BibliU2ka - czyli podziel się książką.
Napisano 04 października 2015 - 08:34
Wracając zaś do U2, mam ze sobą w Warszawie i mogę pożyczyć "Zdemaskowanych".
Napisano 04 października 2015 - 08:46
Jak to dwóch?
Wydaje mi się, że brakuje:
Denver 06.06.
Nowy Jork 22, 26 i 27.07.
Amsterdam 09.09.
Sztokholm 22.09.
Czyżbym coś przegapił?
Zgadza się, ale Denver zaliczyłem dzięki youtube, a jeden NYC, Amsterdam i Sztokholm słuchałem na żywo
Napisano 04 października 2015 - 21:16
@Martyna - sam to proponowałem jako rozwinięcie wątku. Sorry, miałem trochę wyjazdów, różnych okoliczności a dziś mnie jakieś grypsko dopadło paskudne i nie mam siły szukać wszystkiego. W każdym razie ja tylko rzuciłem taki pomysł, bawcie się nim i rozwijajcie jak się podoba
Napisano 05 października 2015 - 18:40
"U2 nago xxx" czy jak jej tam.
biorę!
Czy ma ktoś z was:
U2 Live – A Concert Documentary?interesi mnie wersja cyfrowa (pdf). Miałem to kiedyś na dysku, ale oczywiście gdzieś przepadło.
o, ja też bym się podłączyła. pamiętam, że parę lat temu widziałam w necie, ale chyba tylko fragmenty.. w ogóle jakby ktoś posiadał jakiekolwiek publikacje U2 w pdfach to się uśmiechnę
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 05 października 2015 - 21:39
Czy ma ktoś z was:
U2 Live – A Concert Documentary?interesi mnie wersja cyfrowa (pdf). Miałem to kiedyś na dysku, ale oczywiście gdzieś przepadło.
o, ja też bym się podłączyła. pamiętam, że parę lat temu widziałam w necie, ale chyba tylko fragmenty.. w ogóle jakby ktoś posiadał jakiekolwiek publikacje U2 w pdfach to się uśmiechnę
gdzie Wam to wrzucić?
Napisano 05 października 2015 - 21:43
Napisano 05 października 2015 - 21:45
gdzie Wam to wrzucić?
ach!
Na maila albo jakiś host?
speedyshare/coś?
Napisano 05 października 2015 - 22:38
ok, zaraz będzie
andie, coś tam jeszcze mam w pdfach, musiałabym tylko to odgrzebać
Napisano 05 października 2015 - 22:39
ok, zaraz będzie
andie, coś tam jeszcze mam w pdfach, musiałabym tylko to odgrzebać
super! nie spieszy się, jak będziesz mieć wolną chwilę.. dzięki.
Napisano 09 października 2015 - 09:13
właśnie skumałem, nie, to nie żart, że chętnie rozpożyczę swoje książki ale jak dostanę coś w zamian to nawet mi się nie będzie chciało czytać. chyba i tak za dużo już wiem o U2. to naprawdę dziwne kiedy się czytało te 10ksiązek o zespole, zna sie wszystko na pamięć, potem widzi Bono na żywo na scenie na wyciągnięcie ręki. abstrakcja, taka bardzo dziwna. nieopisywalna w pewnym sensie. dlatego moim największym marzeniem w życiu jet spotkać członka U2 przy barze, napić się i pogadać, jak z innymi zespołami rozmawiałem. a nie tam, pierdolene fan-idol. wszystko co trzeba wiem, oni wiedzą. a w takiej rozmowie to by sie okazało że nic nie wiemy, to by było naj
Przeżywałam to trzy lata temu. Pisałam moje dzieło życia (naprawdę nie wiem, jak napisałam pracę magisterską i w takim dziwnym momencie wtedy) i w pewnym momencie złapałam się na tym, że czytam kolejną książkę o U2, a wszędzie to samo, nawet te same błędy. Dlatego nie sięgnęłam jeszcze po tę najnowszą książkę. Jak się do końca rozpakuję po przeprowadzce, to ogarnę te książki, które jeszcze mam.
Napisano 09 października 2015 - 13:55
Albo widzial ktos w necie, gdzie by mozna bylo to nawet kupic?
Gdzies kiedys widzialem wersje po ang, ale przeszukujac googla niestety nie moge odnalezc.
Ale inne wydania ksiazek o U2 w pdf tez chetnie przytule
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych