Nie do końca. Ponoć chodzi o czas koncertu, ale tak naprawdę to nie wiem. Nie będę drążyć tematu.
A z skąd masz te rewelacje, możesz podać jakieś źródło to wtedy będzie można to zweryfikować
Napisano 13 września 2018 - 15:19
Nie do końca. Ponoć chodzi o czas koncertu, ale tak naprawdę to nie wiem. Nie będę drążyć tematu.
A z skąd masz te rewelacje, możesz podać jakieś źródło to wtedy będzie można to zweryfikować
Napisano 13 września 2018 - 15:27
Niestety nie podam źródła, ale ktoś tak miał napisać w Internecie.
Napisano 13 września 2018 - 15:29
Midnight is where the day begins.
Napisano 13 września 2018 - 15:35
Niestety nie podam źródła, ale ktoś miał tak napisać w Internecie.
To dane informacje to raczej tylko plotki , na pewno pewne jest to iż zrezygnowano z dymu podczas koncertów. W internecie każdy może napisać swoje zdanie, nie zawsze oparte o jakieś źródło, a po prostu o swoje rozważania, z tego powodu lubię znać źródło.
Napisano 13 września 2018 - 22:22
U2Blog.pl pisze odnośnie flag: "Nie popadajmy zaraz w teorie spiskowe zniknęły wszystkie flagi, są tylko gwiazdki przypisane do 12 zdaje się założycielskich państw i ich nazwy, wiec to samo dotknęło Węgry, Chorwację, Litwę etc. Choć fakt ze dziwne to posunięcie przy tym ze zespół apeluje o jedność w ramach unii, może po prostu sprawdzają inne opcje wizualne co akurat przy 4 koncertach w 1 miejscu nie byłoby dziwne".
Napisano 14 września 2018 - 05:23
Napisano 14 września 2018 - 06:14
See through in the sunlight
Napisano 14 września 2018 - 07:02
Zapowiadają się niesamowite emocje podczas następnego wykonania Get out, czy będzie możliwość gdzieś oglądania tego live bo nie jestem na bieżąco z tym legiem?
Napisano 15 września 2018 - 17:30
Ludzie chcieli żeby koncerty się od siebie różniły i proszę, posłuchali się.
Tak na serio, to wtf, co za bezsens.
No tak, przecież na zachodzie i tak by nie wiedzieli co to za falgi.
Gdzieś czytałam, iż prawdopodobnie przy "Get out of your own way" zredukowano część opraw wizualnych żeby zaoszczędzić wokal Bono.
I pewnie nie obchodzi to nikogo poza nami. Zmienili wizualki, ojej.
Jasne i znowu wyjdzie, czego te Polaki chcą od tej flagi?
Jeśli na prawdę tak zmienili (na razie nie mogę znaleźć żadnego wideo) to jest to jakaś paranoja i głupota. Tego już nie jest w stanie człowiek wybronić. Nie mam nic przeciwko zaangażowaniu politycznemu Bono, ale niech to robi z głową.
O ile sam pomysł promowania UE mi się bardzo podobał, to już zawężanie tego do 12 wybranych jest niedorzeczne. Pewnie Wielka Brytania się załapała, choć jest na wylocie, a na resztę państw które się angażują nie ma miejsca.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych