Sunflower godny polecenia? Fajnie, bo blisko areny z tego co widzę.
2018-08-31 - Berlin, Germany, Mercedes-Benz Arena
Napisano 11 sierpnia 2018 - 10:12
Tak w ogóle to mam bilet na Prawą płytę, chętnie zamienię się na Lewą
Napisano 12 sierpnia 2018 - 08:04
Będzie ktoś 30.08 wieczorem w Sunflowerze?
Napisano 12 sierpnia 2018 - 09:51
Napisano 12 sierpnia 2018 - 10:22
Ja chyba.
A czyli nie jedziesz ze mną, moim kumplem i majkeel'em tym autem w piątek 31.08?
Bo już się pogubiłem.
Napisano 12 sierpnia 2018 - 10:32
A czyli nie jedziesz ze mną, moim kumplem i majkeel'em tym autem w piątek 31.08?
Bo już się pogubiłem.
Napisałem Ci priv.
Napisano 20 sierpnia 2018 - 00:47
30.08 czwartek zapraszam na before party w Berlinie / okolice Kudamm. Piszcie na priv.
Napisano 20 sierpnia 2018 - 07:03
A tą naklejkę ekologiczną na allegro można śmiało kupić czy tylko z oficjalnego punktu jest honorowana?
Napisano 20 sierpnia 2018 - 10:20
A tą naklejkę ekologiczną na allegro można śmiało kupić czy tylko z oficjalnego punktu jest honorowana?
Mój znajomy kiedyś kupował i wszystko było w porządku, ale nie lepiej skorzystać z parkingu parkuj+jedź, które są na obrzeżach Berlna np. lotnisko lub dworce autobusowe. Tam możesz wjechać bez jakiegokolwiek problemu, nie potrzeba naklejki ekologicznej. Samochód zostawisz, zapłacisz mniej(bo w centrum masz strefy), podjedziesz s-bahnem czy inną formą komunikacji miejskiej. Tak zrobiliśmy w 2015r, bez problemów, zbędnego stresu
Napisano 20 sierpnia 2018 - 11:52
Teraz patrze na tą całą sieć no i są jakieś połączenia spoza strefy zielonej. Np o 18 jest jakiś i później z Ostkreuz jeszcze 10 min trzeba przejechać. W drogę powrotną ze stadionu to nie wiem, jeszcze nie patrzyłem.
Napisano 20 sierpnia 2018 - 12:30
Teraz patrze na tą całą sieć no i są jakieś połączenia spoza strefy zielonej. Np o 18 jest jakiś i później z Ostkreuz jeszcze 10 min trzeba przejechać. W drogę powrotną ze stadionu to nie wiem, jeszcze nie patrzyłem.
Nie powinno być problemu do 1:00 w nocy. Nawet nie wiem czy nie uruchamiają w dniu koncertu jakiś dodatkowych połączeń.
Napisano 20 sierpnia 2018 - 13:10
Jeśli nie zamawiam jej online , to po okazaniu stosownych papierów jest wydawana tego samego dnia? Jeśli ktoś miał doświadczenia to byłbym wdzięczny za odpowiedź
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 20 sierpnia 2018 - 16:54
Ja tak planuję właśnie zrobićMój znajomy kiedyś kupował i wszystko było w porządku, ale nie lepiej skorzystać z parkingu parkuj+jedź, które są na obrzeżach Berlna np. lotnisko lub dworce autobusowe. Tam możesz wjechać bez jakiegokolwiek problemu, nie potrzeba naklejki ekologicznej. Samochód zostawisz, zapłacisz mniej(bo w centrum masz strefy), podjedziesz s-bahnem czy inną formą komunikacji miejskiej. Tak zrobiliśmy w 2015r, bez problemów, zbędnego stresu
Napisano 20 sierpnia 2018 - 21:19
No właśnie odnośnie , plakietka ekologiczna w dedykowanej stacji kontroli na terenie Warszawy jest dostępna od ręki prawda ?
Jeśli nie zamawiam jej online , to po okazaniu stosownych papierów jest wydawana tego samego dnia? Jeśli ktoś miał doświadczenia to byłbym wdzięczny za odpowiedź
Tak. Plakietkę dostajesz od ręki na stacjach diagnostycznych Dekry. Całość trwa nie więcej jak 5 minut.
Jedyny warunek to taki, że musisz oczywiście mieć auto spełniające normę EURO4 aby dostać zieloną - jedyną uprawniającą do wjazdu do strefy umweltzone.
Możesz także, jadąc do Berlina czy innego miasta, stanąć po prostu w dowolnej stacji Dekry i też załatwić ją w kilka minut.
Plus taki, że wyjdzie taniej niż w Polsce, minusem jest na pewno konieczność wyszukania takowego miejsca wcześniej i zapewne lekkie "zboczenie" z obranej drogi.
Dodam, że mam już obie metody spraktykowane i z czystego lenistwa wybieram wariant w PL.
Napisano 20 sierpnia 2018 - 22:51
O której jest wejście do hali i czy będzie jakiś support?
Napisano 20 sierpnia 2018 - 23:23
O której jest wejście do hali i czy będzie jakiś support?
Prawdopodobnie o 18.00. Przed czescia Innocence prosilam o brak supportow. Dwukrotnie spelniaja moja prosbe.
Napisano 21 sierpnia 2018 - 08:07
O super , dzięki. No ja też właśnie nie chce się bawić w zbaczanie z trasy więc wolę przepłacić na miejscu i mieć spokój organizacyjno-czasowyTak. Plakietkę dostajesz od ręki na stacjach diagnostycznych Dekry. Całość trwa nie więcej jak 5 minut.
Jedyny warunek to taki, że musisz oczywiście mieć auto spełniające normę EURO4 aby dostać zieloną - jedyną uprawniającą do wjazdu do strefy umweltzone.
Możesz także, jadąc do Berlina czy innego miasta, stanąć po prostu w dowolnej stacji Dekry i też załatwić ją w kilka minut.
Plus taki, że wyjdzie taniej niż w Polsce, minusem jest na pewno konieczność wyszukania takowego miejsca wcześniej i zapewne lekkie "zboczenie" z obranej drogi.
Dodam, że mam już obie metody spraktykowane i z czystego lenistwa wybieram wariant w PL.
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 21 sierpnia 2018 - 12:10
I tez polecam tak jak Alan pisze Park&Ride na obrzezach a potem komunikacja (bilety 2,80 lub 3,40 ze strefy C)
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 21 sierpnia 2018 - 21:17
Wybieram się ze Szczecina samochodem i nie do końca wiem czy jechać na jakiś parking pod halą czy nie. Plakietkę ogarnę, EURO4 spełniam. Pytanie jak lepiej zajechać pod koncert z myślą, że po koncercie trzeba wsiadać w samochód i wracać do Polszy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych