Experience + Innocence Tour 2018 - sprzedam, kupię, zamienię bilet
Napisano 04 września 2018 - 10:36
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 04 września 2018 - 10:57
Napisano 04 września 2018 - 10:59
Publicznie prosimy.Nicki forumowe chyba RODO nie obejmuje.
Napisano 04 września 2018 - 11:22
Publicznie prosimy.Nicki forumowe chyba RODO nie obejmuje.
Nie, ale nick+ imie i nazwisko moze juz obejmowac.
W momencie, gdy mowimy o przestepstwie karno-skarbowym (sa ustawy dotyczace sprzedazy biletow powyzej ceny nominalnej w celach zarobkowych i bez wystawiania z tego tytulu paragonu/faktury) , wiec chyba nie obowiazuje, ale forumsowych prawnikow mamy tutaj bardzo dobrych, moze oni sie profesjonalnie wypowiedza?.
Dodam od siebie, ze ja swojego czasu zostalam wykiwana z biletami na GA przez Boy Of War, wiec nie polecam tego uzytkownika. Lekcja z tego byla okolo miesiac przed koncertem taka, ze: "Umiesz liczyc? To licz na siebie."
Napisano 04 września 2018 - 11:41
Bilet: 92,40 EUR
Dopłata za Collector: 5,95 EUR
Wysyłka: 34,90 EUR
----------------------------------------
Razem: 133,25 EUR
Podrabianie Collectorów wydaje się bardzo mało prawdopodobne.
ale zaznaczmy, że cena za collector nie zawsze wynosiła 133,25 euro. niektórzy zamawiali np na adresy w innych krajach (do rodziny, znajomych) przez co przesyłki były dużo tańsze, a inni zamawiali po kilka biletów razem i rozkładali koszty na kilka osób. więc cena collectora to 98,35 EUR, a koszty przesyłki w każdym wypadku mogły być inne
a co do forumowych koników to ja też jestem za podaniem nicków publicznie (przecież to nie są dane wrażliwe..). a na przyszłość radzę makowej panience zwyczajnie w świecie nie kupować czegoś na co najwyraźniej od początku nie miała ochoty. koncert ble, dziady ble, cena biletu ble. przecież widziały gały co brały. jak się cena nie zgadzała to trzeba było siedzieć na dupie w domu i obejrzeć koło fortuny albo inny szoł po jednej nutce.
Midnight is where the day begins.
Nie, ale nick+ imie i nazwisko moze juz obejmowac.
W momencie, gdy mowimy o przestepstwie karno-skarbowym (sa ustawy dotyczace sprzedazy biletow powyzej ceny nominalnej w celach zarobkowych i bez wystawiania z tego tytulu paragonu/faktury) , wiec chyba nie obowiazuje, ale forumsowych prawnikow mamy tutaj bardzo dobrych, moze oni sie profesjonalnie wypowiedza?.
Dodam od siebie, ze ja swojego czasu zostalam wykiwana z biletami na GA przez Boy Of War, wiec nie polecam tego uzytkownika. Lekcja z tego byla okolo miesiac przed koncertem taka, ze: "Umiesz liczyc? To licz na siebie."
ale prosimy jedynie o nicki
A że będę potrafił sobie to powiązać z nazwiskiem - so, I'm smart simply.
Ej, ale może makowa jest fajna, a my ja tak dissujemy.
Niech przyjdzie na aftera do SF, tam tylko dobre rzeczy z ludzi wychodzą.
Napisano 04 września 2018 - 11:44
corso holmes! bójcie się dranie.. nie wiecie kto po Was idzie.. (i tu evay powinna znowu zacząć swoją historię.. xD)
Napisano 04 września 2018 - 11:48
Ale że co?
Napisano 04 września 2018 - 11:49
corso musisz iść jednak na ten tomograf skoro nie pamiętasz już jak broniłeś niewiasty przed napaścią
Napisano 04 września 2018 - 11:52
Nie no, tomografia zrobiona - w głowie wszystko (prawie) ok.Tak, zapomniałem, że zostałem zmasakrowany przez napastujących polskie niewiasty imigrantów/nazis - tu każdy wkleja co woli.
Napisano 04 września 2018 - 11:58
ale zaznaczmy, że cena za collector nie zawsze wynosiła 133,25 euro. / koszty przesyłki w każdym wypadku mogły być inne
Kupując z drugiej ręki nigdy nie wiesz jakie były koszty wysyłki, dlatego podałem cenę maksymalną - 133,25 EUR
Napisano 04 września 2018 - 12:03
no wiem wiem ale wolałam napisać, żeby ktoś się nie zamotał i nie pomyślał, że ktoś chce go zrobić w ch. podając mu niższą cenę
Napisano 04 września 2018 - 12:08
corso holmes! bójcie się dranie.. nie wiecie kto po Was idzie.. (i tu evay powinna znowu zacząć swoją historię.. xD)
Był piątkowy wieczór po koncercie U2. Szłam podekscytowana w stronę Corso, gdy nagle naskoczyło na mnie trzech zamaskowanych mężczyzn. Mówili po niemiecku, więc od razu zorientowałam się, że coś jest nie tak. Na szczęście z mroku wyłonił się on - mój obrońca...
Napisano 04 września 2018 - 12:17
^^^ Łyknołem jak młody Pelikan..
no wiem wiem ale wolałam napisać, żeby ktoś się nie zamotał i nie pomyślał, że ktoś chce go zrobić w ch. podając mu niższą cenę
Czegoś tu nie rozumiem.. zrobić kogoś w ch. to można podając komuś cenę wyższą.. a nie niższą..
Napisano 04 września 2018 - 12:34
Caroli ... nie znam Cię i bynajmniej nie chcę poznać ale ja Ciebie też nie polecam do żadnych układów. Jeśli uważasz, że twojej winy oczywiście wtedy nie było absolutnie to nie mamy o czym dyskutować. Wtedy przekonałem się, że z dziećmi nie ma co zawierać umów.
Napisano 04 września 2018 - 12:47
To może napiszcie o co wtedy poszło.
Napisano 04 września 2018 - 12:48
Caroli ... nie znam Cię i bynajmniej nie chcę poznać ale ja Ciebie też nie polecam do żadnych układów. Jeśli uważasz, że twojej winy oczywiście wtedy nie było absolutnie to nie mamy o czym dyskutować. Wtedy przekonałem się, że z dziećmi nie ma co zawierać umów.
Fantastycznie probujesz sie wybielic.
Napisano 04 września 2018 - 13:05
proponuje nowy wątek - lustracja na forum. Lub przynajmniej poczekać parę dni bo chyba w tej chwili ważniejszy temat to stan Bono i czy pociągnie trasę , a nie kto ile dał przepłacił i inne historie.To może napiszcie o co wtedy poszło.
Napisano 04 września 2018 - 13:09
Ja mam podzielną uwagę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych