2017-07-12, Berlin, Niemcy, Olympic Stadium
Posted 11 lipca 2017 - 18:58
Posted 11 lipca 2017 - 19:13
Byłem pod stadionem, na temat biletów kolekcjonerskich nikt nic nie wiedział, zadnych oznaczen tez tam nie bylo, sam mam taki bilet i chciałbym wiedzieć co z tym fantem :/
Tak to jest, na szybkiego stają w kolejce, ale maila pewnie już nikt nie sprawdzał. A miał ktoś w tej kolejce kolekcjonerskie bilety?
Może mapkę im pokazać: http://image.email.t..._sub=1081561309
I rozumiem że nikt się tam nie zezlosci ze nagle powstaje druga kolejka z kolekcjonerkami? Totalnie to bez sensu, będzie ktoś wcześniej z tych co mają kolekcjonerki?
Będzie jadka, chyba, że szybko się zorientują i dość wcześnie podzielą na 2 kolejki.
A tak z ciekawosci.. to na żadnym koncercie ale innych wykonawców nie widziałem aby były osobne kolejki dla kolekcjonerskich biletów i dla papierowych..dlaczego na U2 miałoby być inaczej??
Może coś testują? Pewnie chodzi o jakieś sprawy porządkowe (to w końcu Niemcy ) - albo co bardziej prawdopodobne może chodzi o skanowanie tych biletów. Tylko w tamtych bramkach będzie to możliwe, a może i szybsze?? Może ktoś coś już takiego widział?
A może jest po prostu tak ze kolejka będzie jedna, ale że względu na to jaki masz bilet podchodzisz do innej bramki? Dla mnie miałoby to sens i nie byłoby mi głupio ustawiać się jako pierwszy przed tymi wariatami z dzisiaj
Ale to trochę rozmija się z celem, bo jak tych osób z kolekcjonerskimi będzie mniej, to w tamtych bramkach będzie pusto, a w tych normalnych tłok. Zanim trochę osób się ruszy do zwykłych to reszta z kolekcjonerskimi będzie czekać i patrzeć?
Wszystko zależy od proporcji - zarówno proporcji bramek, jak i proporcji rodzajów biletów.
Posted 11 lipca 2017 - 19:43
czy ktos wraca z koncertu przez wrocław, lub czy jakas grupa spi razem gdzies lub planuje piwo cobysmy do rana przeczekali???
Posted 11 lipca 2017 - 19:46
Jest plastikowy. Jak karta płatnicza. Ma dziurkę, a w dziurkę wpina się smycz (dostarczana wraz z biletem) i nosi na szyi.. lub na innej części ciała..
Dzięki za info, ja mam zwykły, drukowany Czyli jedna brama dla wszystkich
Posted 11 lipca 2017 - 19:48
Mogę się jakoś pod Was podpiąć też. Biedny Kłapouchy jedzie sam i też ma trybuny i do czasu koncertu będzie się nudzić.
to zadzwon masz do mnie numer?
Posted 11 lipca 2017 - 19:56
czy ktos wraca z koncertu przez wrocław, lub czy jakas grupa spi razem gdzies lub planuje piwo cobysmy do rana przeczekali???
Najlepiej przeczekać w klubach (pubach) na Kreuzberg. Bo tam coś zawsze się znajdzie, nie warto walić do centrum. Przetestowałyśmy to już raz z Margo. Ja śpię w okolicach Warschauer Strasse.
Posted 11 lipca 2017 - 19:59
a ten kreuzberg to tam gdzie koncert?
Posted 11 lipca 2017 - 20:07
my z andie nie mamy noclegu i wracamy dopiero rano w czwartekczy ktos wraca z koncertu przez wrocław, lub czy jakas grupa spi razem gdzies lub planuje piwo cobysmy do rana przeczekali???
Midnight is where the day begins.
Posted 11 lipca 2017 - 20:10
to co bedziecie robic? na bookingu sie wciaz pojawiaja noclegi w normalnych wzglednie cenach moze sie uda.
Posted 11 lipca 2017 - 20:15
to co bedziecie robic? na bookingu sie wciaz pojawiaja noclegi w normalnych wzglednie cenach moze sie uda.
Ja tak przewaletowałam w zimie po CP w Berlinie. Ja myślałam, żeby pójść na jakieś przysłowiowe piwo. Mi się udało znaleźć nocleg za rozsadna, ale nie koło stadionu, tylko wlasnie koło Warschauer Str.
Posted 11 lipca 2017 - 20:17
wyjazd ogarnęłam - teraz jeszcze muszę dzień wolny w pracy ogarnąć
jak to się uda - widzimy się w Berlinie
Posted 11 lipca 2017 - 20:17
nie ma sprawy będziemy się jakoś łapaćTo spotkajmy się po koncercie. A ja jeszcze muszę Ci piwo postawić za kod
Ola, pewnie pójdziemy na jakieś piwko a potem będziemy się ogarniać, żeby nie zasnąć xD damy radę
Midnight is where the day begins.
Posted 11 lipca 2017 - 20:21
no ja nie wiem. to nie na moje lata juz.
Posted 11 lipca 2017 - 20:23
Mogę wracać przez Wrocław, ale dopiero jutro około 16-17 będę wiedział czy wracam
1. Po koncercie od razu
2. Na spokojnie czwartek po południu
Posted 11 lipca 2017 - 20:47
Posted 11 lipca 2017 - 20:49
ale temperatura ponizej 20stu nie?
Posted 11 lipca 2017 - 21:02
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users