Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kody&Presale&Bilety

• Please log in to reply
580 replies to this topic

#121 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 09:44

U2 - Kup nowy album w wersji DLX a DVD dostaniesz za 9,99 zł

http://www.empik.com/u2-promocja

Ktoś kojarzy jak to działa? 

Którą wersję trzeba kupić i jak to aktywować?

Mam deluxa za 89 zł i nic mi się nie pokazało. Oczywiście największym gratisem jest tutaj kod na bilety, no ale TROCHĘ SŁABO.

http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#122 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 10:07

Pewnie jak dołożysz do zamówienia Deluxa DVD to opuszczają Ci jego cenę do 10 Ziko.
Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#123 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 10:35

Chyba nie działa, ale przy okazji zauważyłem coś innego...

Otóż wersja Deluxe zmieniła swoją cenę z 89,99 na 79,99! 

Szkoda, że już zapłaciłem te 9 dych  <_<

Nie chodzi o te 10 złotych, ale to jest kolejny przykład jak wielki bałagan mają w tym sklepie. Słabo, 2/10. 

http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#124 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 11:04

sprawdziłam.

działa, ale jedynie przy dvd z Rose Bowl ;)

Midnight is where the day begins.

#125 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 11:43

Chyba nie działa, ale przy okazji zauważyłem coś innego...

Otóż wersja Deluxe zmieniła swoją cenę z 89,99 na 79,99!
Szkoda, że już zapłaciłem te 9 dych <_<

Nie chodzi o te 10 złotych, ale to jest kolejny przykład jak wielki bałagan mają w tym sklepie. Słabo, 2/10.

Faktycznie. Debile.
Dobrze, że złożyłem preorder z płatnością przy odbiorze, bo właśnie anulowałem sobie tamto zamówienie i zrobiłem drugie po nowej, niższej cenie.

#126 AlanSTA

AlanSTA

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 823 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 11:49

Faktycznie. Debile.
Dobrze, że złożyłem preorder z płatnością przy odbiorze, bo właśnie anulowałem sobie tamto zamówienie i zrobiłem drugie po nowej, niższej cenie.

A jak z terminem dostawy, bardzo ci się przez to opóźnił?

#127 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 11:58

A jak z terminem dostawy, bardzo ci się przez to opóźnił?

Termin bez zmian, ten sam co przy pierwszym (4-5 grudnia)

#128 VideoDunkey

VideoDunkey

Użytkownik

• Members
  • 316 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 14:21

Widzę że wszyscy zajarani tymi kodami z Empiku, ale czy ktoś tutaj planuje tak jak ja skorzystać z U2.com i kupić prawilnie bilet wcześniej, czy będziecie czekać na tą przedsprzedaż Empikową a kody realizujące ma inne koncerty?
<p>To ja Mac, byłem.

#129 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 14:43

Widzę że wszyscy zajarani tymi kodami z Empiku, ale czy ktoś tutaj planuje tak jak ja skorzystać z U2.com i kupić prawilnie bilet wcześniej, czy będziecie czekać na tą przedsprzedaż Empikową a kody realizujące ma inne koncerty?

Ja raczej się skuszę rzucić dolarami na jutową subskrybcję. 

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#130 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 14:48

dla mnie kody z empiku są tyko i wyłącznie miłym dodatkiem :P to już będzie trzecia grupa w przedsprzedaży, więc prawie jak sprzedaż generalna, a nie oszukujmy się, że będzie trochę łatwiej tak jak w przypadku pierwszych przedsprzedaży, bo część biletów będzie już wyprzedana i na pewno sporo osób kupi płytę (którą i tak by kupili) do końca tego miesiąca po to, żeby później skorzystać właśnie z tych kodów. Bardziej wolę polegać na swoich subskrypcjach (i odrobinie szczęścia ;p) ;)

#131 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 14:54

Cóż... Planując więcej koncertów niż ojczyźniany, wypada mieć kody empiku na ten lokalny, a subskrynencki na Europę.

W myśl zasady "przezorny zawsze ubezpieczony".

#132 Unknown Caller

Unknown Caller

Użytkownik

• Members
  • 974 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 15:00

2ci6veg.png

See through in the sunlight

#133 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 15:21

2ci6veg.png

:D

#134 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 19:24

Nigdy nie byłem subskrybentem U2.com. Myślicie, że warto zainwestować w to planując kupno ~4 biletów na płytę? (Totalne minimum to 2.)

"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#135 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 19:52

Myślę, że warto skorzystać z opcji empik - przy koncercie w Polsce mamy szansę przed innymi nacjami, którzy o empiku nie wiedzą a samych subskrybentów u2.com w Polsce nie spodziewałbym się w ilości tysięcy :P

#136 JustynaF

JustynaF

Użytkownik

• Members
  • 77 Postów

Napisano 08 listopada 2017 - 21:12

A to nie jest tak, że kody działają w jakimkolwiek kraju, w którym odbędą się koncerty? Kupuję płytę w empiku, dostaję kod, ale mogę go wykorzystać np. przy kupnie biletów w Hiszpanii?

#137 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 09 listopada 2017 - 07:51

Jest tak jak pisze JustynaF. Jeszcze nie analizowałem tego dogłębnie ale bardzo wstępnie planuję zrobić mix: 1xU2.com na Polskę (pierwszy koncert), 1xEmpik na Polskę (drugi koncert). 1xU2.com na Portugalię, 1xEmpik na Danię.

Oczywiście w generalnej sprzedaży w Polsce też będę walczył
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#138 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 Postów

Napisano 09 listopada 2017 - 17:23

Ja raczej się skuszę rzucić dolarami na jutową subskrybcję. 

Ja tez. Pewnie wtedy Snow Patrol wyda plyte i oglosi trase, a ja bede jezdzic dalej komunikacja miejska. 

last blog fb

#139 pabcio75

pabcio75

Użytkownik

• Members
  • 13 Postów

Napisano 09 listopada 2017 - 23:24

Z tą subskrypcją na U2.com jest jeden wielki bałagan. Proszą aby założyć konto na amerykańskim ticketmasterze i "zrobić się" setup complete. Być zweryfikowanym fanem a nie konikiem. Mamy podobno otrzymać kody presale na trasę amerykańską już ogłoszoną. Jak zadałem pytanie na u2.com czy ten kod jest także na trasę europejską to uzyskałem odpowiedz że nie!!! Mam czekać na ogłoszenie trasy!!! Na ten moment nie wiem co mam robić? Czy przyślą osobny kod na Europę? Czy odłączyć konto US ticketmaster i czekać na ogłoszenie trasy europejskiej i wtedy zrobić connect jeszcze raz? Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Wcześniej był normalny kod widoczny na stronie który wykorzystywało się przy zakupie biletów nieważne na jaki koncert. Teraz mają przesłać na emaila czy sms-em na telefon. Wcześniej można było kupić 4 bilety teraz tylko 2!!! 4 razy wysyłałem zapytanie o dokładne wyjaśnienie sprawy!!! Do tej pory wiem tylko tyle że kod jest trasę USA :) Reszta treści w odpowiedzi jest gotową regułą. Paranoja. Więcej pytań niż odpowiedzi...

#140 alexdescend

alexdescend

Użytkownik

• Members
  • 884 Postów

Napisano 10 listopada 2017 - 09:23

Z tą subskrypcją na U2.com jest jeden wielki bałagan. Proszą aby założyć konto na amerykańskim ticketmasterze i "zrobić się" setup complete. Być zweryfikowanym fanem a nie konikiem. Mamy podobno otrzymać kody presale na trasę amerykańską już ogłoszoną. Jak zadałem pytanie na u2.com czy ten kod jest także na trasę europejską to uzyskałem odpowiedz że nie!!! Mam czekać na ogłoszenie trasy!!! Na ten moment nie wiem co mam robić? Czy przyślą osobny kod na Europę? Czy odłączyć konto US ticketmaster i czekać na ogłoszenie trasy europejskiej i wtedy zrobić connect jeszcze raz? Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Wcześniej był normalny kod widoczny na stronie który wykorzystywało się przy zakupie biletów nieważne na jaki koncert. Teraz mają przesłać na emaila czy sms-em na telefon. Wcześniej można było kupić 4 bilety teraz tylko 2!!! 4 razy wysyłałem zapytanie o dokładne wyjaśnienie sprawy!!! Do tej pory wiem tylko tyle że kod jest trasę USA :) Reszta treści w odpowiedzi jest gotową regułą. Paranoja. Więcej pytań niż odpowiedzi...

Była o tym mowa chyba już: na Europę siedzieć, czekać, nie panikować i tylko nie pozwolić żeby konto wygasło. 

When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see

---

24/09/2015//Berlin

12/07/2017//Berlin

31/08/2018//Berlin

29/09/2018//Kopenhaga

10/11/2018//Dublin

13/12/2023//Las Vegas

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych