Skocz do zawartości

Zdjęcie

Experience + Innocence Tour 2018 - wszystko o nowej trasie

• Please log in to reply
1461 replies to this topic

#661 Indian Summer

Indian Summer

Użytkownik

• Members
  • 948 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:10

Plany mają to do siebie, że czasem są tylko planami.W każdym razie, nie zapomnijcie wziąć ponownie białoczerwonej z napisem: why not in Poland? :D

Why not in Poland third time in row :)

So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul

#662 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:16

Ja już powysyłałem maile do U2.com :D Próbowałem też dodawać komentarze do każdej strony koncertu w Europie ale zdążyli ostro przymoderować i w połowie stawki już mnie blokowali

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#663 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:17

Niech ktoś zaprogramuje bota jak tego co bronił Korony Królów :P

#664 TW97

TW97

Użytkownik

• Members
  • 17 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:20

Why not in Poland third time in row :)

Ja już przestałem liczyć, który to już raz. Prawda jest taka, że jedyny koncert U2 w Polsce od czasów podpisania umowy z LN był finansowym niewypałem, więc nie ma co liczyć na jakikolwiek sentymenty. Liczy się tylko kasa.

#665 matwiktor1

matwiktor1

Użytkownik

• Members
  • 24 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:25

Jestem nowy ale musiałem napisać to co mam do napisania : 

To widniało kiedy kupowałem płytę w presales Empik ( BYŁA TEŻ FLAGA POLSKI )

U2SONGS OF EXPERIENCE. NOW AVAILABLE. ON CD, VINYL, DIGITAL DOWNLOAD & ACROSS STREAMING PLATFORMS. ENTER U2.COM © 2017 U2. Powered by Live Nation Entertainment. United Kingdom UK IRELAND GERMANY FRANCE SPAIN ITALY POLAND PORTUGAL DENMARK NETHERLANDS. 

Dzisiaj okazuje się : 

Trasa wygląda tak : 

UK & EUROPE eXPERIENCE + iNNOCENCE TOUR August 31 Berlin, DE Mercedes-Benz Arena On sale 26-Jan. September 4 Cologne, DE Lanxess Arena On sale 26-Jan. September 8 Paris, FR AccorHotels Arena On sale 26-Jan. September 9 Paris, FR AccorHotels Arena On sale 26-Jan. September 16 Lisbon, PT Altice Arena On sale 26-Jan. September 20 Madrid, ES WiZink Arena On sale 26-Jan. September 29 Copenhagen, DK Royal Arena On sale 29-Jan.         October 3 Hamburg, DE Barclaycard Arena On sale 26-Jan. October 7 Amsterdam, NL  Ziggo Dome On sale 26-Jan. October 11 Milan, IT Mediolanum Forum On sale 26-Jan. October 12 Milan, IT Mediolanum Forum On sale 26-Jan. October 19 Manchester, UK Manchester Arena On sale 26-Jan. October 23 London, UK The O2 On sale 26-Jan.

Więc wszystko się pokrywa oprócz POLSKI ! 

Skąd puste miejsce w tabeli ? Tu miała być na 100% Polska. Czemu jej nie ma to najciekawsze pytanie 

#666 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:27

Prawda jest taka, że jedyny koncert U2 w Polsce od czasów podpisania umowy z LN był finansowym niewypałem.

Ciekawe czy ktoś mi kiedyś wyjaśni, dlaczego był "finansowym niewypałem".

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#667 alexdescend

alexdescend

Użytkownik

• Members
  • 884 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:27

Puste miejsce to może być Belfast albo Dublin.

When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see

---

24/09/2015//Berlin

12/07/2017//Berlin

31/08/2018//Berlin

29/09/2018//Kopenhaga

10/11/2018//Dublin

13/12/2023//Las Vegas

#668 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:30

Puste miejsce oznacza przerwę między wrześniem i październikiem. Dublin i Belfast będą pewnie później, jak ostatnio.

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#669 matwiktor1

matwiktor1

Użytkownik

• Members
  • 24 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:32

Jak dla mnie ktoś dał znów dupy przy organizacji. I podejrzewam, że były plany koncertu. Jeżeli nie to Empik dał dupy podwójnie. 

Mam wszystkie płyty i jestem wieloletnim fanem jak wy ale chciałbym dostać konkretną odpowiedź od U2.com czemu nie ma koncertu i na kogo się gniewać. 

#670 kade

kade

Użytkownik

• Members
  • 2 826 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:33

To widniało kiedy kupowałem płytę w presales Empik ( BYŁA TEŻ FLAGA POLSKI )

U2SONGS OF EXPERIENCE. NOW AVAILABLE. ON CD, VINYL, DIGITAL DOWNLOAD & ACROSS STREAMING PLATFORMS. ENTER U2.COM © 2017 U2. Powered by Live Nation Entertainment. United Kingdom UK IRELAND GERMANY FRANCE SPAIN ITALY POLAND PORTUGAL DENMARK NETHERLANDS. 

No to sobie odpowiedziałeś - info dotyczy płyty

#671 Indian Summer

Indian Summer

Użytkownik

• Members
  • 948 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:33

Dziwne to puste miejsce ponieważ daty wykluczają albo dołożenie 2 Kopenhagi albo to miasto które tu będzie, też otrzyma tylko jeden koncert. U2 nie gra obecnie 3 koncertów dzień po dniu w dwóch różnych lokalizacjach.

So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul

#672 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:34

Oj tak, to puste miejsce w tabelce między Kopenhaga a Hamburgiem boli najmocniej. Pomyslec że może w wersji roboczej pisalo tam 1 pazdziernika - Gliwice, Poland ale ktos użył klawisza delete i... tyle.

#673 matwiktor1

matwiktor1

Użytkownik

• Members
  • 24 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:35

Puste miejsce oznacza przerwę między wrześniem i październikiem. Dublin i Belfast będą pewnie później, jak ostatnio.

Ale dlaczego Polska brała udział w presales tak jak inne Państwa a tylko nas z tej grupy nie ma ? Wiem, że mi nie odpowiesz ale ktoś powinien. Prawda jest znowu okrutna. Pojadę do dupy na raki nie do Gliwic na koncert U2

#674 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:36

To dlaczego nie ma pustego miejsca między August a september?
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#675 TW97

TW97

Użytkownik

• Members
  • 17 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:38

Ciekawe czy ktoś mi kiedyś wyjaśni, dlaczego był "finansowym niewypałem".

Podaj jakiś drugi przypadek, poza koncertem U2 w 2009, gdy polskie Livenation musiało ratować się obniżką cen biletów z 450zł do 190zł.

#676 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:40

Nie kojarzę żeby to była obniżka. To było prawie 10lat temu. Wtedy tak koncerty kosztowały.
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#677 alexdescend

alexdescend

Użytkownik

• Members
  • 884 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:40

Jasne, ja się zgadzam że Gliwice czy whatever tam idealnie pasowały.

Ale ustalmy jedno - tym razem to nie Empik zjebał. Z ich punktu widzenia, poza zarobieniem, dali możliwość klientom w PL wziąć udział w akcji i tyle. Oczywiście, to boli że zatrzymaliśmy się w pół kroku, ale jest x osób które dzięki temu dorwą bilety na Europę. Sytuacja wujowa, ale są jakieś pozytywy.

When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see

---

24/09/2015//Berlin

12/07/2017//Berlin

31/08/2018//Berlin

29/09/2018//Kopenhaga

10/11/2018//Dublin

13/12/2023//Las Vegas

#678 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:43

w u2.com presale tym razem można tylko dwa bilety kupić Am I right? przy Joshua były 4 ale to pewnie dlatego że Stadium Tour...

#679 kade

kade

Użytkownik

• Members
  • 2 826 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:44

360 trasa była cholernie droga - czy było inne jeszcze miasto, gdzie był problem ze sprzedażą 1 koncertu? Był zapas na dołożenie drugiego, co im najbardziej się opłacało. I dupa blada.

Podobnie jest chyba teraz: logistycznie, organizacyjnie - drożyzna. Cały ten ekran i inne kfiatki. Była wtopa wtedy. Teraz - przy mniejszej liczbie miejsc, ryzyko mniejsze, ale pewnie co innego się jeszcze z...epsuło

#680 aro

aro

Użytkownik

• Members
  • 79 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 16:49

@aro: były, dlatego mnie tu gnębią bo byłem jedną z osób która o nich pisała ;)

no oki wiem była trochę na siłę dopisana promocja w empiku tylko chodziło mi o to że potem zapadła cisza zamiast się temat rozkręcać a nie uwierze tez w teorie spiskowa dziejów ze tam ktos chciał za duzo w łape i temat odpadł, nawet po wypowiedzi rzecznika z gliwic ze sprawa była nieosiagalna dla nas mysle nawet ze miasto Gliwice dołożyłoby sumkę z budeztu na promocje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych