Uściślijmy jeszcze jedną rzecz. Nie muszę mieć subskrypcji na U2.com, aby móc korzystać z kodu z preordera płyty?
Kody&Presale&Bilety
Posted 03 listopada 2017 - 19:48
Posted 03 listopada 2017 - 19:48
Posted 03 listopada 2017 - 19:50
Jest, ale nie łatwo ją znaleźć http://www.empik.com...105441,muzyka-p
Posted 03 listopada 2017 - 20:43
Like, wszystko. Jest już nawet cały pierwszy leg ogłoszony, i wszystko w halach: http://www.u2gigs.co...cence_Tour.html.
I to, że w pre-sale można kupić tylko 2 bilety na to wskazywało...i w tej kwestii już nic się nie zmieni.
Powiem Wam, że w życiu nie przeżyłam w ciągu 48h takiego emocjonalnego rollercoastera. (pijana ze szczęścia . I tak musi zostać do przyszłego roku!. Amen. )
Posted 03 listopada 2017 - 20:45
Płyta zamówiona z płatnością przy odbiorze w punkcie. Przewidywany czas dostawy do sklepu: 1/2.12.
So
Posted 03 listopada 2017 - 20:46
Midnight is where the day begins.
Posted 03 listopada 2017 - 20:53
6!
W calym tym misternym planie jest jedna skaza... koncert u nas bedzie, to na 99% pewne... tylko kupienie plyty wcale nie gwarantuje tiketu...
Ile plyt sprzedadza w takiej przedsprzedazy... 1000? 5000? 10000? 30000? no, bez szalenstwa... jak do 10k dobija to bedzie zaskakujaco dobrze.
a kto kupuje w przedsprzedazy? takie indywidua jak my, co koniecznie chca na koncert.
ile tiketow bedzie mozna kupic na kod? 2.
ile osob wejdzie do hali, 15-20-25k? (zakladajac jeden koncert).
No; dalej tych smutnych wyliczen nie bede robic
Za to jak pieknie zespolowi wzrosnie ilosc sprzedanych plyt...
Raz, ze przedsprzedaz naganiana przez bilety...
Dwa, ze w hUSA kupujac bilety dostaje sie plyte...
pozdro, Wiercioch
Posted 03 listopada 2017 - 21:08
Płyta zamówiona z płatnością przy odbiorze w punkcie. Przewidywany czas dostawy do sklepu: 1/2.12. To normalne, że trzeba tyle czekać?
Tak , bo premiera płyty jest 1 grudnia xd
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 03 listopada 2017 - 21:41
Pre-Order zamówiony Czekamy na ogłoszenie koncertów !
Posted 03 listopada 2017 - 21:46
Posted 03 listopada 2017 - 21:54
6!
A to jakby oni przydzielali te bilety to według kolejności zamówień?
Nie, nie... zakup albumu w przedsprzedazy = dostaniesz kod do wykorzystania w przedsprzedazy biletow.
Przedsprzedaz biletow bedzie trwac 24h i bedzie PO przedsprzedazy dla subskrybentow, a PRZED sprzedaza ogolna (no, jak to przedsprzedaz).
Stad moj poprzedni post - ze tak rozowo, mimo wszystko, nie bedzie z ulatwionym dostepem do tiketow.
pozdro, Wiercioch
Posted 03 listopada 2017 - 22:02
Ogólnie ze sprzedażą biletów z kodów z przedsprzedaży płyty będzie tak jak do tej pory sprzedażą ogólną (czyli jedna wielka dupa (przepraszam za wulgaryzm )), ale nie mam prawa nikomu odbierać nadziei .
Posted 03 listopada 2017 - 22:06
Ktoś mi streści o co kaman?
Polska znalazła się wśród 10 krajów europejskich, których mieszkańcy dostali dostęp do specjalnej przedsprzedaży biletów na przyszłoroczną trasę, poprzez pre-order SOE. W powszechnej opinii - którą podzielam - trudno byłoby wskazać, co innego mogłoby to oznaczać, niż to, że planowany jest koncert w Polsce.
(ale pamiętajmy o U2logic )
Posted 03 listopada 2017 - 22:07
Posted 03 listopada 2017 - 22:10
Ogólnie ze sprzedażą biletów z kodów z przedsprzedaży płyty będzie tak jak do tej pory sprzedażą ogólną (czyli jedna wielka dupa (przepraszam za wulgaryzm )), ale nie mam prawa nikomu odbierać nadziei .
Wszystko będzie zależeć od szybkości łącza? Że niby lepiej zainwestować w suba u2.com?
Posted 03 listopada 2017 - 22:19
Wszystko będzie zależeć od szybkości łącza? Że niby lepiej zainwestować w suba u2.com?
Tu nawet szybkie łącze może nie pomóc . A jeśli zostaną jakieś ochłapy (bilety) to będą te z kategorii najdroższych. Każdy musi już sobie sam odpowiedzieć co mu się bardziej kalkuluje .
Posted 03 listopada 2017 - 22:26
Nawet jak zamówiłem pre-order to i tak kupuję suba, jeśli ktoś celuje na więcej niż 1 koncert to w przypadku hali opłaca się jedynie subskrypcja. Myślę, że wiele osób może to potwierdzić
Posted 03 listopada 2017 - 22:44
Nie wiem jak z trasa halowa, ale na TJT30 z u2.com subskrypcją spokojnie w ciągu 2 dni można było przed oficjalną sprzedazą kupić bilety. W sensie że nie było jednak aż tylu fanów z u2.com by wykupić bilety. Na spokojnie w 2 dni można było wybierać. Albo jeden dzień - nie pamiętam tak czy inaczej jak weszła sprzedaż ogólna to skonczyla się w parę godzin. Więc ten pre sale albumowy to może być niewypal trochę...przynajmniej dla tych co będą chcieli kupić bilet 2-3 h po starcie sprzedaży..Nawet jak zamówiłem pre-order to i tak kupuję suba, jeśli ktoś celuje na więcej niż 1 koncert to w przypadku hali opłaca się jedynie subskrypcja. Myślę, że wiele osób może to potwierdzić
Posted 03 listopada 2017 - 23:28
Zawsze był problem z biletami na wielkie gwiazdy. Był i będzie. Zasada jest jedna - musisz kupić bilet w pierwszych minutach sprzedaży. Zazwyczaj się to udaje. Jeśli będą 2 koncerty w PL to będzie duza szansa. Ja kupowałem bilet na DM ostatnio na Gdansk - kupiłem w pierwszej godzinie. Okazało się że mogłem kupić spokojnie nastepnego dnia - też były bilety na plyte i to EE. Bilety z przedsprzedaży się skoncza szybko ale raczej liczylbym to w godzinach niż minutach.To wtedy się będziemy martwić, na razie cieszmy się bo mamy prawie pewny koncert chłopaków u nas . Btw tak ciężko może być dostać bilet na płyte z przedsprzedaży z empika?
Posted 04 listopada 2017 - 00:04
Na DM ostatnio to z dziewczyną poszliśmy pod stadion i pytaliśmy czy ktoś sprzedaje. Mogliśmy sobie wybierać w cenach i sektorach. W końcu było tak tanio że aż ja poszedłem na ten koncert choć wcale nie chciałem początkowo, tylko żeby już te Depeszki odhaczyć na liście widzianych Przstancie kiedyś w końcu panikować o bilety
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users