Trudna decyzja....
With Or Without You
Napisano 12 czerwca 2015 - 13:48
Trudna decyzja....
With Or Without You
Napisano 12 czerwca 2015 - 13:54
With or Without You
Napisano 12 czerwca 2015 - 16:49
With or Without You (chociaż dla mnie wszystko mogłoby się skończyć w tym momencie i na pierwszym miejscu tych dwóch utworów ).
Midnight is where the day begins.
Napisano 12 czerwca 2015 - 17:39
With or Without You
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
Napisano 12 czerwca 2015 - 18:48
With or Without You
Napisano 12 czerwca 2015 - 20:25
Exit
Napisano 12 czerwca 2015 - 21:02
WoWY
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 12 czerwca 2015 - 22:42
El silencio se vuelve melodia
Napisano 13 czerwca 2015 - 00:44
With Or Without You
Bo nigdy nie wywołało takich dreszczy przy nocnym odsłuchu , jakie wywołuje ta linijka Exit:
'As he came across the land
A dog started cryin'
Like a broken-hearted man
At the howling wind'
Napisano 13 czerwca 2015 - 06:29
Czy Wy zdajecie sobie sprawę, ile na Youtube wyświetleń ma Exit, a ile With or WIthout You??
Napisano 13 czerwca 2015 - 08:08
Exit
Napisano 13 czerwca 2015 - 08:10
Spalicie się w piekle za to.
Napisano 13 czerwca 2015 - 09:14
Exit
Napisano 13 czerwca 2015 - 10:00
EXIT
Napisano 13 czerwca 2015 - 10:29
Napisano 13 czerwca 2015 - 13:47
Exit
Pomimo dość oczywistej przewagi WOWY nad Exit byłoby nawet ciekawie gdyby w tej edycji wyjątkowo wygrało to drugie. Zawsze tego typu zaskakujące zwroty akcji są w cenie.
Tak swoją drogą:
kiedy będzie w końcu survivor zwycięzców survivorów? O survivorze tras nie wspominając.
Napisano 13 czerwca 2015 - 13:48
Spalicie się w piekle za to.
A skąd ta pewność, że tam na górze też nie wolą Exit ?
Czy Wy zdajecie sobie sprawę, ile na Youtube wyświetleń ma Exit, a ile With or WIthout You??
Hehe. Obie razem wzięte na pewno dużo mniej niż Gangnam Style.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 13 czerwca 2015 - 14:55
Hehe. Obie razem wzięte na pewno dużo mniej niż Gangnam Style.
Niektórzy mają wyraźny problem z logicznym myśleniem. Jaki jest sens porównywania WOWY z Gangam Style? Żaden. Nie mówiłem, że porównania jednego utworu do byle gówna, czy czegoś zupełnie innego ma sens. WOWY trafia do zupełnie innego targetu od Gangam. Porównajcie sobie wyświetlenia WOWY z wyświetleniami innych legendarnych utworów rockowych i wtedy taki argument ma sens - dowodzi to, że WOWY ma specjalny status.
Czy porównanie wyświetleń Prelude in E-Minor (op. 28 no. 4) Chopina do Gangam Style ma sens i jest argumentem za tym, że Gangam jest lepsze? Nie, to kompletnie BEZ SENSU. A czy porównanie Prelude in E-Minor (op. 28 no. 4) do Ballady As-dur (op. 47) Chopina ma sens? Tak, owszem - O CZYMŚ to z pewnością świadczy i nie tylko o popularności.
Niektórzy niech zaczną myśleć i nie wlepiają mi toku myślenia, którego tu nie zaprezentowałem.
Napisano 13 czerwca 2015 - 15:27
Jaki jest sens porównywania WOWY z Gangam Style? Żaden.
Dziękuję bardzo za wyjaśnienie tej kwestii. Przecież moje porównanie było zupełnie na serio. Zupełny przejaw braku logiki. W ogóle nie powinnam się wypowiadać jak nie wiem o czym piszę.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 13 czerwca 2015 - 15:56
Dziękuję bardzo za wyjaśnienie tej kwestii. Przecież moje porównanie było zupełnie na serio. Zupełny przejaw braku logiki. W ogóle nie powinnam się wypowiadać jak nie wiem o czym piszę.
Twoje zdanie o wyświetleniach i gangam było ewidentnie aluzją, szydzeniem z moich słów o wyświetleniach na YT. Także dałem Ci odpowiednie wyjaśnienie. Niech ta żaróweczka w avku się w końcu zaświeci
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych