Staring at the sun zamiast EBW, EBW full band zamiast Elevaton i koncert zrobiony
2015-11-23 - Dublin, Ireland - 3Arena
Napisano 23 listopada 2015 - 21:21
Napisano 23 listopada 2015 - 21:23
Staring jutro, zagrają jak zobaczą Owłosa z kartką
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 23 listopada 2015 - 21:39
U doris najlepszy sound http://mixlr.com/doris286/ - provided by u2chat, zapraszamy
Napisano 23 listopada 2015 - 22:17
A setlista już na stronie…tzn. w historii utworów już mozna podejrzeć, że dzisiaj go grali…w sensie będą :-) ...słabe to
Napisano 24 listopada 2015 - 01:12
Eventowe koszulki na Dublin były z chłopakiem z okładki Boy w cenie 35 jurków. Przed koncertem zajebiste zielone w kolorze Irlandii zeszły na pniu, ostatnie dwie ze ściany sprzątnął mi sprzed nosa jakiś handlarzyna... Z letka się wnerwiłem ale po koncercie na szczęście rzucili takie same tylko białe. Taką udało mi się nabyć.
See through in the sunlight
Napisano 24 listopada 2015 - 01:37
Dzięki za info :-) Podoba mi się ta prostota :-)
Napisano 24 listopada 2015 - 01:42
Nic to, czeka mnie jeszcze parę dni w Dublinie, więc cieszę się chwilą i postaram jak najlepiej jutowo wykorzystać ten czas.
Napisano 24 listopada 2015 - 02:18
Napisano 24 listopada 2015 - 07:53
Napisano 24 listopada 2015 - 09:32
Świetna jest ta koszulka! Prosto, a z klasą, super wygląda.
Nawet roku nie ma Będę musiał na starość sam pamiętać
Napisano 24 listopada 2015 - 09:40
Haha, fakt ale przód ekstra, nosiłabym
Napisano 24 listopada 2015 - 13:43
Dla Margo i Eve obiecany Bullet z koncertu do pobrania
https://mega.nz/#!HN...gILpJPlof82UjLs
Zachęcam każdego do pobrania bo wczorajszy Bullet lekko mówiąc miał ciary i Edge w najwyższej formie !!
Napisano 24 listopada 2015 - 15:34
Prześlicznie dziękuje.
Napisano 25 listopada 2015 - 19:15
Nietrudno się domyślić, że był to mój najbardziej wyczekiwany i jak się okazało najlepszy koncert. Widać i słychać było, że zespół był skoncentrowany i niesiony energią miasta i zebranej publiczności (niemal bezbłędnie zagrany cały koncert!). Trochę casus Glastonbury, set standardowy, ale wykonany z taką werwą, że narody klękajcie.
Jeśli już miałbym wyróżnić cokolwiek, to pewnie byłoby to (!): Pride, Elevation, Electric Co, SBS, Beautiful Day.
Ryk w tej małej sali bez mała ogłuszający wreszcie słychać, że ktoś zna tekst October Pewnie najbardziej to było słychać na WOWY, kiedy nie do końca nawet wiedziałem, czy jest Shine Like Stars czy nie
Na pierwszym gigu byłem raczej z tyłu, gdzie panowało królestwo pijanych Irlandczyków. Jak nietrudno się domyślić, wraz z kolejnymi utworami procenty wzrastały a zabawa stawała się intensywniejsza
Bardzo miło było usłyszeć w końcu Electric Co. i Sweetest Thing na żywca.
Gość z napisem "Bono, no more bikes" wygrał Meerkata moim zdaniem
Co ciekawe, podczas koncertu nie poleciały strony z książkami na Untilu. Dźwięk świetny, tylko ciut ciszej niż w Londynie, ale znakomicie, selektywnie and all.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych