Jestem nowy i mam pytanie. Żeby kupić bilety muszę wykupić subskrypcję na stronie U2.com?
Nie, nie musisz, w poniedziałek rusza publiczna sprzedaż dostępna dla każdego.
Napisano 12 stycznia 2017 - 11:19
Jestem nowy i mam pytanie. Żeby kupić bilety muszę wykupić subskrypcję na stronie U2.com?
Napisano 12 stycznia 2017 - 11:20
NIe musisz, może próbować w poneidziałek gdy ruszy sprzedaż bez subskrybcji.
Napisano 12 stycznia 2017 - 11:20
No i minęlismy się o włos...... czy to stąd nick???
Napisano 12 stycznia 2017 - 11:25
Tylko wtedy pewnie będzie dużo trudniej. Rozumiem, że nie ma innej opcji? Jakie są ceny biletów?
Napisano 12 stycznia 2017 - 11:28
Ceny można zobaczyć na stronach pośredników do zakupu biletów czyli głownie ticketmaster, nawet na polskiej wersji jak wpiszesz U2 to przekierowuje Ciebie do odpowiednich krajowych oddziałów firmy i możesz sobie zobaczyć po ile są bilety
Napisano 12 stycznia 2017 - 11:34
Rozumiem, że nie ma innej opcji?
O jakiej opcji myślisz?
Napisano 12 stycznia 2017 - 11:58
Jak ticketmaster wysyła do Polski bilety? Poczta/Kurier?
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:00
Jak ticketmaster wysyła do Polski bilety? Poczta/Kurier?
See through in the sunlight
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:10
O jakiej opcji myślisz?
Nie wiem - inna strona pomijająca stronę U2.com, pośrednik itd. Potrzebuję 4 bilety na koncert w Rzymie.
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:14
Nie wiem - inna strona pomijająca stronę U2.com, pośrednik itd. Potrzebuję 4 bilety na koncert w Rzymie.
Midnight is where the day begins.
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:22
z pominięciem u2.com, czyli subskrypcji, tak jak było napisane wyżej, możesz kupić bilety normalnie od poniedziałku ewentualnie pozostają serwisy typu viagogo, ale trzeba się wtedy liczyć z dodatkowymi kosztami.
Tam najtańszy bilet to coś koło 900 zł
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:25
Tam najtańszy bilet to coś koło 900 zł
Midnight is where the day begins.
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:25
Czy ktoś jest na tyle odważny, żeby zweryfikować rewelacje Antistara z szałtu? Rzeczywiście, wczoraj wykorzystałem wszystkie 4 bilety pre-sale i dziś mnie normalnie z tego wpuszcza na przykład na Berlin. Czytaj: dochodzę bez problemu do momentu płatności.
Jak było na I+E? Dodatkowe bilety były potem anulowane? Ktoś próbował?
Ja próbowałem i wszystko poszło z płatka (dokupiłem tak Amsterdam). Jak Ci kasę ściągnie, to już raczej nie ma opcji, by Ci to cofnęli. Przy tej trasie nie próbowałem, ale jeżeli coś dorzucą, to pewnie spróbuję ;-)
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:39
A jest już opcja kupna biletów na Rzym? Może nie ma sensu zakupu tej subskrypcji.
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:42
wrzucili znowu płytę na Amsterdam. właśnie udało mi się kupić
Napisano 12 stycznia 2017 - 12:52
wrzucili znowu płytę na Amsterdam. właśnie udało mi się kupić
Napisano 12 stycznia 2017 - 13:00
Gdzie kupiłeś? Jeszcze presale czy już ogólnodostępne serwisy? Jestem totalnie do tyłu...
Wires Presale. Obawiam się, że w otwartej na poniedziałek to już raczej już nic nie zostanie, chyba że mają ograniczoną ilość na presale a reszta trafi do sprzedaży w poniedziałek.
Napisano 12 stycznia 2017 - 13:25
Napisano 12 stycznia 2017 - 13:26
Witam ! !
Chciałbym kupić 3x Berlin trybuna te za ok 47 euro
Mam pytanie: Jakie jeszcze ukryte koszty mnie czekają prócz przesyłki i samych biletów ?
I pytanie do osób, które były już na tym obiekcie: Czy warto wgl brać te miejsca i które sektory będą w tych stawkach cenowych, bo na ticketmaster pojawiały się tylko bodajże 37 i 38 - te na samym środku
Dziękuje
Napisano 12 stycznia 2017 - 13:35
Ja próbowałem i wszystko poszło z płatka (dokupiłem tak Amsterdam). Jak Ci kasę ściągnie, to już raczej nie ma opcji, by Ci to cofnęli. Przy tej trasie nie próbowałem, ale jeżeli coś dorzucą, to pewnie spróbuję ;-)
Ciekawe, ciekawe.
OK, w takim razie, ja chętnie komuś kupię bilet z wykorzystanego kodu jeśli zapłaci mi z góry W wypadku anulowania zwrot kosztów! Nie gwarantuję, że zostaniecie wpuszczeni na koncert
Ja w sumie i tak już za bardzo nie mam gdzie jechać. W Londynie to aż za często jestem, z Berlinem nie wyrobię logistycznie, Brukseli i Paryża się boję, do koncertu w Dublinie nie wrócę z Hiszpanii... Chyba tylko Amsterdam jeszcze miałby jakikolwiek sens.
Ale ze mnie francuski piesek się zrobił Albo wybór taki mały...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych