Widzę że OL i tak wyleci więc jednak mogę ze spokojem zagłosować na Love Is Bigger Cośtam Coś. Choćby za to intro które brzmi jak nagrane na tanim casio dla 3-latka
Survivor Albumowy - Songs Of Experience
Posted 14 grudnia 2017 - 11:12
Zdecydowanie za wcześnie ta zabawa.
Nie umiem numerkować. To nie moja bajka . Z tej płyty co najwyżej mogę wyłuskać 5 najlepszych i 3 najgorsze (ewentualnie) kawałki nie przypisując im kolejności . I żeby znaleźć w tej zabawie miejsce dla siebie to się tu pobawię w przeszkadzajkę , żeby coś cennego za szybko nie wyleciało . A widzę, że są tu już takie zapędy...Palcem pokazywać nie będę . Do później...
Posted 14 grudnia 2017 - 11:46
W ogóle.. survivor na jeszcze ciepłym albumie to dla U2 fanów wyższy stopień masochizmu.
To jak.. wycinanie obu nerek i wątroby u zdrowego pacjenta.
Posted 14 grudnia 2017 - 11:54
Prawda. Dlatego jego jakiekolwiek wyniki będą miarodajne jak sondaż poparcia dla Kima w Korei Północnej ale spróbować pobawić się można. Skoro ludzie chcą, dajmy igrzyska W ogóle ja z góry mówię że będę pisał złe rzeczy o piosenkach które cenię lubię i szanuję, po prostu jeszcze mnie nie przekonały żeby do łóżka z nimi pójść. No ale o to chodzi w survivorze, ma być krew i zabawa i pot i łzy
Posted 14 grudnia 2017 - 11:54
W ogóle.. survivor na jeszcze ciepłym albumie to dla U2 fanów wyższy stopień masochizmu.
To jak.. wycinanie obu nerek i wątroby u zdrowego pacjenta.
[2]
Chociaż z SOI chyba jeszcze wcześniej zaczęliśmy. Nie wiem czy nie dzień po premierze
Swoją drogą, aż się boję spojrzeć jakie wtedy były głosy i co poleciało w pierwszej kolejności. Pamiętam tylko, że Sleep wygrał co by się BYĆ MOŻE dziś nie zmieniło.
Posted 14 grudnia 2017 - 11:59
eee dobra, American Soul, bo zmarnowali tę piosenkę, a potencjał miała
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 14 grudnia 2017 - 12:14
American Soul
Wybór bardzo prosty, ten refren jest dla mnie z pupy, zwłaszcza po pompowaniu do refu-Jesus.. i nagle "you and I are rock'n'roll", co za zmarnowanie podniosłości momentu
Posted 14 grudnia 2017 - 12:18
American Soul
Posted 14 grudnia 2017 - 12:21
To było na pewno w dzień premiery w nocy, a pierwsze odpadło TIWYCRMN
Chociaż z SOI chyba jeszcze wcześniej zaczęliśmy. Nie wiem czy nie dzień po premierze
Swoją drogą, aż się boję spojrzeć jakie wtedy były głosy i co poleciało w pierwszej kolejności.
Posted 14 grudnia 2017 - 12:22
@up: wyleciało pierwsze co? R2D2?
@Bremo - ja też ASsa specjalnie nie kocham ale to nie było zmarnowanie podniosłości (ble) tylko jej kontynuowanie w małym medium sized człowieczym sercu, nowym rock and rollem jest wspólczucie i empatia, ja ten zlepek tak odebrałem
Posted 14 grudnia 2017 - 13:13
oddając swój głos myślałam, że będę osamotniona na placu boju, a widzę, że się trzy inne uzbierały
Midnight is where the day begins.
Posted 14 grudnia 2017 - 13:14
Pieprzone kliki i sitwy wszędzie..
Posted 14 grudnia 2017 - 13:16
wiedziałam, że wywołam wilka z lasu
Posted 14 grudnia 2017 - 13:21
W sumie..? to już można ogłosić Wielki Finał..
Love Is All We Have Left vs The Little Things That Give You Away
Będę mocno zdziwiony jeśli będzie inaczej..
Posted 14 grudnia 2017 - 13:29
Little Things wywalimy wcześniej mam nadzieję
Ja też
Posted 14 grudnia 2017 - 13:33
Little Things jak najbardziej na tak, ale wolałabym finał LIMAHL vs 13
Posted 14 grudnia 2017 - 16:31
@Bremo - ja też ASsa specjalnie nie kocham ale to nie było zmarnowanie podniosłości (ble) tylko jej kontynuowanie w małym medium sized człowieczym sercu, nowym rock and rollem jest wspólczucie i empatia, ja ten zlepek tak odebrałem
Podzielam, tylko takie zagrania muszą być wiarygodne, a dobrze wiemy, że "you and I are rock'n'roll" zostało stworzone na inne okoliczności - nie dla odważnej, obywatelskiej postawy.
Więc "o co im chodziło", a "co osiągnęli" to dwie różne rzeczy. Dla mnie wyszła z tego trochę "lewacka" karykatura. To jest poważny temat, takie podejście przypomina mi kampanie w stylu "pomaganie jest cool". Odwoływanie się do bycia "rock'n'roll" w takim kontekście jest IMO jakąś pomyłką.
Posted 14 grudnia 2017 - 18:38
Od Showmana łapy precz, to jest dla mnie top5 albumu i będę go na pewno bronić przed atakiem!
o to to! tak samo Red Flag Day. dla mnie czołówka płyty
IrishGirl z u2.heh.pl
Posted 14 grudnia 2017 - 21:14
The Showman (Little More Better)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users