Jump to content

Photo

The Joshua Tree Anniversary Tour

• Please log in to reply
786 replies to this topic

#261 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 posts

Posted 11 stycznia 2017 - 11:56

Wejdź sobie na ticketone.it i tak jakbyś chciał bilet kupić. Masz tam klasyczny widok "best seat booking" z listą cen i nazwami ale masz też obok zakładkę "booking based on seating" i tam jest już mapka stadionu z oznaczonymi sektorami. Trudno to tu wkleić więc musisz sam wyklikać :/ tutaj tylko poglądowo gdzie to jest:

15965839_1388616574491291_66022208178978

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#262 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 11 stycznia 2017 - 12:01

Dzięki Owłos. Już tak próbowałem, ale wyskakuje mi info, że tickets "available soon" i  nie mam dostępu do mapy. Nie mogę się też zalogować kodem z U2.com (nie wiedzieć czemu).

#263 margo

margo

Użytkownik

• Members
  • 4 358 posts

Posted 11 stycznia 2017 - 13:15

Też mam dokłądnie to samo od 10 rano :(

Music can change the world, because it can change people.

#264 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 posts

Posted 11 stycznia 2017 - 13:18

Coś dziwne jest z tym Rzymem rzeczywiście, najpierw mnie wpuściło na kod, po wygaśnięciu sesji nie chciało mnie z powrotem wpuścić, a po godzinie znów bez problemu... Italians :D

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#265 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 12 stycznia 2017 - 13:56

WIELKIE BRAWA za brak dzielenia płyty na Goldeny Circle, Early Entrance'y i inne bzdety.

Mamy rasowy "back to oldschool" - przyczajcie jak chodziła płyta w 87 roku, ale będzie jazda!!!!!!11111

https://www.youtube.com/watch?v=F20BlDir1V8

#266 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 posts

Posted 12 stycznia 2017 - 14:12

rozumiem, że to tak na zachętę dla tych jeszcze niezdecydowanych :P
dawać już ten lipiec!!! :D

Midnight is where the day begins.

#267 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 posts

Posted 12 stycznia 2017 - 14:20

WIELKIE BRAWA za brak dzielenia płyty na Goldeny Circle, Early Entrance'y i inne bzdety.

Mamy rasowy "back to oldschool" - przyczajcie jak chodziła płyta w 87 roku, ale będzie jazda!!!!!!11111

Tak jak w szałcie napisałem. To już nie te czasy i nie ci sami ludzie na koncertach. Niestety :(

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#268 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 posts

Posted 12 stycznia 2017 - 14:24

pomarzyć zawsze można :P

#269 Antistar

Antistar

Użytkownik

• Members
  • 409 posts

Posted 12 stycznia 2017 - 14:31

zobaczcie jak pieknie wtedy bylo, bez zadnych cholernych paparazzi z komorkami w lapach.Ludzie skupiali sie na muzyce a nie krecili jeden z drugim jak jakis pieprzony Fellini lub inny Gudzowaty

#270 depe

depe

The Legend

• Members
  • 4 654 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 00:07

Nowy mercz w u2szopie..

po 30 smackaroos each

http://u2.fanfire.co...rtistName=U2com

merczu2.jpg

#271 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 09:15

Fajne :) Tylko trzeba poczekać do następnej wypłaty... po tej zostało już tylko wspomnienie ;)

#272 depe

depe

The Legend

• Members
  • 4 654 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 17:45

No to czekamy na ogłaszanie dokładek. 

Ogłoszenie z Le Figaro (wygląda na nie-fejk):

https://twitter.com/...929574263980032

C2Dz-RbWEAEQ0Me.jpg

#273 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 17:49

Wyprzedali by się na pre-sale'u ? Była kiedyş taka sytuacja ? Az ciezko uwierzyć :P
Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#274 depe

depe

The Legend

• Members
  • 4 654 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 17:56

Jeśli Coldplay wyprzedał Stadion Narodowy Warszawie w przeciągu kilku dni.. to jest to całkiem możliwe..

A jeśli nawet jeszcze nie wyprzedany, to są na 100% pewni, że w poniedziałek się sprzeda.

#275 depe

depe

The Legend

• Members
  • 4 654 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 18:12

Prawdopodobnie będzie też drugi show w Pasadenie i w New Jersey, jak pokazuje VIP Pakiet.

https://twitter.com/...678415292866560

C2AVLG2UAAAzkx_.jpg

#276 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 18:36

Błagam..niech dadzą drugi Rzym! Ale w niedzielę :D

#277 One_U2 - fan 30

One_U2 - fan 30

FLY

• Members
  • 867 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 18:57

Może jeszcze dodadzą drugi Berlin i będzie w porzadku :)

#278 elemik

elemik

Użytkownik

• Members
  • 97 posts

Posted 13 stycznia 2017 - 23:05

Ogłaszanie sold out show po pre-sale'u to trochę zonk. Wiadomo, w poniedziałek pójdzie od razu! Ale żeby już dzisiaj?

Wierzę w sukces tej trasy, na i+e udało mi się namówić 2 znajomych, ale tylko dlatego, że nie widzieli jeszcze U2 live i byli zachwyceni. Ale teraz już się nie zdecydowali (są poniżej 30 :P),bo już raz widzieli, zaliczyli.

Natomiast na Joshua Tree w sekundę namówiłem 3 znajomych po 30 i 40. Mówią, ze pamiętają płytę z dzieciństwa i koniecznie muszą jej posłuchać live.

Nie od dzisiaj wiadomo, że sentyment sprzedaje się na pniu  B)

#279 majkeel

majkeel

Użytkownik

• Members
  • 580 posts

Posted 14 stycznia 2017 - 20:18

Tak sobie siedzę popijając niezbyt wygórowane piwo i rozmyślam nad rezygnacją ze wszelkich Golden Circle Early Entrance i innych na tej trasie. Dochodzę do wniosku, że to może być naprawdę ciekawy zabieg. W ostatnich kilku latach byłem na kilku 'większych' koncertach zawsze wykupując miejscówkę stojąc bliżej sceny. Koncerty były fantastyczne, jednak nie ukrywam, że ludzie zebrani obok mnie byli jakby nieobecni, zawstydzeni.. zamrożeni. To jest dobre określenie. Beton wylany na nogi, beton wylany na rękę trzymającą telefon z włączoną opcją REC. Rozumiem, że każdy bawi się na swój sposób, ale jakoś dziwnie mi było krzycząc/śpiewając/skacząc pośród posągów. Obejrzałem niedawno link Maxa z koncertu 1987 i płyta rzeczywiście 'chodziła'. Jestem ciekaw czy fani głodni zabawy ośmielą resztę płyty by bawili się i rejestrowali koncert w pamięci, a nie na karcie SD. Niestety nie byłem na IE Tour, ale z tego co youtube mi pokazał, to wszyscy gapili się na telebim jak na ołtarz podczas mszy. Pewnie na wielu koncertach tak nie było, jednak z tego co zauważyłem, to ogrom technologii i efektów wizualnych (które uwielbiam) odwracają uwagę. Miło byłoby zobaczyć czystą zabawę i doznawanie muzyki, bez telefonów, telebimów, efekciarstwa wizualnego. Po prostu dźwięki, piosenki. Jeśli ta trasa tego nie dostarczy, to boję się, że zatracę nadzieję w przyszłość koncertowej zabawy.

Co o tym myślicie?

last  

#280 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 posts

Posted 14 stycznia 2017 - 20:35

Tak sobie siedzę popijając niezbyt wygórowane piwo i rozmyślam nad rezygnacją ze wszelkich Golden Circle Early Entrance i innych na tej trasie. Dochodzę do wniosku, że to może być naprawdę ciekawy zabieg. W ostatnich kilku latach byłem na kilku 'większych' koncertach zawsze wykupując miejscówkę stojąc bliżej sceny. Koncerty były fantastyczne, jednak nie ukrywam, że ludzie zebrani obok mnie byli jakby nieobecni, zawstydzeni.. zamrożeni. To jest dobre określenie. Beton wylany na nogi, beton wylany na rękę trzymającą telefon z włączoną opcją REC. Rozumiem, że każdy bawi się na swój sposób, ale jakoś dziwnie mi było krzycząc/śpiewając/skacząc pośród posągów. Obejrzałem niedawno link Maxa z koncertu 1987 i płyta rzeczywiście 'chodziła'. Jestem ciekaw czy fani głodni zabawy ośmielą resztę płyty by bawili się i rejestrowali koncert w pamięci, a nie na karcie SD. Niestety nie byłem na IE Tour, ale z tego co youtube mi pokazał, to wszyscy gapili się na telebim jak na ołtarz podczas mszy. Pewnie na wielu koncertach tak nie było, jednak z tego co zauważyłem, to im więcej technologii i efektów wizualnych (które uwielbiam) odwracają uwagę. Miło byłoby zobaczyć czystą zabawę i doznawanie muzyki, bez telefonów, telebimów, efekciarstwa wizualnego. Po prostu dźwięki, piosenki. Jeśli ta trasa tego nie dostarczy, to boję się, że zatracę nadzieję w przyszłość koncertowej zabawy.

Co o tym myślicie?

Zgadzam się.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users