu, a przyjaźń nawiązała sie później, na zlotach, spotkaniach. I zupełmnie mnie to nie wkurza, że mając numerek ok 200 stali obok mnie alieny i wierciochy tylko sie razem cudnie bawiliśmy. Teraz, po wprowadzeniu tych zasad kolejkowanie po prstu przenosi sie gdzie indziej(na miasto, na before itp., i nie jeat juz dla samego faktu numerka tylko dla luudzi)
A wracając do watku Bono. Tak, przeprosil. Rodia to cudnie napisał. Ja przyjmuje w 100 peocentach te przeprosiny i zycze mnostwo zdrowia!
Music can change the world, because it can change people.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users