corso - Ty poważnie czy chcesz mnie wyprowadzić z równowagi? Nie chce mi się na serio już z Wami gadać o tym.
No to jak - sprzedawałeś po nominalnej?
Żeby temat zakończyć.
Posted 04 września 2018 - 14:56
corso - Ty poważnie czy chcesz mnie wyprowadzić z równowagi? Nie chce mi się na serio już z Wami gadać o tym.
No to jak - sprzedawałeś po nominalnej?
Żeby temat zakończyć.
Posted 04 września 2018 - 15:20
może pytanie powinno być inne, czy ktoś faktycznie kogoś oszukał? bo z tego co tu się pisze wynika, że po prostu BOYofWAR nie sprzedał Caroli biletu i nie wziął od niej pieniędzy. to jest oszustwo?
IrishGirl z u2.heh.pl
Posted 04 września 2018 - 15:29
[2]może pytanie powinno być inne, czy ktoś faktycznie kogoś oszukał? bo z tego co tu się pisze wynika, że po prostu BOYofWAR nie sprzedał Caroli biletu i nie wziął od niej pieniędzy. to jest oszustwo?
Midnight is where the day begins.
Posted 04 września 2018 - 15:30
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że makówka nie napisze.
Posted 04 września 2018 - 17:23
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że makówka nie napisze.
Ta Pani kupiła ode mnie. Chętnie ujawnię kulisy transakcji
Posted 04 września 2018 - 17:30
Midnight is where the day begins.
Posted 04 września 2018 - 17:43
może pytanie powinno być inne, czy ktoś faktycznie kogoś oszukał? bo z tego co tu się pisze wynika, że po prostu BOYofWAR nie sprzedał Caroli biletu i nie wziął od niej pieniędzy. to jest oszustwo?
Posted 04 września 2018 - 18:58
Hej, koleżanka chętnie zamieni bilet na płytę na koncert w Belinie 13.11 na jakikolwiek inny koncert w Europie (też na płytę). Bierze pod uwagę każde państwo
Posted 04 września 2018 - 22:27
W takich momentach żałuję, że na forum nie ma lajkowania postów xD
To samo pomyślałem! Może da się coś zaktualizować?
Ta Pani kupiła ode mnie. Chętnie ujawnię kulisy transakcji
Robi się coraz ciekawiej. W tej chwili chyba najgorętszy watek forum.
Posted 04 września 2018 - 22:35
Posted 05 września 2018 - 00:20
Wyrażam jako moderator zgodę żebyście zapakowali sobie... co chcecie gdzie chcecie. I mnie za ten tekst możecie zwolnić jak chcecie też. Nie no, przepraszam, jeśli ktoś ma z kimś jakieś niejasne układy tutaj z tiksami to czy naprawdę nie można sobie tego wyjaśnić jak cywilizowani cholera ludzie na priv? Nie chcemy tu kolejnego odcinka Trudnych Spraw. Jeśli ktoś kogoś naprawdę oszukał to tak, bana dać mogę dać za to. Jeśli to ma być jakieś napieprzanie się nie wiadomo jakimi oskarżeniami to ja nie jestem sędzią a reszta ławą przysięgłych żeby to rozstrzygać. I Caroli znam osobiście i BoyOfWara poznałem, nie znam Was dobrze ale oboje chcę uważać za uczciwych ludzi. Dogadajcie się cholery jedne no, napiszcie wprost jak było ewentualnie jeśli naprawdę jest się o co żreć.
Posted 05 września 2018 - 06:05
Wyrażam jako moderator zgodę żebyście zapakowali sobie... co chcecie gdzie chcecie. I mnie za ten tekst możecie zwolnić jak chcecie też. Nie no, przepraszam, jeśli ktoś ma z kimś jakieś niejasne układy tutaj z tiksami to czy naprawdę nie można sobie tego wyjaśnić jak cywilizowani cholera ludzie na priv? Nie chcemy tu kolejnego odcinka Trudnych Spraw. Jeśli ktoś kogoś naprawdę oszukał to tak, bana dać mogę dać za to. Jeśli to ma być jakieś napieprzanie się nie wiadomo jakimi oskarżeniami to ja nie jestem sędzią a reszta ławą przysięgłych żeby to rozstrzygać. I Caroli znam osobiście i BoyOfWara poznałem, nie znam Was dobrze ale oboje chcę uważać za uczciwych ludzi. Dogadajcie się cholery jedne no, napiszcie wprost jak było ewentualnie jeśli naprawdę jest się o co żreć.
Posted 05 września 2018 - 13:49
Hej, kupię bilety na koncert w Mediolanie 12 lub 15 października. Gdyby ktoś miał na sprzedaż (lub znał kogoś zainteresowanego sprzedażą), proszę o PM.
EDIT: nieaktualne
Posted 05 września 2018 - 13:54
Hej, kupię bilety na koncert w Mediolanie 12 lub 15 października. Gdyby ktoś miał na sprzedaż (lub znał kogoś zainteresowanego sprzedażą), proszę o PM.
Acr chciał bardzo sprzedać
Posted 05 września 2018 - 18:45
Byłem tego świadomy, ale faktycznie daty się nie zgadzały.
Posted 06 września 2018 - 20:16
Posted 07 września 2018 - 12:20
Posted 10 września 2018 - 04:09
Music can change the world, because it can change people.
Posted 10 września 2018 - 06:15
0 members, 2 guests, 0 anonymous users