O, sama zapomniałam napisać, jak tu trafiłam Otóż jak x lat temu dorobiłam się swojej pierwszej (i jedynej :V) empetrójki (styczeń 2010), musiałam ją 'czymś' zapełnić, a że wtedy U2 jawiło mi się jako tzw. dobry zespół (byli wówczas w mojej głowie na tej samej półce co Coldplay i Kings of Leon^^), ale znałam tylko pojedyncze kawałki i nie wiedziałam, które jeszcze byłyby słuchalne, to beztrosko wpisałam w google'a 'najlepsze piosenki U2' (serio, pozwalam się śmiać) i jednym z linków był odnośnik do któregoś tematów tu na forum (o ile pamiętam, mogło to być 'najpiękniejsze piosenki U2 o miłości' (?) ). Najbardziej zdziwiło mnie wtedy to, że są ludzie, których interesuje ile wzrostu ma Bono (jakoś w tym czasie w którymś z tematów była o tym mowa), tak szczerze mówiąc, to najpierw stwierdziłam, że delikatnie mówiąc, poziom.. fascynacji zespołem tutaj zahacza o oszołomstwo Zarejestrowałam się parę tygodni później w ogóle nie planując nic tu pisać, ale jak widać, plan nie wyszedł Można powiedzieć, że U2 poznawałam poznając forum.
wpisałem w googlu "forum U2" i wyskoczyło
serio xD dobra, czekamy na jakieś ciekawsze historie
A co powodowało Tobą, że nas szukałeś?