Skocz do zawartości

Zdjęcie

SOE - opinie

• Please log in to reply
798 replies to this topic

#221 devonukkk

devonukkk

Użytkownik

• Members
  • 476 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:38

Luv soe

#222 devonukkk

devonukkk

Użytkownik

• Members
  • 476 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:39

War war warrrrrrrrr

#223 majkeel

majkeel

Użytkownik

• Members
  • 580 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:40

Miałem plan. Misterny. Czekać na specjalną okazję grubo po premierze by odsłuchać te Eksperiensy. Nagle wyciek, padł link. No ściągnę pomyślałem. I tak przecież nie odsłucham. 15 minut później zmieniłem zdanie. Trzy godziny w wannie słuchałem trzy razy z rzędu tego bootlega. Wyszedłem jak jedna wielka zmarszczka, ale z uśmiechem od ucha do ucha. PÓKI co album wspaniały. Nie zmieniam zdania - Opener mistrzowski.

Nadal czekam, na wersję która BRZMI. Jednie winyl mi to zaoferuje.

Reasumując jestem w ch*j pozytywnie zaskoczony. Ale tak naprawdę w CH*J.

last  

#224 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:45

https://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC-Evo

#225 star

star

Użytkownik

• Members
  • 651 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:46

Poważnie, Wy coś w tym burczeniu słyszycie?  :ph34r:  ja nie puszczam tego po raz drugi ani trzeci, bo brzmi jak pierdzenie komara. Brzmi to jak taśmy z berlina. Nie da się tego ocenić  B)

It's no secret that the stars are falling from the sky

#226 MarQmkm

MarQmkm

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:47

Czy mogę prosić o linka do tego "bootlega" w wiadomości prywatnej :) Płytkę mam zamówioną... ale brak silnej woli robi swoje :D

#227 majkeel

majkeel

Użytkownik

• Members
  • 580 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:49

Poważnie, Wy coś w tym burczeniu słyszycie?  :ph34r:  ja nie puszczam tego po raz drugi ani trzeci, bo brzmi jak pierdzenie komara. Brzmi to jak taśmy z berlina. Nie da się tego ocenić  B)

Nie jest to jakość kalkulatora, da się swobodnie słuchać. Nie przesadzajmy. Do ideału natomiast brak i to sporo.

last  

#228 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:49

Ściągnięte to ja też mam - w końcu jutro może się okazać że np. mam raka i muszę mieć operację zanim wycieknie normalna wersja :P ale na razie się trzymam (żona jeszcze nie wie o wycieku, niewykluczone że mnie zmusi jak się dowie :P).
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#229 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:50

Ściągnięte to ja też mam - w końcu jutro może się okazać że np. mam raka i muszę mieć operację zanim wycieknie normalna wersja :P ale na razie się trzymam (żona jeszcze nie wie o wycieku, niewykluczone że mnie zmusi jak się dowie :P).

No no no, bez takich. Pilnujemy Cię!

P.S - jak już odsłuchasz będziesz wniebowzięty :D :P

"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#230 VideoDunkey

VideoDunkey

Użytkownik

• Members
  • 316 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:55

Można prosić o link? :)

@Pawel= nie znam Cię, ale trochę pierdolisz głupoty. Gdzie mi się nie przewinie Twój post to albo próbujesz wszystkim na około zakomunikować jak to trudno zadowolić Twoje gusta, albo narzekasz.
<p>To ja Mac, byłem.

#231 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 19:57

Swoją drogą ciekawe co teraz porabia Jacob..
And die behind the wheel

Tak uważam.

#232 Paweł =

Paweł =

Użytkownik

• Members
  • 1 151 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:07

Można prosić o link? :)

@Pawel= nie znam Cię, ale trochę pierdolisz głupoty. Gdzie mi się nie przewinie Twój post to albo próbujesz wszystkim na około zakomunikować jak to trudno zadowolić Twoje gusta, albo narzekasz.

Dlaczego głupoty???

Ja za to widzę wszędzie same zachwyty, ale jakoś mnie to nie bulwersuje, cieszcie się tym jak Wam się podoba.

Narzekam, bo obecna twórczość U2 słabo trafia w moje gusta.

Mam pisać że mi się bardzo podoba pomimo tego że tak nie jest, tylko dlatego żeby zadowolić tych którzy są zachwyceni wszystkim co nagra ten zespół?

O to tutaj chodzi?

Chciałbym żeby ten album mi się spodobał.

Może tak będzie kiedy posłucham z normalnej płyty.

Zupełnie nie rozumiem waszego podejścia.

Moje Konto Youtube - http://www.youtube.c...iew=0&flow=grid

#233 depe

depe

The Legend

• Members
  • 4 654 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:10

Czytając narzekania na jakość tego wycieku to jestem niemal pewien, że są przynajmniej dwie różne wersje.
Niesłuchalna i taka +/- 7/10 - absolutnie przyzwoita.

#234 campeon

campeon

Użytkownik

• Members
  • 592 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:19

Czytając narzekania na jakość tego wycieku to jestem niemal pewien, że są przynajmniej dwie różne wersje.

No właśnie, ja też uważam że jakość przyzwoita

#235 majkeel

majkeel

Użytkownik

• Members
  • 580 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:21

Mam pisać że mi się bardzo podoba pomimo tego że tak nie jest, tylko dlatego żeby zadowolić tych którzy są zachwyceni wszystkim co nagra ten zespół?

O to tutaj chodzi?

Nie przesadzaj, nie podoba Ci się, to spoko. Nie jestem zachwycony wszystkim co nagra TEN zespół. Akurat TEN album bardzo mi pasuje. I chwalę go. Dystans Panie, boś emocjonalny.

last  

#236 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:38

To chyba kwestia podejścia. Jedni czekają na każdy nowy album U2 jak na Gwiazdkę i jest im w dużej mierze wszystko jedno, co na nim jest. Inni zdają się słuchać go jakby na jakimś tronie, traktując U2 jak rodzaj błazna:"no dobra, teraz proszę mnie rozbawić. Za słabo, to nie wystarczy, bywało lepiej" - jakby uznawali, ze żaden "wkład wlasny" się U2 od nich nie należy. Jeszcze inni mają jasno sprecyzowane oczekiwania wobec każdej płyty U2, więc każdej nowej słuchają przede wszystkim pod kątem tego, czy je spełnia i jak bardzo nie spełnia. A są też tacy, którzy chęć tego, by nowy album U2 im się spodobał (a przecież wszyscy tego chcemy, niezależnie od grupy), rozumieją również jako coś, co należy osiągnąć przy własnej dobrej woli (jeżeli coś się nie podoba, staraj się to zrozumieć, zmienić własne podejście, tak, by się zaczęło podobać). Warto się zastanowić, do której grupy się należy.
And die behind the wheel

Tak uważam.

#237 devonukkk

devonukkk

Użytkownik

• Members
  • 476 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:46

podelsij please na priva

#238 majkeel

majkeel

Użytkownik

• Members
  • 580 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:48

To chyba kwestia podejścia. Jedni czekają na każdy nowy album U2 jak na Gwiazdkę i jest im w dużej mierze wszystko jedno, co na nim jest. Inni zdają się słuchać go jakby na jakimś tronie, traktując U2 jak rodzaj błazna:"no dobra, teraz proszę mnie rozbawić. Za słabo, to nie wystarczy, bywało lepiej" - jakby uznawali, ze żaden "wkład wlasny" się U2 od nich nie należy. Jeszcze inni mają jasno sprecyzowane oczekiwania wobec każdej płyty U2, więc każdej nowej słuchają przede wszystkim pod kątem tego, czy je spełnia i jak bardzo nie spełnia. A są też tacy, którzy chęć tego, by nowy album U2 im się spodobał (a przecież wszyscy tego chcemy, niezależnie od grupy), rozumieją również jako coś, co należy osiągnąć przy własnej dobrej woli (jeżeli coś się nie podoba, staraj się to zrozumieć, zmienić własne podejście, tak, by się zaczęło podobać). Warto się zastanowić, do której grupy się należy.

Spójrz na mojego avka, uwierz że namieszałeś mi w głowie, ale pewnie jest w tym wszystkim logika ;) 

last  

#239 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 20:59

Hej podeślijcie mi jakiesgos linka na priv :) 

#240 MarQmkm

MarQmkm

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 25 listopada 2017 - 21:01

Dołączam się do prośby :) Wy już słuchacie, a mi tylko smaka robicie :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych