Gorąca nowinka z radia Bielsko: ,, Dzisiaj została ogłoszona trasa U2, ktora bedzie promować nowo wydaną płyte pt. The Joshua Tree ''
Ale siara. Żeby była jasność ja się pod tym nie podpisuje.
Napisano 09 stycznia 2017 - 17:44
Gorąca nowinka z radia Bielsko: ,, Dzisiaj została ogłoszona trasa U2, ktora bedzie promować nowo wydaną płyte pt. The Joshua Tree ''
Ale siara. Żeby była jasność ja się pod tym nie podpisuje.
Napisano 09 stycznia 2017 - 17:51
Ja się jaram, kompletnie nie mam pieniędzy, ale się jaram; jak dla mnie ta mini-trasa może być pierwszą dobrą rzeczą, jaką ten zespół zrobił od czasu Moment of Surrender i gdyby tylko nie ta wszechogarniająca atmosfera totalnego NIEOGARU unosząca się nad tym projektem to bym się jarał bardziej. O wiele bardziej mnie to interesuje niż nowy album, którego tak się nie możecie doczekać - tutaj przynajmniej wiem, że posłucham czegoś dobrego
Napisano 09 stycznia 2017 - 17:54
Ja się jaram, kompletnie nie mam pieniędzy, ale się jaram; jak dla mnie ta mini-trasa może być pierwszą dobrą rzeczą, jaką ten zespół zrobił od czasu Moment of Surrender i gdyby tylko nie ta wszechogarniająca atmosfera totalnego NIEOGARU unosząca się nad tym projektem to bym się jarał bardziej. O wiele bardziej mnie to interesuje niż nowy album, którego tak się nie możecie doczekać - tutaj przynajmniej wiem, że posłucham czegoś dobrego
Dokładnie, też tak myślę Czasami lepsze stare a sprawdzone, niż nie wiadomo co w nowej płycie
Napisano 09 stycznia 2017 - 17:58
Czekania się nie boję, tylko zastanawiam się, czy na stadionowym ludzie już czasami nie szaleją i nie czekają dzień przed koncertem
Myślę, że i tak będziesz rywalizowała głównie z rodakami i Czechami o dobre miejsca na płycie Spodziewam się, że trzeba będzie włożyć podobny wysiłek by być blisko jak podczas I+E.
Napisano 09 stycznia 2017 - 17:58
Mimo wszystko się z Tobą zgadzam, chociaż nie zdziwiłbym się jakby i stare hity mi popsuli wtrąceniami o ubolewaniu nad zwycięstwem trumpa, czytaj bullet, na przykład
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:13
Nie mam nic przeciwko wtrącaniu aktualnych bolączek politycznych świata do piosenek, a do Bulleta zwłaszcza. Przecież Bullet w dużej mierze "robi" to, co Bono podczas tej piosenki mówi, wykrzykuje, co się dzieje na ekranach, jakie improwizacje wprowadza itp. Szczerze to nie mogę się doczekać tego, w jaki sposób zespół zaimplementuje atmosferę ostatnich wydarzeń na świecie do setu. Byleby tylko głosowo wyrabiał.
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:26
Berlin nie najgorszy, wiadomo, sprawdzona i akceptowalna przez portfel opcja, ale korci mnie żeby się szarpnąć na Lądek...
ktoś może z prisejlem będzie polował i ma wolne miejsce?
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:26
Kiedy ktoś wydzieli tematy z miastami? Chciałbym popytać o sensowne noclegi w Rzymie ^^
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:27
Mimo wszystko się z Tobą zgadzam, chociaż nie zdziwiłbym się jakby i stare hity mi popsuli wtrąceniami o ubolewaniu nad zwycięstwem trumpa, czytaj bullet, na przykład
No ale przecież to jedyne rozwiązanie, jakie ma sens w tej sytuacji. Najgorsze, co mogliby zrobić, to iść w ślady przywołanego Iron Maiden i np. ponownie przebierać się w ciuszki z lat 80-tych (wolę o tym nawet nie myśleć ). Spodziewam się, co zresztą zdaje się potwierdzać Edge w tym wywiadzie, że będzie mnóstwo aktualizacji do sytuacji obecnej, tak w oprawie, jak i w tekstach. I mam nadzieję, że tak będzie. Wręcz życzyłbym sobie, żeby prostych odniesień do przeszłości było jak najmniej.
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:27
Czekania się nie boję, tylko zastanawiam się, czy na stadionowym ludzie już czasami nie szaleją i nie czekają dzień przed koncertem
Oczywiście, że czekają . Ale bez stresu, przyjście ok. 9 rano (w dniu koncertu ) powinno zagwarantować miejsce pod sceną. 5-6 to trochę overkill jednak (nie mówiąc o dniu wcześniej), nawet biorąc pod uwagę całą Europę wschodnią i południową na gigu.
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:28
Nie chce mi się przeszukiwać całego wątku... Kiedy startuje general sale na Berlin? Jakie są ceny? Uśmiecham się o odpowiedź
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:28
No nie, tylko nie to... U2 znów stracą fanów...
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:34
Jeszcze z serii pytań o przedsprzedaż- wykupujecie? Łudzę się, że może nie będzie tak źle, w końcu pula biletów jest ogromna i uda się wyhaczyć płytę tego 16-stego (widziałam też, że podobno 16-stego ma tylko Irlandia, potwierdzone info?). Ale chętnych też nie brakuje ;>
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:35
Nie chce mi się przeszukiwać całego wątku... Kiedy startuje general sale na Berlin? Jakie są ceny? Uśmiecham się o odpowiedź
chyba 16 stycznia ;-)
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:38
No ale przecież to jedyne rozwiązanie, jakie ma sens w tej sytuacji. Najgorsze, co mogliby zrobić, to iść w ślady przywołanego Iron Maiden i np. ponownie przebierać się w ciuszki z lat 80-tych (wolę o tym nawet nie myśleć ). Spodziewam się, co zresztą zdaje się potwierdzać Edge w tym wywiadzie, że będzie mnóstwo aktualizacji do sytuacji obecnej, tak w oprawie, jak i w tekstach. I mam nadzieję, że tak będzie. Wręcz życzyłbym sobie, żeby prostych odniesień do przeszłości było jak najmniej.
+1
Aczkolwiek fajne by były nawiązania wizualne w wystroju sceny.
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:40
Z tego co pokazują nam te mapki wcześniej w wątku wybieg będzie miał kształt Drzewka
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:42
To akurat brzmi bardziej komicznie niż ciekawie, ech...
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:47
Pytanie: czy Paryżem ktoś byłby zainteresowany?
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:49
Chyba skuszę się na Dublin. Kto planuje lecieć
Napisano 09 stycznia 2017 - 18:57
Pytanie: czy Paryżem ktoś byłby zainteresowany?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych